Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Agáta živě.

25.února jsem byla na koncertě Óčka a Agáta tam byla.Já jí nechci nějak pomlouvat a jejím fanouškům se předem omlouvám,ale oblečená tam byla strašně.Dejme tomu,že oblečení ještě ujde,ale ta mega mašle co měla ve vlasech byla příšerná.A když šla na pódium,tak všichni dělali fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůj!No co moc lidí jí v lásce nemá.Jinak se všem omlouvám.
  • sandy.velson

Best :)

Agi je drsná. Z bulváru si dělá srandu a má všechny pomluvy v pr*eli :)
    • Tereza

Re: Best :)

No řekla bych to trošku jinak.Nevim co je na ní tak drsnýho,co dokázala tak zázračnýho že jí tak obdivujete.Vždycky kde se někde objevila tak z toho byl akorát tak skandál.Vaše názory vám neberu,ale to byla je a bude vždycky jen nula.
      • Re: Re: Best :)

No já si myslím ,že je hodně chytrá ,protože jak by se s ní potom mohl stát takhle slavnej člověk???Modelky zase tak slavné nejsou a myslím že ona je moc ctižádostivá na to aby seděla v koutě.Tak prostě dělá věci aby se zviditelnila!
        • tenzie

Re: Re: Re: Best :)

Jo, je ctižádostivá, ale až tak, že mi je naprosto nesympatická. Je hrozně nafoukaná a to soupeření s Krainovou mi nejde do hlavy. Ani bych se nedivila, kdyby to dělaly jen na veřejnosti a ve skutečnosti by byly kamarádky....
          • Re: Re: Re: Re: Best :)

Kamarádky rozhodně nejsou. I kdyby Agáta stokrát chtěla, tak Simona nemá zájem ani potřebu se s ní kamarádit. Je mezi nimi 12 let věku rozdíl a obě mají diametrálně odlišné názory i pohled na svět, o chování nemluvě. Takže by se jako kamarádky nesnesly.
      • larka

Re: Re: Best :)

souhlasim....udělá snad cokoli aby se zviditelnila...jak jedla ty červy ...fakt prase...nwm jek vám, ale mě se znechutila ještě víc
        *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • agátin řetízek - pomocte mi to objasnit

ahoj lidi, potřebuju něco vědět, koukám na to už několik let. kdo z vás by měl tip, napište prosím. zajímá mě, co to nosí agáta (teď už méně) na krku za řetízek. je to krátký řetízek a u uzávěru má takovou placičku. stačí firma, děkuju moc
  • iq

no sice tady kazdy na ni nadava ale kdyby jste se s ni setkali nazivo a rekla vam jestli se s ni nevychrapete nwm kolik z vas by odmitlo
    • baf

já bych určitě neodmítl *3*
      • eleadrin

Re: baf

konečně upřímný člověk :D
  • :)

tvl ve čtvrtek jí a její mámu na Míráku srazil BUS :D lol, prej: ,,mami mami pozoor!!!¨ to se mi líbilo ;) *1*
    • 8.ball.8

Re: :)

*1*
    • Re: :)

sry, zapomněla jsem tam napsat MÁLEM srazil bus *1* *1* ale nesrazil naštěstí :)
  • xxx

kdybych měla říct názor na tuhle ehm modelku tak by mě hned smazali no co dodat její iq mluví za vše... *15*
    • Re: xxx

tvé též!
    • 8.ball.8

Re: xxx

Ano, stejně tak mě *5*
  • hudy

Mazání

Promazala jsem opět celou diskusi (i to, co jsem předtím přehlédla, za což se omlouvám). Mažu (nejenom) já a budu mazat - veškeré vulgarismy, urážky, pomluvy, zdvojené příspěvky a věci, které zde nemají co dělat! Dělám to u všech osobností a rozhodně nikoliv proto, že bych měla nějaký komplex, ale proto, že jsem jeden ze správců, kteří dohlíží na diskusní fóra.
    Pokud chcete vyjádřit negativní názor, tak prosím, ale slušnou formou!
    • larka

Re: Mazání

ale, ale je demokracie......víš co to znamená?
      I kdybych si myslela, že je Země deska, musíš to respektovat...byl by to MŮJ NÁZOR!
      A fakt nechápu proč to mažeš, kdyby to byla diskuse o mě, tak by mě zajímalo, co si o mě moji fanoušci myslí! *13*
      • eleadrin

Re: Re: Mazání

Promiň, ale je názor a je urážení.. Nevím, co ti smazala, ale kdybych byla admin, tak veškerý vulgarity, urážky a nadávky mažu taky...
    • 8.ball.8

Re: Mazání

Copak jsem řekl nevhodného a vulgárního? Proč to mažeš ale zároveň tu necháš Tvůj vlastní příspěvek? Ty už jsi tak trošku úchylná na to tlačítko "smazat" viď? *3*
  • radushka

RekLa ByCH,ze ikdyz se agata nekdy na disco chova nevhodne,neznamena,ze je takovahle porad!
    pste kazdej sme nejakej..rekla bych,ze kvuli tomu jak´se chovala se k ni ted vsichni chovaj bez ohledu na to,jaka je treba ted!
    kazdej ji odsuzuje jenom z toho,co vidi v televizi,ae treba se agata chova uplne jinaj!! *4* *14*
    • larka

Re: radushka

ano, není ona ve skutečnosti ANDĚL? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • januska100

příjmetemě???

ahoj sem tu nová můžu mezi vás *1*
    • januska100

Re: příjmetemě???

halo
      *8* *8*
      • Re: Re: příjmetemě???

jasnéééééééééé jen tu bud lasko máááá
        -INLOVE-
        • januska100

Re: Re: Re: příjmetemě???

děkuju že stemi někdo odpověděl konečně *4*
  • holka01

Jste ttrapný

Hele tak když se vám nelíbí tak nechoďte do tohohle fanklubu tenhle fanklub je pro lidi co maj Agátu rádi...třeba pro mě je i vzorem...tak vy co jí nemáte rádi zavřete hubu a nelezte sem jasný *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit