-
NAROZKY
Tak všechno nejlepší, Alane... buď pořád takovej, jakej seš.. *3* *14* -
ty vole
ty vole ani jsem netusila ze hral v harry potter to cumim *8* *9* -
-
Re: ty vole
No to sis všimla brzo a taky hrál i v jednom videoklipu od Jany Kishner. *3* -
-
Re: Re: ty vole
*5* hmno já vím že hrál v klipu od texas -
-
Re: Re: Re: ty vole
omg no tak to jsem taky nevěděla !!.. To po tom musim zapátra na youtubku !! xD *15*
-
-
Re: Re: ty vole
tyjo a v kterým? *7*
-
-
-
anonym
Jestli je někomu 20 nebo 60 to už je jedno. důležité je, že ty Alane dokážeš okouzlit lidi jakého koli věku. umíš jediněčně hrát a doufám že nikdy nepřestaneš hrát. protože to by svět ztratil veškerý smysl bez tebe. miluju tě. -
-
úplne súhlasím *14*
-
-
odpověd kdo dabuje Severuse Snape
Ahoj Pájinko, ptala ses kdo dabuje Alana Rickmena v Harrym Pottrovi, tak tady máš odpověd. Dabujeho Aleš Procházka. Ahoj Míša *4* -
Ahojky
Ahoj te všichni ja ty filmy miluju,nejvíc se mi libil asi harry potter a fenixuv řád,zajímalo by mě jestli někomu z toho šibe jak mě:D.Já se už 10 dni divat kazdyý den na harryho(sice pokazdé na jiný dil),ale i tak strašně me to baví pripadám si jak blázen stava se to ještě někomu?:DTak sem si právě prečetla ještě knižku reklivie smrti aji princ dvoji krve,nikdy mě tak nic nebavilo:Djen čekám az mě to omrzí,každý furt jezisi zas čtes toho harryho,jezisi zas se divas na ten film:D.No,ale nevíc žeru Severuse to je snad jasné ten je z nich nejlepší:D *3* -
-
Re: Ahojky
V tomhle jsme naprosto stejný, furt se dívám na ten film a furt čtu knihy (samozřejmě o Harrym) už jsem asi závislá!! *1* A nejvíc mě zaujal Harry P. a Princ dvojí krve. *14* A mí nej postavy jsou Draco Malfoy, Lenka Láskorádová Fred a George Weasleyovi a můj milovanej Snapeáček!!!!! *14* -
Jo tak to sme na tom stejně naši mě div dneska nevyhodili z baráku "Zase pouštíš Fénioxův Řád!!! jenže já ho milujuuuuuu!je to těžký to pochopit????!!! -
nápodobně *1* *1* nejsi jediná komu hrabe
-
-
SNAPE
Nemyslím si,že zemřel nepochopený ano,jako možna trošku,ale předal vzpomínky Harrymu,stejně si myslím,že i kdyby nezemřel nikdy by mu to neřekl,že miloval jeho matku a otce nesnašel(což harry veděl protže v každem dile na něho naražel).Harry aspon pochopil,že mu pomahal pač si myslel,že to byl hajzl a mysli si to více lidí,co knížku nečetli,ale ja se divím,že ho pořád chranil jak ho v 3díle hodil do te postele tak ja bych se na něho vykašlala *15* .Ale brumbál se ukazal trochu jako hajzl :D -
-
Re: SNAPE
jj... hlavně se brumbál zachoval jak debil... dát si ten prsten na ruku... no je to normální??? a chudák Snape to pak odnese... taková krutá smrt... *9* *9* *9* *16* *16* *16* -
Re: SNAPE
asi ano máš prawdu.... brumbál ale podle mě udělal dobře že mu neřekl o relikvijích pač jediný cíl byly viteály ačkoly relikvie mohli voldemortovi hodně pomoct ...brumbál to měl naplánovaný geniálně...je to ten nejlaskawější pán jakej kdy mohl být...někdy si přeju bejt "kouzelnící" v bradavicích.... je to lepší swět...nety hnusní fetáci apod. jako tady...
PS ste tu fajn lidi -
-
Re: Re: SNAPE
hej, ale měl teda Snape Harryho vůbec rád? podle mě ne, ptz miloval jenom matku Lily... *7*
-
-
-
sexy
BOŽE TO JE TAK SEXY CHLAP *14* *4* -
-
Re: sexy
mno tak s tim musi souhlasit kazdy kdo je tu ve fanclubu :) *14* *14* *14* i ja ho zboznuju *14* -
Re: sexy
souhlasím *14* *14*
-
-
Alan je luxusní herec a přeji mu všechno nejlepší k jeno narozeninám:) ♥♥♥♥♥♥ *14*
-
Děti
Nevíte, jestli má děti a ženu? -
-
Re: Děti
děti nemá má jenom přítelkyni *3* -
-
Re: Re: Děti
Nemá děti, ale jeho přítelkyně je jeho dlouholetá partnerka. Někde se sice píše že á dvě dcery Claire a Amy a on o nich v rozhovorech i mluví, ale to jsou jeho neteře. *4*
-
-
-
SUPER
Přesně já jsem ho vůbes netypovala na tolik kolik mu je. Ale komu to vadí on je prostě SUPER!!!!!