-
best wishes
Milý Alane, nezasloužíš si nic méně než vše nejlepší. :) Komu záleží na tom, že je ti čerstvých pětašedesát? Mně tedy ne, jsi prostě Pan Herec a charisma ti s léty rozhodně neubývá... Takových úžasných rolí, které máš na kontě, to se jen tak nevidí. Pro mě budeš vždy číslo jedna, ať si kdo chce říká co chce. Co víc říci? Snad jen HODNĚ DALŠÍCH FILMŮ - ale to zní spíše jako přání pro mě. ;) Zachovej si i nadále svůj úsměv, své oči, svou mimiku, SVŮJ HLAS a já budu nejšťastnější člověk na světě... Krásné narozeniny, miluji tě! *14* -
-
Re: best wishes
+1
-
-
Re:Jannula
Nápodobně... -
Vše nej k narozeninám :)) . Nejvíc ho mám ráda jako Snapea
-
Alan je nejlepší a taky zůstane. I LOVE YOU ALAN!! ♡♥:-):-D↑
-
já mu posílám hlasů fakt káždejch 15 minut ale pořád je druhý prosím každýho polílejte mu co nevíc hlasů prosííímmm ať to nevyhraje ten teplej Orlando
-
Alan je dobrý herec, ale nejvíce se mi líbil ve filmu Harry Potter.A nejvíce se mi líbí ta scéna jak příjde (doslova přiletí) do učebny lektvarů jako obří netopýr. *14*
-
Martině, co psala, že miluje Severuse
martine, jak se ti může líbit, když na někoho řve? A ještě k tomu na Nevilla.... =( Alan je hodně dobrej herec, ale nesnáším tu roli... Dobře je zlej, protože život byl na něj zlej, ale když někdo zabije někoho tak nevinnýho jako byl Albus Brumbál...nechápu... No tak ahoj Hermiona Longbottomová -
Láska na první pohled
je to úúúžasný a slizoučký herec... *1* slizoučký myslím teda jen v Harrym, protože tohle je role, kde si jiného podobně slizoučkého herce nedovedu představit... *3* prostě a jednoduše WOW !!! -
-
Re: Láska na první pohled
moje rec je bozsky nadherny :) proste boziiii *14* *14*
-
-
fotky
Tak jsem tam přidala, ty fotky z toho klipu. *14* -
JOo ALAN RICKMAN je fakt dobrej jako respekt.Je to muj nej herec poprví jsem si ho všimla v HP je SEXY *15* *15* *15* *15*