Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snape??

Podle mě je hezčí v realu, a ne když má černou paruku a kouzelnickou hulku v ruce. I když tam je taky pekny, ale mnohem vic se mi libi normalne. V Harrym zanika jeho šarm a sexepíl. *14*
    • Re: Snape??

*14* Souhlasím. *14* Alan je hezčí v reálu, skrátka je to šarmantní chlapík se srdíčkem na pravém místě... *3*
      • Re: Re: Snape??

Hloupost... Alan nemůže být hezčí v reálu, protože ať je v jakémkoliv filmovém kostýmu či tzv. v civilu, pořád je to ten nejvíce sexy muž na téhle planetě *14* Jeho hlas, jeho oči, jeho tvář... On celý je prostě Pan dokonalý *14* *1*
  • Je bozi...

Nejen hlas bozi z Dogma byl bozi. Ten dokaze nazhavit, je tak sexy, ze i socha svobody nad New Yorkem zavira pred nim oci,aby se ji nezapalovala lytka!
  • pajinka_____

VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!!

Všechno nej !! *3* *3* *14* *4* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Je mi 12 let a jsi můj nejoblíbenější herec. Já vím že nejsi zrovna ten nejmladší, ale jsi skvělý herec a režisér. Kdybych se měla jak dostat na premiéru Harryho Pottera ,byla bych ten nejštastnější člověk na světě mimochodem VŠECHNO NEJLEPŠÍ *14* *4*
  • Přání k narozeninám

My se také přidáváme k předchozím blahopřání,ani jsem netušila že je mu "tolik" nýbrž ty černé vlasy ho omlazují alespoň o 20 let , takže všechno nejlepší v kariéře a ať slouží zdraví.... *3*
  • kiss to you

Happy birhtday, my Love! *14*
  • Já Alana řeším už přes dva roky.Postavu Severuse odjakživa.Zaujal mě tím svým odlišným přístupem k harrymu potterovi,byl takový ,,zlý´´a přitom nebyl.Pak když jsem zjistila s kamarádem ,když jsem si přečetla hp7,že harryho chránil a milovla jeho matku,mě i mého kamaráda to fascinovalo-stal se naší nejlepší postavou z harryho pottera.Pak nás napadlo zjistit si,kdo ho ztvárnil(jméno alan rickman jsem neznala,ale filmy nějaké jsem viděla,tř.Robin Hood).Propadli jsme k řešení o Alanovi snad ještě víc než u Severuse,ani nevím proč..ale i po těch dvou letech..co téměř denně si na něj aspon vzpomenu když už nezajdu na jeho stránky,je zajímavé,že mě Alan neomrzel..a neomrzí.Viděla jsem s ním následně Smrtonosnou past,Lednového muže,Rozum a cit,Rasputin,Láska nebeská a parfém příběh vraha.Ve smrtonosné pasti zahrál dobrého záporáka a u mě předčil i Bruce Willise,v *3* v lednovém muži hraje trochu komickou roli *3* a v rozumu a citu zase kladase.Asi v těchto filmech se mi líbil nejvíc,nepočítám robina hooda(jenž zná odjakživa) a harryho pottera,ale to je také něco jiného pro mě,protože severuse od alana odděluji,aspon se to snažím.S.je má oblíbená knížní postava a A.zase herec,na kterého bych ovšem zřejmě nepřišla nebylo by Severuse.Dao by se ale říci,že Alan mě prostě dostal více než Severus,a to je co říct *7* Vím,že se jedná o toho a samého,ale já prostě S.beru jako postavu z hp,která umřela a Alana jako herce,jenž nevím čím mě tak dostal.Nedalo by se říct,že ho miluji,ani ne to,že je to můj idol jako u jiných Robert Pattinson..když ho vidím nerozplynu se ,ale přesto mě k němu něco přitahuje..cítíím kněmu něco,co jsem ještě nikdy necítila.Asi má fakt charisma! *5*
  • Všechno nejlepší k tvojím 68 narozeninám.
    A doufám že tě ještěstihnu potkat když je mi tepr 12 let.
    A hlavně hodně úspěchu a good filmů. *14* *4* *14*
  • Upřímnou soustrast
  • Fanoušci

zdá se mi ,že se tu to něak moc plní(a nejen tady) od té doby co spatřila druhá část sedmičky světlo světa.Ale stejně,mi praví fanoušci jsme ho milovali ještě před tím než vznikl film a to je dobře :)
    • Re: Fanoušci

Byl nejlepší od začátku do konce. I v Rozum a cit se mi líbil...ten film jsem viděla poprvé s mamkou, když jsem byla ještě malá. :) Stejně je horzné, jak ten čas letí!
    • agnes1111

Re: Fanoušci

Počítají se předchozí díly HP? Dejme tomu od 5. dílu? xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit