-
agáta je hezká česká modelka ale také má své nevýhody ale zas sem ji ještě nahou jako andreu cerešovou neviděla!
-
-
Agáta je pěkná - ale ostuda. Na ní a jí podobným je vidět, co všechno je naší hloupou společností považováno za selebritu. Vážně - co dokázala??? Co konkrétního??? Že se o ní píše... (umístění na pofiderní soutěži krásy, vystavování nahých prsou, opíjení a kdoví, co ještě, nepovažuji za skutky hodné následování).
-
-
jak jinak, hloupej národ si může vyvolit za celebritu zase jenom hloupého člověka. Prostě normálka, žádná novinka.
-
-
jako sorry,ale HLOUPEJ NAROD????? to mluvíš o češích??? uvědomuješ si, že tím urážíš sama sebe??
-
-
já tady mluvím o těch,co ji považujou za megaúspěšnou celebritu. Já za celebrity považuju lidi,co něco opravdu dokázali a o něco se zasloužili. A že jsou Češi hloupej národ - to teda jsou, stačí se rozjet do světa a poslechnout si,co si o nás vyprávějí..
-
-
...bohužel. *9* *9* *9*
-
-
-
-
Nevychované decko. Nech má koľko rokov má. Žúry a cigareta v papuli v tehotenstve... Milujúca matka *7*
Tá už nepotrebuje žiadne ďalšie škandály, tieto fakty ma dostatočne presvedčili o tom, že Agátka má IQ minimálne na bode mrazu. Len tak ďalej Agi *7* -
-
Agáto tobě není divný,že si Dopita zorganizuje rande těsně před svatbou? Beztak to udělal naschvál, aby s tebou nemusel do chomoutu. Jestli je to tak, tak mu tleskám, vymyslel to dokonale. *3*
-
Všechno nejlepší
-
Agáta je celkem fajn... Je prostě taková... Každý jsme nějaký a nikdo to neovlivní... Je to rebelka... Já jsem taky trošku rebelka a stejnak s tím nikdo nic nenadělá.... To je můj názor
-
Už si jí dobíraj i v písničkách. Tak třeba od Rybiček 48 Agáta, nebo od Voxela V síti. Ale když se někdo chová jako ona tak se nedivím.
-
Když se Agáta odlíčí tak vypadá fakt strašně. Dělá jeden skandál za druhým. Neumí se chovat a nikdo nikdy nepozná jestli je tak hloupá, nebo to jenom hraje aby byla zajímavější.
-
-
s chytrostí by to asi daleko moc nedotáhla, tak radši sází na tu hloupost a Čecháčci jí to kupodivu dost žerou....jaký národ,takové celebrity.
-
Kaori, já bych to viděla asi tak, ona je tak hloupá, že hraje ještě hloupější,aby byla víc zajímavější. Jiná charakteristika mě ani nenapadá, myslím, že je víc než výstižná.
-
-
Jsem už babičkou, ale pro mě je to prostě nevychovaný spratek. Je to ale jenom můj názor.
-
-
To mně je teprve 13, ale moc dobře vím, že máte pravdu. Je strašně rozmazlená.
-
-
Spravedlivá matka: díky mami od tebe si to považujua vim že jsem tvoje dcera že kdyby si me vzala do youtulu a nikdy byste mě eneopustila. Mám ještě dve sestry a tri bratry a jsem hrda na sve sourozence a hlavne na sovji MAMINKU!! *14* *14* *14* ilovbe you sparavedlivá matlka.
-
-
Děkuju ti Lucinečko, ale reaguj a piš pořádně. Už jsem Tě to učila. Mám Tě ráda. *14* *14* *14* *14*
-
-
ano mami milumju te a miley cyrus a selenu gomez reaguju na jeji priste cv ky a pmaa rada armenakose1.
-
-
dobre dobre nechte toho ja jsem dcera sprevedlive matky a starší sestra Lucinečky-
-
-
-
-
Souhlasím. Z Agáty se nikdy nestane slušná, rozumná a super holka, a to i kdyby porodila dalších 11 mimin. Vážně lituji ty dva (syna a snoubence). chápu, že být máma není lehké, ale není to ani těžké. Ona si klidně odjede do New Yorku a nechává svojí matku, aby se starala o jejího syna. Já sama mám už 6 dětí a nikdy bych od nich neujela, jen kdybych musela. Ani jednou jsem je neopustila, a i kdyby, vzala bych je sebou. Agáta je úplný opak. Nemám ji ráda, je to namyšlená pipinka (můj názor), a Simča Krainová si nezaslouží, aby jí Agáta pomlouvala. *7*
-
-
Ja si myslím, že kolikrát lepší rebelka a zábavná ženská něž nějaká uťápnutá :) a to že odjede bez dítěte pryč nic neznamená, když j ta příležitost si někde užít a je hlídání tak proč ne :) Agátka je super ženskáá !!!
-
-
A co si představujete pod pojmem "rebelka"? Pověst Agáty...? A Agáta je zábavná? Měla jsem bohužel možnost chvíli setrvat v její přítomnosti, není zábavná ani trošku, i za tu malinku chviličku ukázala, že je namyšlená a hloupá. Ale hloupá neskutečně. Kluci se jí pak vysmáli do "obličeje", protože její povaha si nic jiného nezasloužila. Raději uťápnutou, ale skutečnou mámu, než cokoli agátového.
-
-