-
Taky se vůbec nedivím tomu, že není úspěšná v zahraničí, ono kdo by o takovou hybridu stál že? Kdyby se narodila třeba ve Francii a takhle se tam chovala, tak by s ní všechny modelingové agentury vyrazily dveře, to jenom holt Češi jsou mentálně na nižší úrovni, že oslavujou takovouhle nicku, která se ani chovat neumí. No jak jsem řekla, úspěšná je jenom díky své matce, která jí umetla cestičku a díky roztaženým nohám a já doufám, že ostatní holky budou natolik rozumné a nebudou si z ní brát příklad, jinak to tady můžem zabalit. To je asi tak vše, co jsem o ní chtěla říct, víc nemá cenu se k ní vyjadřovat, je to ztráta času. Takže Agátko, já doufám, že jednoho krásného dne konečně dospěješ a všechno ti dojde, jenom prosím tě zařiď, aby ten den přišel co nejdříve. *3*
-
-
Já bych to zkrátila :D Agáta ví o nízké úrovni tady, proto se chová tak,jak se chová,aby si udržela pozornost.
Jinak je velmi inteligentní,chytrá a vtipná :-)
Zkrátka ji to myslí a umí využít příležitosti, takže uznání *1* -
-
Ano, bohužel máš pravdu, Agáta ví, že 80% Čechů jsou blbci na nízké mentální úrovni stejně tak jako ona sama, takže si všichni krásně notujou, prostě vrána k vráně sedá. Další mínus pro ČR. *9*
-
-
Omyl, Daisy, 80 % Čechů nejsou blbci, je to celých 100 %, protože si necháme všechno líbit. Stádo ovcí je proti nám x-krát inteligentnější. (nechci sem tahat politiku, omlouvám se). Ale víc Hanychových, tak nám naše "úroveň" nevadí.
-
-
jojo, svatá pravda
-
-
-
-
-
Agáta je slavná a žádaná jenom díky tomu, že ta méně inteligentní populace našeho národa v ní vidí velký vzor, vzhlíží k ní jako k modle a má o ni (zatím ještě) zájem, ti inteligentní na její adresu řeknou pár slov a radši nad ní mávnou rukou.
-
Agáta, kdyby byla blond je to 100% BLAKE LIVELY :D Nemyslíte?
-
Takže nový pokus, snad mě nevymažete, když si budu trvat na tom, že je Agáta obyčejná št...a a její máma by se za ní měla stydět. Vychová z dítěte spratka, co se bude honosit oblečením, o které stejně normální soudný člověk nestojí. Dávám jim 4 roky a jdou s tím přešťastným tatínkem od sebe. Agáta patří do spolku zcela zbytečných lidí.
-
-
Taky souhlasím s tím, že se rozejdou, ale já jim dávám kratší lhůtu, tak za rok, za dva bude po všem. Vždyť ona se chová, jako kdyby žádného přítele ani dítě neměla a je otázka času, kdy si to její přítel uvědomí.
-
-
-
Taky souhlasím s tvrzením, že když soutěžila o titul Miss, tak byla ze všech holek nejošklivější. No ale co naděláme, holt má slavnou mámu, tak se umístila. Jo a je pravda, že by jí máma měla už pořádně vyčinit, chová se hrozně. Nevím, jaká je Agáta matka, ale to, že si odjede do Tater chlastat a fotit do Playboye, už taky o něčem vypovídá. Kdopak se staral o Kryšpínka? Chudáček malej, je mi ho líto. Prej zas plácla něco v Top Star Magazínu, nějakou trapnou větu ohledně neupravených maminek. Je fakt ubohá. No ale je to přece Agáta Hanychová, od ní nemůžeme čekat inteligentní větu.
-
-
tak se tim asi zivi tak asi musi jet do tater...kdyz ty jedes tak maximalne na hlavni nadrazi vydrhnout pisoary a vymenit toaletni papir za to uz nikdo nemuze
-
-
Nazdárek chlapečku, nemusíš mít strach, já mám velmi dobrou práci, která mi nese možná ještě víc než Agátě a to se nemusím svlékat ani chlastat s milionářema. Smůla co?? *1* *1*
-
Adolfe, zpátky do školy, troubelíne. Existuje pedofilie apod., od určité by měla být pojmenovaná nová úchylka - agatofilie. Ale u takto diagnostikovaného člověka by měla být soudem nařízena ÚSTAVNÍ léčba. Soudný a slušný člověk tvora typu Agáty musí nutně odsoudit.
-
-
-
To, čím se Agáta Hanychová předvádí, je to nejubožejší co může být. Nechápu, proč je v každém vysílání Stop Star. Jenom špulí hubu a svléká se. To je vše co umí. Je ubohá a laciná. Máme tolik kvalitních celebrit, umělkyň, které nepotřebují být viděny a slyšeny. Proč se mají všichni dívat na nějakého Kryšpína, když je tolik jiných krásných miminek. Vychovává z něho stejného budižkničemu jako je sama. Strašně se divím její matce, že jí nepromluví do duše. Neslyšela jsem jediného člověka, který by byl na ni zvědavý.
-
-
já bych to trochu poupravila,ona z něj nevychovává budižkničemu,ona ho totiž nevychová vůbec,ona na něj vyloženě se....
-
se musis pohybovat v jine spolecnosti a uslysis.....a ne nekde mezi popelarema a priblbyma prodavackama ktery jen umej v pracovni dobe mlet drzkou a pomlouvat a stezovat si na svuj neuspech
-
-
Tak si myslím, že být prodavačka s čistým svědomím je daleko větší úspěch, než být luxusní d ě v k a veřejně propíchaná každým hokejistou, fotbalistou a podnikatelem skrz naskrz. *3*
-
Adolfe, jsi fakt boží dílo. Buď jsi sama Agáta nebo agátofil, tudíž člověk zralý na psychiatrickou léčbu (vč. kastrace, nechceme, abyste se množili).
-
-
-
Agátka je supéér aj si s sní píšu a je móóóc sympatickáá!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* a kráásná!!!
-
agata je hezka zena libi se mi
-
Agáta je moc pěkná holka.Ale nemá zrovna moc pěkné chovaní!!!!Má moc pěknou rodinku ,ale má taky dluhy.To zrovna není moc dobré
-
-
Adélko, jsi poeta. Takhle jsem se už dlouho nezasmála.
-
-
.