Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pettullka

????

NEWÍTE NĚKDO JESTLI CHODÍ S MÍŠOU DRAGOUNEM??? *8* *7*
  • gggggggggg

nejhezci je kdyz nešpulí. kdo souhlasí??????? *1* *1* *3* *5* *3*
  • kkk

nebojte treba na to Agi dojde ve 40 a bude to poslusna panicka s manzilkem a 4 detma:-) ae ted se chova fkt strestene ale mam ji rada je lepsi nez krainova *3*
  • JSI BOMBA

Já si nemyslím,že je namyšlená,grepová nebo
    nafintěná.Já si myslím,že Agátě se zastavil vývoj v 16 letech.A ve 24 letech dělá hovadinky co v 16 letech.To chce holt čas ,kdy dospěje.To se rovná na stejnou sykavý Issa.Hold fanynky trpme a vyhovuj me jí.Ona má peníze a mi máme některé nádherky prd.
    Takže kritika u Agáty není nutná.ZA VŠECHNO MŮŽE ČAS,KTERÝ SE SKRÝVÁ V NÁS. *3*
  • Mam ji ráda

Ten kdO ji nezná ji sOudit nemůže...lidi dělaj dalekO hOrší věci než Ona a eště sOu za tO placený,nebO vychvalOvaný,takže vy,cO tady melete hOvna si dejte vOdchOd! Je krásná,mladá,perspektivní a my můžeme jenOm závidět! *13*
    • amush

Re: Mam ji ráda

NO tak této budu něco zavídet,fakt promin, kazdeho je to svuj nazor, ale co k zavidení, je tak toho dost málo,vzdyt není prirodní nic.Co je na teto zenske ideál krásy,to bych ráda vedela.Ja bych proste rekla,ze modeling je uplne o necem jinem!!to je muj nazor.
      • eleadrin

Re: Re: Mam ji ráda

modeling je hlavně o postavě a fotogeničnosti, a jestli sis někdy všimla, tak většina krásných holek vůbec není fotogenická, a ač jsou nádherný, tak na fotkách vypadají tragicky :)Proto je asi tolik modelek nehezkých či dokonce ošklivých
      • gabriellavanessa

Re: Re: Mam ji ráda

souhlasím podle mě se jen vytahuje
      • Re: Re: Mam ji ráda

já myslim,že každej,kdO tu něcO napsal má aspOň z části pravdu..prOstě tO píšeme tak,jak tO cítíme a hOtOvO! A netvrdím,že já mám pravdu,jen vyjadřuji svůj názOr! *5*
    • Re: Mam ji ráda

muzu se zeptat kolik ti je?ja jen jakoze v tom mas docela jasno..a videla si treba na streamu jeji zpoved..nevim jestli bys tohle rikala..jako je krasna ale kdo ne kdyz je naliceny...jako ja ji nemam rada ale jako nechci o ni rikat tady nic spatnyho...ale ty ji snad znas?kdyz o ni takle mluvis ..ty rikas ze kdo ji nezna tak ze nemuze soudit ale jako ty delas to samy...soudis ji podle toho jak je hezka..myslim ze modelky ktere reprezentuji nasi zemi nebo kteroukoliv jinou ..by meli mit neco v hlave..zatim sem nic od ni chytreho neslysela tak nejsem presvedcena ze zrovna ona by mela reprezentovat nasi zemi..ale jako pravda mozna je to odraz naseho naroda..proste tady se jen hledi na krasu postavy ale terba co je v hlave moc nikoho nezajima...mozna to je skoda...myslim ze existuje hodne krasnych divek ktere jsou i chytre ale jen nejsou tak prubojne a nedelaji takove skandaly jako treba tady agatka..proto se jich nikdo nevsimne...coz je fakt skoda *13* *13*
      • Re: Re: Mam ji ráda

Jistě, chápu tě...ne neznám ji OsObně,takže musím dávat na první dOjem,ale přijde mi hnusný,dyž tu O ní začnOu říkat jaká je tO děvka,dilinka apOd...! SamOzřejmě,že se chOvá jakO trdlO tO jO,ale třeba si tO jednOu uvědOmí,já bych jí dala čas. KrOmě tOhO,že se vyjadřuje dost vulgárně O svých kOlezích a kOleginích,je věčně Ožralá a dělá skandály,vlastně nikOmu neubližuje...takže v tOmhle se asi neshOdneme,ale respektuju tvůj názOr a byla bych ráda,dybys udělala to samé. *3* jO a s tim věkem...prOč že tě tO zajímá? *1*
        • Re: Re: Re: Mam ji ráda

no jen tak pro orientaci..jestli chces vedet tak me je 16..no a ja tvuj nazor respektuju..co mi vlastne zbyva ze jo..a jako to cos tady vyjmenovala tak to nestaci na to abys ji nemela rada nebo aspon nebyla jeji ,,fanynka"?..ja myslim ze tyto duvody jsou prave ty, pro ktere ma ona celkem dost nepriznivcu..a myslim ze cas ji nepomuze..zmenit by ji mohli tak podle me deti..ale myslim ze na ne se asi nechysta..ale to si jen myslim ze jo *5*
          • Re: Re: Re: Re: Mam ji ráda

ahoj agato Ty jsi moc hezka a taky jsi hrozne podobna Vanesse Hudgens a to je uzasne..... *14*
  • ajulina

nej...

Agata je proste nejlepsí!!!!!To jeji chovaní je uzasny.....stejna jako ja :D
  • Agáta je namyšlená

Ať si říká kdo chce co chce,ale Agáta je jen namyšlená.Nechci ji urážet,protože já taky nerada čtu nevhodné drzé vzkazy pro mé oblíbence,ale tohle musím napsat:,,Je namyšlená,ráda ukazuje prsa a je neskutečně drzá!Včera jsem se dívala na Top Stár Magazín a je neskutečný jak uráží Simonu!!!Jenom kvůli tomu,že Simona teď chdí s jejích bývalím klukem.Je hrozná jak tam ukazuje palce dolu!Jediné co na ni mohu říct je to,že je hezká,ale to je boužel všechno.Komu připadá simpatická tak...Halo...Halo...Proberte se."Jinak se omlouvám,že urážím její fanoušky,ale musíte mi uznat,že říkám pravdu.A je to pravda.Kdo se mnou souhlasí???
    • Re: Agáta je namyšlená

tak jsem se tu docela pobavil. Je tu spousta intošů co někoho pomlouvají, co se týká inteligence, ale zjistil jsem, že ani nedokáží napsat text bez hrubek-fakt super. Pak je tu také spousta slečen co jen závidí, přitom ani tuto slečnu nikdy neviděly na vlastní oči. Jo bulvár ten dokáže člověku vnutit do hlav to co potřebují. Jestli to je pravda tak klobouk dolů, protože super image se jí opravdu povedla. Nikdo nemluví o nikom jiném než o ní. Kdyby to byla zaprdlá modelka typu naší miss worl, tak se o ní neví. Jen se podívejte na tu naší miss world jak je upřímná a s krásným-falešným názorem. Hanychová ho alespoň má a to si na ní cením. *13*
      • amush

Re: Re: Agáta je namyšlená

Sakra co tu srovnávás Hanychovu s Miss World:Jestli neumis anglicky tak je to Miss světa, takze i kdyby Agata sla na 100000000 plastik,nemuze se nicim vyrovnat Taťáne,protoze to je modelka na správném míste,jak se vyjadruje a chova a co děla pro charitu,umí neco z toho hanychova??neumí a nikdy nebude!A takovy detail Taťana je celá přirodní a je nadherna,to hanychova sla na par zlepsovacek a sak ji to ani nepomohlo!Dela ze sebe nejvetsí profesionálku,pritom nic neumi.Sem zvedava jak by to zvládla treba v Miláne nebo v New yourku!
        Che toto jeste srovnávat s taťanu takovu nicku agatu! Neodsuzuju ostatni fanousky,ale toto me fakt dostalo! *8*
        • eleadrin

Re: Re: Re: Agáta je namyšlená

To, zda je Taťána přírodní nebo ne, je vcelku jedno, dle mého názoru totiž vypadá na svůj věk neuvěřitelně staře, jako "zachovalá" třicátnice. Agáta aspoň vypadá na svých 24... A co se týče zrovinka Kuchařové, tak mi připadá neuvěřitelně falešná - naučené pózy, naučené úsměvy = nulová přirozenost ve společnosti...
    • Re: Agáta je namyšlená

Souhlasim s Tebou.
      Sice je možna hezka, ale nemůžu o ni říct jedinou kladnou vlastnost kterou by ona měla*13*. Je to prostě dilinka která si myslí, že se z ni každej po....e a že ji všichni budou mít vždycky rádi. Ale hodně lidem právě její chování vadí a proto o ni píšou to co tady na té debatě je.A že takle pomlouvá Simonu? Ubohost největší*15**15**15*! At už si každej myslí o mym komentáři co chce, stojim si za nim a AGÁTA by už konečně měla dostat rozum a chvoat se jako dospělý člověk. *3* *7*
      • Re: Re: Agáta je namyšlená

hele ale když si ta postarší dáma nechá dát nemalé prachy za charitativní akcii,,,tak to je coool? chce to mít rozhled vy smůly
  • ronaldo22

Pěkná ale ale nafrněná

Je to kočka o tom nic dal bych si sní říct ale je namachrovaná chlapy odhazuje jak starý trika *13* *13* *13* *16* *16* *16* *8* *8*
  • zlatusinka

dete do...

dete vsichni do haje!!!!!akorat ji zavidite!!!!hle ja ji videla i bez make-upu a muzu vam vsem rict ze je krasna...vidam ji dost casto A ESTE NIKDY NESKLAMALA....A TO ZE SPULI RTY TO VAM MUZE BEJT UPLNE JEDNO!!!
    • Re: dete do...

no nevim co bych jí měl závidět já.. Možná ty prsa.. *1* to byl ovšem vtip.. A myslím si, že fakt hezká není. Podívejte se na některé fotky, má dost nesouměrný obličej. Tělo je pěkný, ale to je vše..
    • kate567

Re: dete do...

ano...to že špulí drž.u nam muze byt uplne jedno...spravne.ale je to jen znak toho,že si o sobě myslí víc než je,že je namyšlená a záleží jen na svojí kariéře a ostatní odkopne. *13* *13* *13*
  • Agátka

Hmmm hmmmm :) tak sem tak jukl na filmík REC a prý to co se tam producíruje na konci je ona,tak jestli ano tak má nádherný nohy,asi ji nemuseli ani moc líčit *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit