-
Nechápu, co je tohle za modelku? Ta si na modelku jen hraje. Hrozně mě vaděj takový nuly, který na to nemají a furt o sobě prohlašují, že jsou modelky. Tyhle nuly nejspíš nikdy neviděly topmodelky formátu krásná Adriana Lima, Bar Refaeli, Irina Shayk, Doutzen Kroes, to jsou pravé modelky, které se mohou pyšnit označením supermodelky, a ne tyhle nicky, které na to nikdy nebudou mít proporce. Hanychová na svých fotkách působí velmi lacině, neumí pózovat, kdežto výše zmiňované dívky jsou profesionálky každým coulem, vypadají jako pravé dámy, umějí pózovat aniž by vypadaly jak laciný děvy z bordelu. Hanychová, máš se ještě co učit!!!!
-
-
Normální,typická modelka-tábák,alkohol,pervitin,heroin,kokain-to je tradiční životospráva 99% modelek a účastnic soutěží Miss,tak už to prostě ve světě chodí
-
-
Paní Batulková musí mít z Hanychový asi obrovskou radost. *1* *1* *1*
-
-
Paní Batulkový manžela odloudila mladší, ale je fakt, že je s ním už několik let. Ale Hanychovou do rodiny...hůl do ruky.
-
-
Chudák paní Batulková! Agáta je totiž její pootenciálnííí snychy!
-
-
-
Agáta končí s Dopitou? Ani se nedivím....já jsem to tady předpovídala někdy před půl rokem. Není se čemu divit, když jiné ženě ukradnu chlapa, tak musím přece dopředu počítat s tím, že i mě ho může ukrást jiná, to je logické. Navíc chlap, který jak pilná včelička přelétává z jednoho kvítku na druhý, zůstane nevěrníkem nafurt. Jako např. Kokta. Sklízíš, to co jsi zasela. Osud ti vrací údery, které tys zasadila jiným. Pokud se nepletu, tak Dopita před tebou měl přítelkyni a malého syna. Odvádět chlapa od rodiny se nikdy nevyplácí, vždycky se to vrátí. O tom by mohla vyprávět tvá kolegyně z branže paní Partyšů.
-
Agáto, chtěla jsem se tě zeptat, jaký pocit máš, když si představíš, že si tvoje nahatý fotky prohlíží tvůj táta nebo třeba tvůj syn za 10 let?
-
-
Tý to nedojde. Stejně tak Ajchmanová Dekastelová, nebo jak se ta zeleninová ště.ka jmenuje momentálně.
-
-
Jak můžeš být na Ornelině straně to jsi tak blbá nebo co? *12* *12* *16* *16* *11* *11*
-
-
Štiková je narozdíl od Agáty normální a neproslavila se skandálama..A v těhotenství se nefotí s cigárem v ruce...ta si pilně kupuje kočárky,hadříky,postýlku, plínky..to jsem před třemi rokami dělala taky..jo jo, starý dobrý časy..na to vzpomínám ráda, a aguš asi nebude, až bude synovi vysvětlovat ten incident se sklenkou vína v těhotenství... *12*
-
-
jednim slovem K*rva
-
moje mama ti v zkazuje , ze si blba *16*
-
moje mama me nuti a bych nesnašela agatu hanychovou , ale ktomu neni zadny duvod ja ji mam rada . nekdo z lidi napiste neco o agate hanychove rada si to přečtu . *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
-
je to blbá kr*va prostitutka p**a a sla*ka nic víc je ubohá a trapna je jenom k smíchu *16* *15* *15* *2*
-
-
Souhlasim stebou :D :D :D
-
-
Nezlobte se na mě,ale tohle není žádná modelka. Kdyby to byla kvalitní,žádaná modelka, tak už dávno maká v zahraničí a vydělává těžký prachy. U nás v ČR žádná opravdová modelka není, ty nejlepší dávno odjely za hranice a tady vegetujou jenom holky,o které zahraničí zájem nemá, živěj se jenom skandálama a tomu všemu říkají "modeling". Ví vůbec někdo,co to je pravý modeling? Je to těžká práce pro holky, které musejí mít silnou vůli a píli něco dokázat a které se musejí hodně otáčet, aby se v těchto vodách vůbec udržely. U nás slovo "modeling" hodně degradovalo a bohužel se za něj schovávají slečny,které nemají ani šajnu, co to slovo znamená.
-
-
Mas naprostou pravdu :D :D :D
-
-
jenom agátě závidíte nic jinýho v tom není *3*
-
-
ono jí je co závidět? spíš jí litovat :-)
-
my agátě závidíme,že dělá skandáli? My agátě závidíme, že jí třičtvrtina čechů nenávidí? My agátě závidíme, že má nemocného syna a může si za to sama? Promiň,ale jak vidíš, tak máme názory:p závist to vážně není. Ano říká se to,ale my jí nezávidíme ty věci výše uvedené fakt ne:D
-
-
-