Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Přidávám se k zástupu fanoušků a fanynek z celého světa s přáním všeho nejlepšího. Taky přeji hodně zdraví, elánu a dalších skvělých rolí do dalších let.

Je to nejcharismatičtější, nejtalentovanější a nejlepší herec na světě.
  • Všechno nej!

Fakt všechno nej k narozkám, seš bombastickej, skvělej, úžasnej, sexy chlap!!! Miluju tě! *14* *14* *14* *14*
  • ashlinka155

mňam

vše nejlepší!!! *14*
  • ...zuzika...

*_*

Vše nejlepší k narozeninám. Zůstaň takový, jaký jsi. Jsi úžasný herec! MTR *14* *14* *3*
  • Úžasný

Myslím si,že je to skvělý herec a hezký chlap,kterému nechybý cit a smysl pro humor.A mimochodem, když jsem ho poprvé viděla jako Severuse Snapea,tak jsem mu hádala tak 35let,na 59 vážně nevypadá. Tak pá,zase někdy!...Alánku posílam ti pusu!.
  • on je proste tak SEXY. uplne se mi podlamuji kolena kdyz se podivam na nektery jeho fotky.. a v jednom jeho filmu ("Dark Harbor", USA 1999) je i svleceny.. ;-) kdyby mu nebylo sedesat, stehuju se do anglie! (jen jsem zvedava, co by tomu rekl muj manzel :)
  • Miluju....

jeho hlas:))) a všechno s ním spojené, je to fakt super herec a kdo chce o něm i o jiných věcech pokecat ať mi písne..zatím zdárec Maťa. P.S.: Fotky! Fotky! Fotky!
  • Charizmatický

Vážně je to skvělý herec, ale něco mi tu pořád chybí. Nezasloužil by si Alan také fotogalerii svých filmů?!... Myslím si,že je lepší než většina těch, kteří tu své fotky mají!.
  • Skvělej herec

Osobně jsem viděla Rickmana v filmech Láska Nebeská, Robin Hood:Král zbojníků a v trilogii o Harrym Potterovi.Sama za sebe říkám, že je skvělej herec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit