Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pizza007terka

Jo jsi docela dobra :-)

*5* Akorat bych tak nestridala kluky ! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* dneska mas narozeniny tak vse nejlepsi !
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    Mas ale vzlasti image protoze ty rada ukazujes sve prednosti (prsa) *1* Tak mi prosim napis na osobnosti.cz nebo na email tlojkova@seznam.cz *5* *5* *5*
  • Není špatná

Podle mého je Agáta se svou hranou image mírně trapná, ale umí využít každé příležitosti,jak se zviditelnit, a to neumí každý. To vážně oceňuji. Já bych asi chodila kanálama, mít na kontě tolik skandálů,jako ona. Každopádně je to určitě na pokec fajn holka a i přes ty věčné titulky ji mám ráda. *15*
  • lady-gaga

Agáta

ahoj agáto jsi fakt super jak si drsná a jsi určitě lepší než Petrišková *16*

nemohly bychom se třeba někde sejít je mi teprv 10let ale už jsem taky drsná
    kdyžtak mi odepiš n e-mail Katka.V.005.seznam.cz dík a pa,pa,pa *3*
    • larka

Re: Agáta

Pochybuju, že se ti ozve............ty DRSŇAČKO. *1* *13*
    • Re: Agáta

TO má být jako vtip..
    • Re: Agáta

Prej taky drsná. *15* *1* Jak taky drsná? *7* *15* *1*
  • nej modelka na světě

je prostě nej je sama sebou stojí si zatím co udělala *14* a je to silná osobnost *3* takovýhle průsery nedělá jen ona akorát uní to práskne páč je slavná a jinak je to prostě moje nejoblibenější modelka *5* agáto si super a hlavně se neměn bud taková jaká si *15* *1*
  • Názor

V Topstaru byla reportáž, kde se měřilo IQ určitým celebritám. Agáta měla IQ 136, i když ono taky záleží na povaze člověka, jestli té inteligence dokáže 100% využít nebo ne. A podle přetvařování se před kamerou nejde poznat člověka, těžko říct jestli je opravdu tak hloupá nebo to jen hraje. A taky ten náš český bulvár všechno překroutí a nafoukne. A nechápu, jak může dělat modelku, v obličeji není moc hezká.
  • veronika16

no...

tak sem si rikala ze se na drahou agatku kouknu kdyz o ni ted slysim v jednom kuse...a koukam na to forum a je to pekna spina...lidi copak si musite porad nadavat....je to des...nejsem agatin fanousek...myslim ze je uplne vypita jinak by nedelala takovy kraviny a nerikala naprosty nesmysly...mozna je pekna ale jak se chova...mohla by se trochu vzpamatovat...dyt to uz kazdymu leze na nervy...no pocitam s tim ze mi zase nekdo rekne jak moc ji zavidim(i kdyz nevim co teda...)a jak sem debilni a tak podobne ale bylo by fajn jit jednou na forum a vyjadrit svuj azor aniz by ostatni hned startovali...btw kouknete sem http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=37172
  • agata

mne se teda agata libi moc, jeji inteligenci hodnotit nemuzu, pac ji neznam, ale vypada fakt dobre *4* minimalne je neprehlednutelna (i kdyz to neni vzdycky pozitivni) a rozhodne si ji nespletu s dalsima padesati modelkama
  • Agi, Agi:)

Agáta je pěkná, ale taky pěkně hloupá - může tvrdit co chce, ale kolik už bylo natočeno výroků co řekla...Jak špulí ten ret - děs holka!Ale každý dělá, jak myslí... *5*
    • Re: Agi, Agi:)

to jak spuli ret je to nejlepsi *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • larka

Re: Re: Agi, Agi:)

Ty máš asi moc rád(a) Kačera Donalda, že?!
      • Re: Re: Agi, Agi:)

Píšu to pořád já Agy fandim!!!!To jenom ty pipiny co jí závidí a mají mindráky to řeší nj krásní lidé to mají jednoduší holky je nesnášejí a kluci milujou bohužel... *1* kdo tvrdí že Agáta má nějakou nemoc,tak at si napřed řeší svojí kundu možná jí má plasnivou...Kiss Agy *5*
  • freestailman

nic si s toho nedělej

nic si s toho nedělj pre ty debilové nevjedí co píšou jenom záviděj si prostě taková a tak se nám líbýš a na ty co si to neumněj přiznat tak na ty olivej akorát záviděj
    • Re: nic si s toho nedělej

A zkontroluj si Češtinu,to je fakt hrůza,těch chyb.Ale co bychom očekávali od fanouška Agáty,že?Moc chytrosti asi ne-vrána k vráně...
  • freestailman

holky a jejich nádherná auta

kdyš sem viděl tu káru zaparkovanou na našem parkovišti sem si říkal kdo má takový prachy a pak sem se ozveděl že je to agátky kdyš sem odhazoval sníh tak sem na tom mohl nechat oči pre takový auto se jen tak nedá přehlédnout

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit