Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
454 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prajra

rrraddee

hrála ještě v ošklivý katce klaudii *4*
  • může mi někdo osvětlit, proč je Agáta v oblíbených herečkách...ona snad hraje ?
    • Ano, když se hodně snaží, hraje normální a morální holku. A to vyžaduje oskarový výkon. Takže fakt hééérečka.
  • Znám jednu hroznou modelku,
    vyšla si tak do světa,
    koupila si kabelku,
    jmenuje se Agáta.
    Žije v krásném domě,
    se svým malým synem,
    ona chlastá hodně,
    i čaj zapíjí rumem.
    Říká, že je modelka,
    je to slečna Rebelka!
    • vtipné a velmi výstižné... *3*
      • Diky
    • Jen taková krátká básnička do pěti minut :-)
  • Agáta je moc pěkná holka.Ale nemá zrovna moc pěkné chovaní!!!!Má moc pěknou rodinku ,ale má taky dluhy.To zrovna není moc dobré
    • Adélko, jsi poeta. Takhle jsem se už dlouho nezasmála.
  • nikoho hezčího neznám
    • larka

Re:

Ne avyšel jsi někdy ven z baráku?! *16* *8* *10* *13*
    • Re:

nikoho hezciho neznas?potom si sundej ty tvoje dioptrie nebo jdi k ocnimu,Agata vubec neni hezka,ne muj typ
      • prisera

Re: Re:

muj taky ne... ta je večer o pět kilo lehčí.. proč? protože se odlíčí... to není umění. make up zvládne dneska zakrýt spoustu nedostatků a na ksichtě vykouzlit něco hodně púodobného obličeji (teda u agáty) to neni umění. přírodní krása... to je to, co agáta neměla a nemá a myslím že ani nebude mít. a spousta holek je tak hezkejch už od přírody... *14*
  • Když se Agáta odlíčí tak vypadá fakt strašně. Dělá jeden skandál za druhým. Neumí se chovat a nikdo nikdy nepozná jestli je tak hloupá, nebo to jenom hraje aby byla zajímavější.
    • s chytrostí by to asi daleko moc nedotáhla, tak radši sází na tu hloupost a Čecháčci jí to kupodivu dost žerou....jaký národ,takové celebrity.
    • Kaori, já bych to viděla asi tak, ona je tak hloupá, že hraje ještě hloupější,aby byla víc zajímavější. Jiná charakteristika mě ani nenapadá, myslím, že je víc než výstižná.
  • Už si jí dobíraj i v písničkách. Tak třeba od Rybiček 48 Agáta, nebo od Voxela V síti. Ale když se někdo chová jako ona tak se nedivím.
  • Paní Batulková musí mít z Hanychový asi obrovskou radost. *1* *1* *1*
    • Paní Batulkový manžela odloudila mladší, ale je fakt, že je s ním už několik let. Ale Hanychovou do rodiny...hůl do ruky.
      • Chudák paní Batulková! Agáta je totiž její pootenciálnííí snychy!
  • evelina

je to potvora

Leze mi strašně na nervy, jenže člověk nemůže zase věřit všemu, co bulvár píše. Agáta má mít svojí rvavost po kom....Obdivuji mamču Veroniku, jak zvládá tak velkou rodinu - Agáta byla zvyklá určitě už od malinka "bojovat o svoje místo na slunci" a teď v tom jenom pokračuje
    • Re: je to potvora

já Agátu taky nějak extra neobdivuju, ale opravdu jí patří všechna čest - kolik z nás dosáhlo ve 23 letech toho, co ona??? A navíc je to kočka *4* Ale Agátko, pozor na to, co říkáš, lidé by si mohli začít myslet, že jsi úplně blbá.... *3*
    • Re: je to potvora

konecne inteligentni clovek.. nema ji rada ale napise to normalne, a ne zkreslene, jako vy vsichni mrzaci! diky za ten prispevek
  • vasik90
    lauro jaksi ti napsala Jen taková krátká básnička do pěti minut

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit