Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší k narozeninám Alane *14*
  • Zamilovaná do Alana...

Nazdar!! Ja jsem se do Alana zamilovala(Do hola! , Láska nebaská, Potter...) Mam stejně narozeniny jako on(21,2- ale mne je 16) Prosím všechny, co by mi mohly cokoliv poslat, at poslou!!!!!!!!!!!Please!!! *4*
  • Čauky, můžu se přidat do vašeho fanklubu? Všechno, co bych chtěla říct na Alanovu adresu, už bylo řečeno.. Ale je úžasný, hlavně jako Snape, fakt božský, jsem ráda, že nejsem jediná, která si to myslí. Holt asi letím na "zlý kluky", ale postava Snapea mě fakt fascinovala. Navíc Rickman ji zahrál úžasně. ----------- potěší mě jakýkoli mejlík od dalších s podobnou "úchylkou" :-) *3*
  • Je absolutně skvělý!Viděli jste ho v Rozumu a citu?Jako plukovník byl absolutně k sežrání.Já bych tak chtěla být tou Marianne, kterou v tomto filmu miloval...
  • Alan je nejlepí herec na světě!!!!
  • Martině, co psala, že miluje Severuse

martine, jak se ti může líbit, když na někoho řve? A ještě k tomu na Nevilla.... =( Alan je hodně dobrej herec, ale nesnáším tu roli... Dobře je zlej, protože život byl na něj zlej, ale když někdo zabije někoho tak nevinnýho jako byl Albus Brumbál...nechápu... No tak ahoj Hermiona Longbottomová
  • snape je největší parchant na světě ale alan ricman je nejlepší chlap na světě
  • Alan

mě osobně se hrozně líbí bez paruky normálně blonďák! je to bůh!!!! :-*
  • narozeniny prof. Snapea

Dneska 9.1. slaví náš oblíbený professor Snape narozeniny. Tak ať dlouho žije :)))) Happy Birthday Doufám, že se dožije i dalších dvou a pak ještě několika mnoha dalších
  • souhlasim, posilejte co muzete... :)
  • já mu posílám hlasů fakt káždejch 15 minut ale pořád je druhý prosím každýho polílejte mu co nevíc hlasů prosííímmm ať to nevyhraje ten teplej Orlando
  • jestli ho opravdu tak milujete tak mu dejte hlas na http://www.hellomagazine.com/vote/grand_finale2005 /hombreatractivo.html?pantalla=hombreatractivo
  • Miluju Severuse

Taky tak milujete Alana? Já ho hrozně žeru jako Profesora Severuse Snapea protože když se zlobí je takový roztomilý a hrozně sexy sexy sexy fakt moc sexy já ho prostě žeru. Chápete to? Doufám že jo protože ho MILUJU MILUJU
  • Snape

Já ho tak miluju prostě miluju. Jak hraje toho nepříjemnýho profesora Snapea to je prostě úžasný a když nadává Potterovi nebo Nevillovi tak je tak sexy já si prostě nemůžu pomoct prostě ho žeru moc. Sbírám každou jeho fotku a nemůžu se ho nabažit je tak úžasnej JÁ HO MILUJU MILUJU MILUJU MILUJU chápe to někdo?????? Je prostě sexy hlavně jako prof. Severus Snape
  • Je to skvělý herec a navíc pro mě osobně dosti přitažlivý chlap.Ať hraje "Snejpa", nebo holiče.
  • jako Snape je hrozně sexy!
  • Jo.

Toho herce mám ráda, i když ne nijak šíleně. Ale líbí se mi víc jako padouch, než jako klaďas. I když je fakt, že Snape se snaží být děsně zlej (vždyť šéfuje Zmijozelu), ale nakonec se z něj vždy vyvrbí klaďas. No, proč píšu. Hledám informace, které by byly nosnější, než prosté konstatování "Ach, Alan..."
  • Snape je 100% miláček

Zdravím, při podrobnějším pročítání a dívání se na filmy o HP, jsem se zamilovala do postavy profesora Snapea. Mimo jiné, jak to jde dále a dále, tak to bude 100% kladná postava / dle mého názoru / a asi skončí jako obětní beránek pro Harryho záchranu. Nějak je mi ho líto. Protože celou dobu padouch, ale vlivem snad zamilovanosti do Lilly, nakonec Pottera má stejně rád. Ale to jenom tak na začátek. Prostě zamilovaná do postavy prof. Snapea. Začala jsem se pídit po tom, kdo ho vlastně hraje. Jelikož si doma pořád něco lovím na internetu, tak jsem najela i na šílenou spoustu stránek s Alanem Rickmanem. Je prostě jako prof. Snape - SUPER!!! A je to živý člověk!!! Ne jenom postava.Miluju ho, ale dál budu prožívat příběhy HP a hlavně se těším na 7.díl, kde se všechno vysvětlí. Doufám, že prof. Snape nezemře... ale je to na 99% nepravděpodobné. Jakákoliv fanynka nebo fanoušek, ať mi napíší mail. Jinak také sháním poměrně dost filmů s Alanem Rickmanem. Díky za případné nabídky. Martina z Prahy / 30 let /
  • prosba

Nevíte někdo prosím, kde by se daly sehnat filmy Rasputin, Closet land a Fallen Angels? (nejlépe DVD) Děkuji za odpověď.
  • Herecký d´áblík

MILUJU HO,PROSTĚ HO MILUJU!!!!!!!!!!! Už jsem mu posílala i žádost o autogram.Nevyšlo to,dostala jsem omluvný dopis od Melanie-osobní asistentky ALÁNKA.Ten totiž natáčel zrovna film Parfém.Možná ho ještě natáčí.Nicméně se o to pokusím znovu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viděla jsem od Alánka skoro všechny filmy.Před několika týdny byla v tv Smrtonosná past.Dívala jsem se,to je přece jasný!!!!!!!!! Pozdravuju VŠECHNY nadšené fanynky,jako jsem JÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PÁPÁPÁPÁPÁ!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit