-
Agnetha je super
Agnetho chtěla bych ti popřát k tvým narozeninám hodně štěstí, zdravý ,krásná léta a aby ti to pořád tak krásně zpívalo užij si je ve zdravý. *4* -
Re: Re: Agnetha
Tak tak Agnetha. Nevím skade si nabrala že budeš něco platit. -
-
Re: Re: Re: Agnetha
Ahoj potřebovala bych se ještě zeptat ja ten dopis píšu ve švedštině přeložila jsem si to v google překladatel a když jsem si to přeložila ze švédštiny do češtiny ty slova byly úplně jiná než jsem je psala čím to je?
-
-
Dodatek
A přitom, když jsem poslouchala to album My Colouring Book, tak by mě (kdybych to nevěděla) vůbec nenapadlo, že jí toho roku 2004 bylo 54 let! Tipla bych ji tak maximálně na 30. *4* -
Hej lidi jaky ma agnet oci jako jakou barvu diky za odpoved obdivuji agnethu je nejlepsi z cele galaxie:-):-o
*1* -
-
Re: Hej lidi jaky ma agnet oci jako jakou barvu diky za odpoved obdivuji agnethu je nejlepsi z cele galaxie:-):-o
má modrý oči *3*
-
-
Taky jsem fanoušek skupiny ABBA, mám všechny jejich CD a tři knížky o této skupině. Jsem ale taky letecký fanoušek. Agnetha má v jedné své písnicče krásné záběry na švédské stíhačky Saab J 35 Draken. Vlastik Kunovice
-
AGNETHA
Agnetha je tou, která mi i s ostatními členy skupiny ABBA zpříjemňovala a zpříjemňuje žití.Je to úžasný člověk a stále zůstává jen snem osobní setkání s ní.Jako správný "crazy" FANDA jsem byl samozřejmě ve Švédsku a to i nedaleko jejího domu na ostrově Ekorö. Bohužel jsem neměl to štěstí na setkání. Alespoň se ale povedlo osobně potkat Björna a Bennyho a získat osobní přání a podpis Fridy , druhé zpěvačky ABBA.Takže Agnetha je opravdu sluníčko mého života! AGNETHA TACK SA MYCKET FOR ALLT! DU ÄR SA UNDERBART!!! -
-
Re: AGNETHA
Poraďte mi někdo přátelé, jak získat přesnou adresu na Agnethu. Mám totiž stejné datum narození 5.4.1950 a chtěl bych jí pogratulovat. Zatím vím z příspěvků, že žije na ostrově Ekoro, tak k tomu napíšu Sweden a snad to dojde.
Dík za případnou pomoc. Kňučík - Zlín -
Já sem taky fanda.Mohl bys to prosím přeložit to na konci moc ti děkuju předem. *3* -
Jé já jel do Stockholmu za Agnethou též, v r.2003. Agneta nic, ale
aspoň sem poznal místo z videoklipu The day before you came, ten most po kterém jel vlak kde A. flirtovala s mužem *1* -
-
Re: Re: AGNETHA
Tato písnička o které píšeš,je to nejhezčí co ABBA udělala.Jen škoda že ji vůbec nehrají.Jinak Agnetha je neskutečná žena a osobnost.Šíleně mě fascinuje.
-
-
-
Happy Birthday
Milá Agnetho, k tvým dnešním narozeninám ti přeji hodně zdraví a mnoho štěstí. Jsi vážně fantastická zpěvačka. ABBA je skupina, kterou ve svých 16 letech s kamarády poslouchám nejraději. Muzikál Mamma Mia! jse viděla v kine 3x. Vážně, HAPPY BIRTHDAY *14* *3* *4* *8* *15* *5* -
Milá Agnetha
Já mám jinak dva autogramy Agnetha. Poslal jsem jí cd brožurku z alba My Colouring Book. A Agnetha my poslala podepsanou a plus pdpísaní plakát. A ještě my poslala odpovědi na na moje otázky. A to téš řádným rukopisem. Čili jsem stoho nadčení. A za její poštovní adresu nemusíš děkovat. Já jsem ti to dával z radostí že si fanynka Agnetha. Furt jsem si myslel že jsem jakási výjimka že poslouchám starší muziku. Ale není to pravda. -
-
Můžu se zeptat na co ses jí ptal a co ti odpověděla ? Díky.
-
Re: Milá Agnetha
Jáj ahoj .. :D Tak mě napadlo že od tebe mám tu adresu na Agnethu .. :DD (jáá sem ta Simii z facebooku) :D -
ahoj! prosim tě jakou poštovní adresu má agnetha faltskogová ??? please
rada bych měla taky její auogram... *14* -
Ja sem si taky myslela že jsem jediná kdo poslouchá starší hudbu.Ve škole se mi vždycky smáli ale bylo mi to jedno at si mislý co chcou ja budu ABBU poslouchat pořád je to ta nejlepší skupina. -
-
Re: Re: Milá Agnetha
ABBA je nejlepší skupina na světě. A ještě oto víc Agnetha Faltskog. *14* -
-
Re: Re: Re: Milá Agnetha
To máš pravdu na zákládce se mi taky smali ale ted už se mi na střední taky nesmějou a hudba z 70 a 80 let se vůbec nemůže rovnat te dnešní ABBA je prostě nejlepší a nikdy ji nic nepřekoná mohla bych se zeptat jaké máš rád ještě skupiny? -
-
Re: Re: Re: Re: Milá Agnetha
Tak mám rád skupinu Boney M, Baccara, Blondie, Kiss, Smoke .................
A ty milá Agnetha jaké skupiny posloucháš? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Milá Agnetha
Já poslouchám KISS,Deep Purple,Blondie,Smokie,Slade, ale nejraději z těchto skůpin mám Deep Purple. *4*
-
-
-
-
Re: Re: Milá Agnetha
Také se mě se smáli když jsem chodil na základní školu. Ale když jsem jim pustil jejich hudbu tak jinak vyprávěli. Ale teď na střední škole každý bere ABBA vážně. Uznávají a poslouchají jejich písně. Víš každý potřebuje na jejich hudbu dozrát. ABBA byla nejlepší a také bude.
Víš mnohý poslouchají ty blboviny jako rep. nebo hiphop. Je iv dnešní době pěkná hudba ale to nigdy nevyrovná 70 nebo 80 rokem.
-
-
Tak to jo no jinak jsem ten dopis poslala už dneska .
-
-
ján
ahoj agnetha neboj príde ti ten autogram.agnetha to travá niekedy aj 9 mesiacou -
-
Re: ján
Chtěla jsem se tě zeptat jako správná fanynka bych chtěla do fanklubu patřit je mi to blbé ale platí se něco za to? *3* -
-
Re: Re: ján
ahoj, neboj kľudne sa môžeš stať členkou fanklubu . zato sa neplatí vôbec nič. -
Re: Re: ján
nie neplatí sa zato nič -
-
Re: Re: Re: ján
tak fajn ted se tam určitě přihlásím *4*
-
-
-
-
Interaktivna vystava
Zdravim fanusikov sk.Abba.Nejak sa nemozem dostat na stranky sk.ABBA,tak sa chcem spytat Vas,ci sa niekto nechystate na interaktivnu vystavu o sk.Abba,ktora uz zacala a potrva do 6.8.2001 v Prahe v Slovanskom dome...ja by som aj šla,ak mi to okolnosti dovolia *7* moze to byt zaujimave,pozrite stranky tejto vystavy...