-
Jsem už babičkou, ale pro mě je to prostě nevychovaný spratek. Je to ale jenom můj názor.
-
-
To mně je teprve 13, ale moc dobře vím, že máte pravdu. Je strašně rozmazlená.
-
-
Spravedlivá matka: díky mami od tebe si to považujua vim že jsem tvoje dcera že kdyby si me vzala do youtulu a nikdy byste mě eneopustila. Mám ještě dve sestry a tri bratry a jsem hrda na sve sourozence a hlavne na sovji MAMINKU!! *14* *14* *14* ilovbe you sparavedlivá matlka.
-
-
Děkuju ti Lucinečko, ale reaguj a piš pořádně. Už jsem Tě to učila. Mám Tě ráda. *14* *14* *14* *14*
-
-
ano mami milumju te a miley cyrus a selenu gomez reaguju na jeji priste cv ky a pmaa rada armenakose1.
-
-
dobre dobre nechte toho ja jsem dcera sprevedlive matky a starší sestra Lucinečky-
-
-
-
-
Souhlasím. Z Agáty se nikdy nestane slušná, rozumná a super holka, a to i kdyby porodila dalších 11 mimin. Vážně lituji ty dva (syna a snoubence). chápu, že být máma není lehké, ale není to ani těžké. Ona si klidně odjede do New Yorku a nechává svojí matku, aby se starala o jejího syna. Já sama mám už 6 dětí a nikdy bych od nich neujela, jen kdybych musela. Ani jednou jsem je neopustila, a i kdyby, vzala bych je sebou. Agáta je úplný opak. Nemám ji ráda, je to namyšlená pipinka (můj názor), a Simča Krainová si nezaslouží, aby jí Agáta pomlouvala. *7*
-
-
Ja si myslím, že kolikrát lepší rebelka a zábavná ženská něž nějaká uťápnutá :) a to že odjede bez dítěte pryč nic neznamená, když j ta příležitost si někde užít a je hlídání tak proč ne :) Agátka je super ženskáá !!!
-
-
A co si představujete pod pojmem "rebelka"? Pověst Agáty...? A Agáta je zábavná? Měla jsem bohužel možnost chvíli setrvat v její přítomnosti, není zábavná ani trošku, i za tu malinku chviličku ukázala, že je namyšlená a hloupá. Ale hloupá neskutečně. Kluci se jí pak vysmáli do "obličeje", protože její povaha si nic jiného nezasloužila. Raději uťápnutou, ale skutečnou mámu, než cokoli agátového.
-
-
-
Ahoj Agáto, Simona Krainová bude i nadále velmi žádaná a slavná po celým světě,i když na ni zrovna házíš špínu a závistivě ji pomlouváš. Akorát ukazuješ,jak jsi hloupá a závistivá. Tebe za hranicemi nikdo nezná, ji zná celý svět. Ona se procházela po všech světových molech a reprezentovala věhlasné luxusní světové značky, ty šmajdáš po zaplivaných pražských hospodách a děláš tam striptýzy.:-)) Ona je ta Hvězda hvězd, ty jsi oproti ní nula. Ona je dáma, ty šašek. Ona je ta rozumná a moudrá, ty ta stupidní a nic ti není svaté,jinak bys ji veřejně nenapadala. Simona ví,že by si tě mohla namazat jak máslo na rohlík,ale proč by to dělala, ona nechce škodit sobě ani své kariéře. To ty jsi natolik hloupá,že dokážeš vypustit z pusy každou kravinu a je ti jedno,že ti to uškodí. Tady je vidět,že vysokoškolské vzdělání není záruky chytrosti ani rozumnosti.:-)))Ona si své místo v modelingu tvrdě vydřela,kdežto ty bez rodičů nedáš ani ránu. Věř,že Simona si z tvých narážek nic nedělá,protože ona ví,že ty na ní nemáš a směje se ti za zády. Ach jo, ty jsi stejně taková trubka....:-))))))
-
Agáta je docela hezká miodelka ale její povaha a sympatie nic moc jinak nic proti hezké foto *3*
-
-
A víš jak vypadá bez make-upu? Žádná sláva to tedy není. A moc by mne zajímalo její IQ.
-
-
Agátka je moc pěkná <3 *14*
-
jen dotoho jen ji to naandej že je cou r řekni ji to do oči že je špatná matka ty si skvělá ale ty fotky co si fotila to si neměla dělat
pa -
Není modelka a moderátorka jen zaměstnání? Nikoli POVOLÁNÍ???
-
může mi někdo osvětlit, proč je Agáta v oblíbených herečkách...ona snad hraje ?
-
-
Ano, když se hodně snaží, hraje normální a morální holku. A to vyžaduje oskarový výkon. Takže fakt hééérečka.
-
-
Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji :))* *14*