Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krasavec

Je úúúúžasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • st.ra.ca

Přání k narozeninám

*14* Všechno nejlepší k narozeninám a doufám, že natočíš ještě spoustu film a obšťastníš nás svým nádherným úsměvěm a svýma krásnýma očima *1* *14* Ještě jednou vše nej *14*
  • Ach ta láska

Alánek je nejlepší!!! (I když ta fotka u hlasování není nic moc)
  • Charisma

Alánek má super postavu a dost dobrej zadek! ;-)
  • gorilka

konečne

Tak sem se konecne odhodlala a poslala zadost o podpis.Uz se nemuzu dockat az mi prijde odpoved :-)))))))
    • agnes1111

Re: konečne

Nechci malovat čerta na zeď, ale "aby přišla", Melanie to často vrací.
    • thepetrinka

Re: konečne

A na jakou adresu si to zaslala?
  • Alan

Alan je naprosto skvělej.Líbí se mi všechny jeho role.A i ve svym věku vypadá naprosto super.To se snad slovy ani nedá popsat.Je to prostě PAN HEREC!Jak v divadle tak i ve filmech :-)
  • thepetrinka

Autogram

Ahojky!! Mohl byste mi prosím někdo dát aktuální Alanovu adresu pro autogram? Předem děkuji.
  • pro V.ciko

My jsme taky rádi, že se náš takzvaný fanclub Alana rozrostl já jsem zase na něj moc mladá a věčina lidí si myslí, že jsem blázen, ale už si na mně zvykli... jinak .. myslím, že nejsi blázen, měla jsem Alanovu fotku na lyžáku. a naší učitelce se taky líbil... tak myslím, že se líbí.. i většině starším ženám. Jinak... přidala jsem pár fotek Alana tak teď už jen čekat jestli je schválej.... Jinak všechny zdravím už jsem sem dlouho nepsala, ale nemyslete si, že na vás zapomínám vaše vzkazy si pečlivě čtu... zase se brzy někdy ozvu.. mějte se krásně.. a V.Ciko... bu´d nám a Alanovi věrná... :¨))))
  • na to ze vetsina holek zboznuje daniela tak ja zboznuju Alana a Jasona Isaacs. Jsou to oba charismaticti a uplne bozsky chlapi:))
  • Netuším, to jaké míru mohu skutečně objektivně posoudit herečkou kvalitu rolí Alana Rickmana, nicméně musím konstatovat, že jeho ztvárnění Severuse Snapea se mi zdá mimořádně povedené.Viděla jsem Rickmana i v další roli - Šerifa z Nottinghamu - v Robinu Hoodovi - i tam mi přišel absolutně the best.Zkrátka a dobře má v sobě takové to typicky anglické charizma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit