Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferrerrka

...

Tenhle herec je suprovej..nejenom že hraje skvělě záporáky:)ale všimli jste si toho že má užasnej hlas??? *1*
    • polani02

Re: ...

popravdě jeho hlas se mi moc nelíbí, ale jinak hraje skvěle *3* hlavně teda v harrym a sweeneym :)
      • Re: Re: ...

hlas má náhodou božský... řekla bych, že dabing jeho hlasu škodí... já osobně mám u něj nejraději Procházku a Meduna se asi přiblížil docela originálu, ale originál je jen jeden (bohužel) *4*
    • polani02

Re: ...

popravdě jeho hlas se mi moc nelíbí, ale jinak hraje skvěle *3*
  • andrejasek

=)

On je....fakt dokonalej. Podle mě je to ten nejlepší herec na světě. V čem hraje, to mu sedí... Ne nezamilovala jsem se!!! Ale je fakt boží =) *14*
  • vše nej

vse nejlepsi(hlavne nejaky stetky,drogy,alkohol a neco horsiho) *15* *3* ale fakt vse nej *3* *3* *3* *3*
  • l.enik

Vše nej nej nej

Je tady už spousta gratulací,ale já se chci přidat a též říct-všechno nejlepší Alane a hodně šťestí a zdravíčka do života.
  • wendy92

Claire a Amy

Jen tak pro zajímavost, dost psali že Alan má dvě dcery - Claire a Amy, ale to blbost, takže kdo si to taky myslí tak omyl, Claire a Amy jsou jeho neteře. *4*
    • Re: Claire a Amy

Vždyť je to jasný Alan nemá děti pouze hafo synovců a neteří kvůli kterým roli snapea vzal,,,, ani nemá manželku jen dlouhodobou přítelkyni Rimu Horton se kterou je tušim kole 35 let,,,, *3*
  • kino

Ahojky všichni, v úterý jdu KONEČNĚ s kámoškou do kina na poslední díl Harryho Pottera a už se těším, jak malé dítě. Teda hlavně na Severuse Snapea!! *14* *1* *14* . Vždycky se nechávám překvapit, co se bude odehrávat a tak, takže ani nečtu knihy, což je docela špatně. *9* Chci se nechat překvapit i teď, ale něco mi pořád vrtá hlavou a už to dlouho nevydržím, takže se musím zeptat...fakt zabije Brumbála???? *7* Vůbec to nechápu, vždyť byl vždy na jeho straně, ne? Odepište prosím!!! Děkuju moc *3*
    • Re: kino

Ahojky. Taky sme byli v kině. Ano,zabije Brumbála, ale co sem tak četla obsah knih HP na Wikipedii, tak to bylo s Brumbálem všechno domluvené (on to tak chtěl). V 7. díle se ukáže pravda. Jinak zkus si o tom přečíst na Wikipedii - neni to tam moc obsáhlé a dozvíš se souvislosti. *4*
      • dracousek

Re: Re: kino

a nevis nahodou jestli zemre Snape?Dik mockrat *7* *7* *7*
        • ...zuzika...

Re: Re: Re: kino

Bohužel jo *9*
      • Re: Re: kino

Paaani, děkuju moc. *4* Určitě se podívám...
        • Re: Re: Re: kino

Avšak mnohem lepší jsou knihy:) než na tohle net:) já jsem v životě nikdy moc nečetla, ale HP mě fakt baví:)
  • Alan Rickman...jsem na tom asi jako určitě mnoho dalších slečen :P Z Harryho Pottera mi v paměti nejvíc utkvěla postava Severuse Snapea,uplně jsem mu podlehla i přesto,že není typ krásného muže je neskutečně charismatický a tajemný. Miluju ho *14* *14* *14*
  • BluEbEatS
    OOOOOOo. On je tak žhavý! Když ho vidím pomalu se neudržím, jak sem rozpálená! *14* *14* *14* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *2* *2* ♥♥♥
  • Všechno nelepší k narozeninám :)
  • Re: odpověd kdo dabuje Severuse Snape

Děkuju ti moc Mišičko :-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit