Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani0
    agáta je hezká česká modelka ale také má své nevýhody ale zas sem ji ještě nahou jako andreu cerešovou neviděla!
    • Agáta je pěkná - ale ostuda. Na ní a jí podobným je vidět, co všechno je naší hloupou společností považováno za selebritu. Vážně - co dokázala??? Co konkrétního??? Že se o ní píše... (umístění na pofiderní soutěži krásy, vystavování nahých prsou, opíjení a kdoví, co ještě, nepovažuji za skutky hodné následování).
      • jak jinak, hloupej národ si může vyvolit za celebritu zase jenom hloupého člověka. Prostě normálka, žádná novinka.
        • jako sorry,ale HLOUPEJ NAROD????? to mluvíš o češích??? uvědomuješ si, že tím urážíš sama sebe??
          • já tady mluvím o těch,co ji považujou za megaúspěšnou celebritu. Já za celebrity považuju lidi,co něco opravdu dokázali a o něco se zasloužili. A že jsou Češi hloupej národ - to teda jsou, stačí se rozjet do světa a poslechnout si,co si o nás vyprávějí..
        • ...bohužel. *9* *9* *9*
  • Nevychované decko. Nech má koľko rokov má. Žúry a cigareta v papuli v tehotenstve... Milujúca matka *7*
    Tá už nepotrebuje žiadne ďalšie škandály, tieto fakty ma dostatočne presvedčili o tom, že Agátka má IQ minimálne na bode mrazu. Len tak ďalej Agi *7*
  • Agáto tobě není divný,že si Dopita zorganizuje rande těsně před svatbou? Beztak to udělal naschvál, aby s tebou nemusel do chomoutu. Jestli je to tak, tak mu tleskám, vymyslel to dokonale. *3*
  • Anna.N
    Všechno nejlepší
  • Agáta je celkem fajn... Je prostě taková... Každý jsme nějaký a nikdo to neovlivní... Je to rebelka... Já jsem taky trošku rebelka a stejnak s tím nikdo nic nenadělá.... To je můj názor
  • Už si jí dobíraj i v písničkách. Tak třeba od Rybiček 48 Agáta, nebo od Voxela V síti. Ale když se někdo chová jako ona tak se nedivím.
  • Když se Agáta odlíčí tak vypadá fakt strašně. Dělá jeden skandál za druhým. Neumí se chovat a nikdo nikdy nepozná jestli je tak hloupá, nebo to jenom hraje aby byla zajímavější.
    • s chytrostí by to asi daleko moc nedotáhla, tak radši sází na tu hloupost a Čecháčci jí to kupodivu dost žerou....jaký národ,takové celebrity.
    • Kaori, já bych to viděla asi tak, ona je tak hloupá, že hraje ještě hloupější,aby byla víc zajímavější. Jiná charakteristika mě ani nenapadá, myslím, že je víc než výstižná.
  • Jsem už babičkou, ale pro mě je to prostě nevychovaný spratek. Je to ale jenom můj názor.
    • To mně je teprve 13, ale moc dobře vím, že máte pravdu. Je strašně rozmazlená.
  • Spravedlivá matka: díky mami od tebe si to považujua vim že jsem tvoje dcera že kdyby si me vzala do youtulu a nikdy byste mě eneopustila. Mám ještě dve sestry a tri bratry a jsem hrda na sve sourozence a hlavne na sovji MAMINKU!! *14* *14* *14* ilovbe you sparavedlivá matlka.
    • Děkuju ti Lucinečko, ale reaguj a piš pořádně. Už jsem Tě to učila. Mám Tě ráda. *14* *14* *14* *14*
      • ano mami milumju te a miley cyrus a selenu gomez reaguju na jeji priste cv ky a pmaa rada armenakose1.
        • dobre dobre nechte toho ja jsem dcera sprevedlive matky a starší sestra Lucinečky-
  • Souhlasím. Z Agáty se nikdy nestane slušná, rozumná a super holka, a to i kdyby porodila dalších 11 mimin. Vážně lituji ty dva (syna a snoubence). chápu, že být máma není lehké, ale není to ani těžké. Ona si klidně odjede do New Yorku a nechává svojí matku, aby se starala o jejího syna. Já sama mám už 6 dětí a nikdy bych od nich neujela, jen kdybych musela. Ani jednou jsem je neopustila, a i kdyby, vzala bych je sebou. Agáta je úplný opak. Nemám ji ráda, je to namyšlená pipinka (můj názor), a Simča Krainová si nezaslouží, aby jí Agáta pomlouvala. *7*
    • Ja si myslím, že kolikrát lepší rebelka a zábavná ženská něž nějaká uťápnutá :) a to že odjede bez dítěte pryč nic neznamená, když j ta příležitost si někde užít a je hlídání tak proč ne :) Agátka je super ženskáá !!!
      • A co si představujete pod pojmem "rebelka"? Pověst Agáty...? A Agáta je zábavná? Měla jsem bohužel možnost chvíli setrvat v její přítomnosti, není zábavná ani trošku, i za tu malinku chviličku ukázala, že je namyšlená a hloupá. Ale hloupá neskutečně. Kluci se jí pak vysmáli do "obličeje", protože její povaha si nic jiného nezasloužila. Raději uťápnutou, ale skutečnou mámu, než cokoli agátového.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit