Přejít na výpis diskuzí

Agnetha Fältskog

OSOBNOST 31.12.2006 
130 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Agnetha je super

Ahojky, jsem na tom stejně....chci za ní jet....nechceš jet také??????
  • Re: Re: Agnetha je super

Ne, tohle není tvůj mail, to je můj mail!
  • Re: Milá Agnetha

Čau, můžeš mi prosím říct, proč tu používáš moji emailovou adresu? *13*
  • agnethafaltskog

agnetha

Ahoj to jsem ja agnetha tak už jsem ve fanklubu přes 20dní neměl bys někdy čas se pobavit?
  • Agnetha je .. mno :D

Agnetha je pro mě vzor,ale je to strašná potvora :D Má děsný mnýry :D Ale ona si je může dovolit,no ne? *14* :D

Jáj ahoj .. :D Tak mě napadlo že od tebe mám tu adresu na Agnethu .. :DD (jáá sem ta Simii z facebooku) :D
  • Re: Re: Re: ján

tak fajn ted se tam určitě přihlásím *4*
  • janfaltskag

Re: Re: ján

ahoj, neboj kľudne sa môžeš stať členkou fanklubu . zato sa neplatí vôbec nič.
  • janfaltskag

Re: Re: ján

nie neplatí sa zato nič
  • Re: ján

Chtěla jsem se tě zeptat jako správná fanynka bych chtěla do fanklubu patřit je mi to blbé ale platí se něco za to? *3*
  • janfaltskag

ján

ahoj agnetha neboj príde ti ten autogram.agnetha to travá niekedy aj 9 mesiacou
  • Re: Milá agnetha

Ahoj to jsem ja Agnetha tak zatím čekám a ještě mi dopis nepřišel ale nadarmo se neřiká kdo si počká ten se dočká ale projistotu jsem na druhou stranu dopisu napsala svoji adresu kdyby Agnetha si ji změnila tak až mi potom můžou ten dopis poslat spátky. *4*

ahoj! prosim tě jakou poštovní adresu má agnetha faltskogová ??? please
    rada bych měla taky její auogram... *14*
  • Milá agnetha

to jsem jinak ja ján
  • Milá Agnetha

já jsem již v fanklubu 2 den. a jsem velmi spokojen. když se zaregisruješ tak mě najdeš pod jménem janfaltskog. pokud budeš ovšem chtít *4*

proč ne
  • Milá Agnetha

milá Agnetha chtěl bych se tě opitat zda by se nechtěla stát členkou fanklubu na této stránce?
  • Milá Agnetha

Hmmmmm to hej *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Milá Agnetha

Na Agnethu zrovna podobná nejsem ale mám taky na blond vlasy a vysoká jsem jako spěvačka Shakira a váhu mám taky jakou mám mít na svůj věk. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Milá Agnetha

Tak jsem visoko, mám špinavý blond vlasy, váhu mám téš jakou mám mít. A zda se podobám na nějakého člena nějaké starší skupiny to já nevím. Jen tolik vím že jsem přibližně vysoký jako členové ABBA. A ty milá Agnetha? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit