Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ňemožem tomu uverit. Citim sa veľmi zle. Ňevuem čo robiť. Ňeobdivovala som ho veľmi. Ale mala som ho veľmi veľmi rada. Už ňeviem ani čo napisať mám ho veľmi rada. Uprimnu sustrasť. Ahojte
  • Alan

Z toho klipu vám bude běhat mráz po zádech.
  • BluEbEatS
    OOOch Alane. Když vidím ty tvoje žhavý fotky, zastavuje se mi srdce ♥♥♥♥
    Bejt o 50 let starší už si můj!!!!!!! *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • .

já myslim že zas tek hezkej ani sexy neni ale ty jeho gesta sou prostě nepřekonatelný
    • Re: . alan

Náhodou je fakt pěkt pěknej as kvělej herec k tomu! já ho mám mooooooooooooooooooocccccccccc ráda! *4* *14*
      • Re: Re: . alan

přesně taaak !!! xD neznám hezčího a lepšího herce než je Alan
  • Sweeney Todd

Kdyby tohle někdo našel v programu kin tak dejte vědět =) hraje tam i Alan a v čr by to mělo bejt asi od 7.2.08 *3*
  • Sweeney Todd

Tak včera jsem byla na Sweeney Todd a musim říct, že ten film je hodně zvláštní,je to prostě film od Tima Burtna, nebudu řikat děj posuďte sami. Teď ale k Alanovi, moc často se tam nevyskytuje *9* , hraje tam lechece pervérzního soudce a protože je to muzikál, tak tam dokonce i zpívá. Nejlepší okamžik z celého filmu pro mě ale bylo, když se tam poprvé objevil a promluvil.
    *14*
    • Re: Sweeney Todd

pro mě byla nejlepší chvíle když sweeny podrříznul toho první do me začla tlemit na celý kino *15* ...a ještě jak ho mlátil tou konví fakt fokonalý!! *4*
      • Re: Re: Sweeney Todd

přesně..lidi se na mě dívali jak na debila
  • Alan

Nene, tak v tom s váma nesouhlasím... Alan je mnohem hezčí v Harry Potrovy, jako Severus Snape, tam mu to strašně sluší a zamilovla sem se do něj!!! je mocccc krásnej!!! *14* *3* *4* *5* *4* *14* *14* *14* *14*
  • :)

Ahojky, jsem tady nová.. taky zbožňuju Alana, všimla sem si ho jako dost lidí teprve v HP.. nejdřív sem si říkala, že je to nějaká blbá vymyšlená fantasy pro děti a co na tom všichni vidí, ale jak sem uviděla jeden díl s ním a přečetla si knížku tak sem věděla, že postava Severuse Snapea je ta nej z celého HP.... a od té doby sem začala sbírat DVD s jeho filmy.. začala sem někdy před prázdninama tohoto roku a zatím mám všech 5 dílu HP,Dohola, Smrtonosnou past, Sněhový dort, Parfém, Sweeny Todda,Lásku nebeskou a to je asi vše... viděla sem Robina Hooda a Rozum a cit-tenhle film bych si strašně přála mít doma, ale nikde ho nemůžu sehnat.. měj te se všichni fandové Alana *3*
  • Vše nej

Všechno nejlepší... *3*
  • mishana

sorry

Nesmějte se mému příspěvku pod tímto, napsala jsem to, co cítím..., i když je to nejspíš špatně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit