Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
454 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo všechno může být celebrita nebo osobnost je až neuvěřitelné a Hanychová je toho příkladem.
  • Make - up

Myslím, že kdybychom viděli všechny tyhle ,,modelky'' bez make-upu, nestačili bychom se divit. Jen málo modelek jsou krásné i bez make-upu.
  • Agáto tobě není divný,že si Dopita zorganizuje rande těsně před svatbou? Beztak to udělal naschvál, aby s tebou nemusel do chomoutu. Jestli je to tak, tak mu tleskám, vymyslel to dokonale. *3*
  • Nevychované decko. Nech má koľko rokov má. Žúry a cigareta v papuli v tehotenstve... Milujúca matka *7*
    Tá už nepotrebuje žiadne ďalšie škandály, tieto fakty ma dostatočne presvedčili o tom, že Agátka má IQ minimálne na bode mrazu. Len tak ďalej Agi *7*
  • Sama nic nedokázala, všechno jí zařídila matka, bez ní by si ani neškrtla...a pak pomlouvá ze závisti Janu Doleželovou, která si dokázala vybudovat a udržet vlastní lékárnu, no to by Agááááátka nedokázala ani společně s matkou. Tak ať drží hubu, závistivka. Ta neumí nic jiného, než se fotit nahatá na sněhu a na kolejích, tak ať se drží toho svého nejstaršího řemesla,které tak dobře ovládá, ať dělá kariéru v Playboyi a nechá na pokoji schopné a slušné lidi.
  • <3

AgáT0 lAfíKuJu Tě!! *14* *14*
  • Je dokonalá

Agáta je ta nejkrásnější česká žena. V rámci republiky nemá žádnou konkurenci. Prostě je téměř dokonalá. Tak jí nezáviďte.
    • prisera

Re: Je dokonalá

1. vůbec neni dokonalá. za druhý jsem viděl spoustu obyčejnejch českejch holek co jsou daleko hezčí a kromě toho maj i něco v hlavě, a za třetí na modelku je malá v hrudníku ;-)
      • Re: Re: Je dokonalá

Příšero, jestli si žena (prosím o Tvojí odpověď), tak je jasné, že hnusně závidíš Agátce její popularitu!!!V tomto případě musím napsat, že jsi ubohá!!!
        *13* *9* *3* *10* *15* *8* *16* *8* *15* *3* *9* *13* *15* *13* *15* *13* *13* *15* *13* *5* *8* *9* *13* *13* *5*
        • larka

Re: Re: Re: Je dokonalá

Opravdu si myslíš, že by jí mohl někdo závidět to její stupidní vstupování? Radši nebýt slavná vůbec než takovým způsobem její chovní a vystupování obecně je dost tragický, nevim jestli je taková i ve skutečnosti nebo to hraje, ale je s tim už fakt trapná a ohraná!!!!! *13* *13*
      • Re: Re: Je dokonalá

a podivejme se na priseru: TLUSTA, EXTRA MODELKA E55 A MA PERFEKTNE SPEKATEJ HRUDNIK! Vis co?...
        • Re: Re: Re: Je dokonalá

Myslim uzivatele/uzivatelku ne Agátku
  • Mě zrovna napadlo, že Agáta Hanychová a Ornella Štiková jsou na tom dost stejně, ale obě mně dost VADÍ, a abych vyjmenovala ty shody: obě mají miminko už ve dvaceti letech, jsou to ku*vy, říkají si modelky, HRABOU PRACHY-ostatně to není nic až tak divnýho, odešly od otce jejich dítěte, jsou jich plné noviny, jsou neschopné a hlupé, jsou vychcané jak díra do sněhu, dobřense umí přetvařovat, jsou svůdné (to je hodně špatná vlastnost a taky je to dobedlo tam kde jsou).
    Možná je to blbí, ale možná mám v něčem pravdu!!!! SOUHLAS??????!
    • děvče, děvče .... svůdnost není žádná vlastnost, natož pak špatná :d a nezáviď jo *1*
  • všimněte si toho,že Agáta, byť stárne,má za fanoušky z veliké většiny stále jenom náctileté..dospělí lidi se jí prostě jenom smějou...a smějou se jí i ti,co jsou stejně staří jako ona. Agáto, to je podle mě důvod k velkému zamyšlení.
    • Po tomhle tvorovi chcece zamyšlení???
  • Vulgární a agresivní osoba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší