-
Opravdu vše nej:)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
<3<3<3<3<3 Vše naj naj naj k narozeninááááááááááááá áááám !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Alan♥
Alan je super herec♥... *14* -
svátek
Dneska má Alánek podle českého kalendáře svátek *14* -
-
Re: svátek
No jo! Nějak mi to nedošlo...škoda, že angličani neslaví svátky *3* -
-
Re: Re: svátek
Odedneška slavím Alanův svátek sama ... =D *14* =D
-
-
-
Probůh,
nebylo by rozumné změnit profilovou fotku? On je Alan Rickman, ne Severus Snape -
-
Re: Probůh,
Ano neni sice Severus snape,ale tahle role ho nejvis proslavila. -
No přesně!! *3* -
Podle mě to nevadí, jeto jedna z jeho fotek a i když tam není sám za sebe, tak je to jedna z jeho rolí a troufám si říct, že s filmu, který mají z Alanových filmů jeho fanoušci nejradši *4* -
-
Re: Re: Probůh,
Souhlasim s "já" většina herců (alespoň co jsem viděla) mají jako profilovou fotku fotku některé jejich role. *3*
-
-
-
České WWW stránky
tady máte VE o Alánkovi :) http://www.alanrickman.cz -
Všechno nejlepší k narozeninám
Všechno nejlepší k narozeninám!
Doufám, že Alan Rickman bude ještě dlouho hrát, a přeji, aby se mu všechny filmy povedly jako doposud. Takových herců, kteří umějí podat takto bravurní výkon při natáčení mnoho není, a Rickman si proto zaslouží uznání. *3* -
Přeju dokonalé narozky
Všude jsme mu popřála jen né tady.Všechno nejlšpí Alane!On prostě s věkem zraje jako víno *14* -
=)
Páni. Připadala jsem si blbě, když se mi líbí... řekněme o DOST starší chlap, ale Alan je naprosto úžasnej. Jestli je tady někdo, kdo zastává tento názor a byl by mi ochoten napsat, ať to neprodleně udělá!!! Doufám, že tu nejsem nejmladší :D -
-
Re: =)
Myslím,že zdaleka nejsi nejmladší,kolik ti je??:)
-
-
:(
je tady něak mrtvo..chodí sem vůbec někdo *7* *9* -
-
Re: :(
Jistěže. x)
-