-
rrraddee
hrála ještě v ošklivý katce klaudii *4* -
může mi někdo osvětlit, proč je Agáta v oblíbených herečkách...ona snad hraje ?
-
-
Ano, když se hodně snaží, hraje normální a morální holku. A to vyžaduje oskarový výkon. Takže fakt hééérečka.
-
-
Znám jednu hroznou modelku,
vyšla si tak do světa,
koupila si kabelku,
jmenuje se Agáta.
Žije v krásném domě,
se svým malým synem,
ona chlastá hodně,
i čaj zapíjí rumem.
Říká, že je modelka,
je to slečna Rebelka! -
-
vtipné a velmi výstižné... *3*
-
-
Diky
-
-
Jen taková krátká básnička do pěti minut :-)
-
-
Agáta je moc pěkná holka.Ale nemá zrovna moc pěkné chovaní!!!!Má moc pěknou rodinku ,ale má taky dluhy.To zrovna není moc dobré
-
-
Adélko, jsi poeta. Takhle jsem se už dlouho nezasmála.
-
-
nikoho hezčího neznám
-
-
Re:
Ne avyšel jsi někdy ven z baráku?! *16* *8* *10* *13* -
Re:
nikoho hezciho neznas?potom si sundej ty tvoje dioptrie nebo jdi k ocnimu,Agata vubec neni hezka,ne muj typ -
-
Re: Re:
muj taky ne... ta je večer o pět kilo lehčí.. proč? protože se odlíčí... to není umění. make up zvládne dneska zakrýt spoustu nedostatků a na ksichtě vykouzlit něco hodně púodobného obličeji (teda u agáty) to neni umění. přírodní krása... to je to, co agáta neměla a nemá a myslím že ani nebude mít. a spousta holek je tak hezkejch už od přírody... *14*
-
-
-
Když se Agáta odlíčí tak vypadá fakt strašně. Dělá jeden skandál za druhým. Neumí se chovat a nikdo nikdy nepozná jestli je tak hloupá, nebo to jenom hraje aby byla zajímavější.
-
-
s chytrostí by to asi daleko moc nedotáhla, tak radši sází na tu hloupost a Čecháčci jí to kupodivu dost žerou....jaký národ,takové celebrity.
-
Kaori, já bych to viděla asi tak, ona je tak hloupá, že hraje ještě hloupější,aby byla víc zajímavější. Jiná charakteristika mě ani nenapadá, myslím, že je víc než výstižná.
-
-
Už si jí dobíraj i v písničkách. Tak třeba od Rybiček 48 Agáta, nebo od Voxela V síti. Ale když se někdo chová jako ona tak se nedivím.
-
Paní Batulková musí mít z Hanychový asi obrovskou radost. *1* *1* *1*
-
-
Paní Batulkový manžela odloudila mladší, ale je fakt, že je s ním už několik let. Ale Hanychovou do rodiny...hůl do ruky.
-
-
Chudák paní Batulková! Agáta je totiž její pootenciálnííí snychy!
-
-
-
je to potvora
Leze mi strašně na nervy, jenže člověk nemůže zase věřit všemu, co bulvár píše. Agáta má mít svojí rvavost po kom....Obdivuji mamču Veroniku, jak zvládá tak velkou rodinu - Agáta byla zvyklá určitě už od malinka "bojovat o svoje místo na slunci" a teď v tom jenom pokračuje -
-
Re: je to potvora
já Agátu taky nějak extra neobdivuju, ale opravdu jí patří všechna čest - kolik z nás dosáhlo ve 23 letech toho, co ona??? A navíc je to kočka *4* Ale Agátko, pozor na to, co říkáš, lidé by si mohli začít myslet, že jsi úplně blbá.... *3* -
Re: je to potvora
konecne inteligentni clovek.. nema ji rada ale napise to normalne, a ne zkreslene, jako vy vsichni mrzaci! diky za ten prispevek
-
-
lauro jaksi ti napsala Jen taková krátká básnička do pěti minut