-
jden den na živo
agáta byla ubytována u nás v penzionu v liberci sice na jeden den ale i tak sem byl rád že tam byla pre je to moc krásná ženská -
AGÁTĚNKA MOJE :)
MILUJU AGÁTKU A KDO JÍ TAKY MILUJE, AŤ TO NAPÍŠE NA TYHLE STRÁNEČKY!
HTTP://WWW.PROSTEMU LLUJU.CZ !!!
*14* *5* *7* *10* *4* *14* *14* *5* *9* *3* *1* *1* *1* *1* *1* -
:)
Má pěkné tělo, to je asi tak vše. Povahu nesoudím protože co mi není rovno, po tom je mi hovno. -
hadka
to co udelala kvuli maresovi lucce petriskove je vazne hnus neni ona nejaka postizena jak by bylo ji kdyby ji nekdo zkazil celou jeji karieru je teda par don ona zadnou nema a ja se lucce nedivim ze ju nenavidi ja taky ne a rozhodne bych s tim neco delala *4* *4* *8* *16* *16* *10* -
agáta
jo agáta je výborná... v.i.p.ky pipky na stream.cz mluví za všechno xD nejlepší agáTa!!! *5* -
hmm
na tej fotke ktora je v profile sa mi podoba na leonu lewis aleona nie je pekna...ani agata nieje pekna...nie je mi sympaticka vobec -
tltáýzt
OBLÍKÁ SEW NEVKUSNĚ, KOZY CO JÍ VŠUDE VYLEJZAJ SOU SLIZKÝ, JINAK V POSLEDNÍ DOBĚ DOST PŘIBRALA, DŘÍV MI PŘIŠLY JEJÍ VIDEA NE STREAMU VTIPNÝ TY POSLEDNÍ SOU ALE HROZNĚ TRAPNÝ.......JINAK TÝRÁ PSY AŽ SE NEDIVIM ŽE JÍ TEN JEDEN UTEK KDYŽ BYLA ROK SE ŠÍŠOU VĚŘILA SEM ŽE NENI DĚVKA A PAK CHAROUZ, TEN FOTBALISTA A TED TEN PODNIKATEL A PREJ ŽE BY NEMOHLA BEJT S CHLAPEM PRO PRACHY..JEDNOU MÁ BARÁK PAK BYDFLÍ ZAS V BYTĚ...SLIBOVALA VLASTNÍ ŘEDU OBLEČENÍ...OMG *9* -
úspěšnost ve 23 letech
Kdo tady psal, že Agáta něco v 23 letech dokázala ? A jako co ? Sotva dodělala základní školu. Tím její snaha o cokoliv dalšího končí. Maminka zařídila slávu. To se to pak ve 23 dokazuje. Ona i slepá kobyla najde cestu na rovině.
Pro mě nic moc. Nenalíčená profíky, je z ní tuctovka, kterou na ulici normálka chlapi přehlédnou.
Už vůbec nemluvím o tom, že potřebuje týrat psa jenom, aby se zviditelnila.
Mimochodem, kdo zaslouží skutečné pojmenování modelka se vším všudy ? Ta, kterou zná svět, snaží se pomáhat potřebným, dětem, zvířatům a nestará se jen o chlast a chlapy. Kdo píše, že je krásná, ten jí neviděl naostro, přirozenou, nenalíčenou. -
-
Re: úspěšnost ve 23 letech
Přesně tak!!!!Se vším s tebou naprosto souhlasím
-
-
Super slečna
Já znám Agy z focení a je to nejlepší holka ze všech modelek, ze všech si dělá prdel akorát někteří to nepoberou. Prostě má na víc než ty pipinky a je sexy. *3* -
-
Re: Super slečna
sexy????to je silny slovo na ni a ze je nejlepsi z modelek?????NIKDY!!!!!NEVER!!NEVER -
Heji, ty si chudák, já se s ní setkat, tož uleju *15* *15* *15* a rovnou mě odvezou do márnice... *15* *15* *15* heji tož to muselo být doživotní trauma!!! *15* *15* *15* *5* *5* *5* -
Napiš na Hanka777@seznam.cz kde jsi se seznámila s Agátou a kam chodíš?
-
-
Bohyně
Agátka je moje holka moc ji miluji!!!!!!