Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to bylo hledáního

Nazdar fanynky,jsem stará větev a všichni ti Cruisové apod. šli mimo mě , ale když jsem doprovázela svého potomka na HP,tak se to stalo a já se ve svém věku normálně zakoukala do Alana. Má to své výhody se svým partnerem můžu koukat na akčňárny , když za padoucha máme Alana,tak mi nevadí ani BW. No už mám s ním pár filmů zkouknutých , ale prý co se to hrabe na divadlo. Jinak jsem moc ráda , že jsem vás našla,protože kdybych doma přiznala , že jsem žrout Snapea,dětičky by si už ode mě nic nevzali,co kdyby......
  • Alan je úžasný herec. Je velmi talentovaný, a i když jsem ho poprvé viděla v HP, a až poté, jako zcela jiného člověka v Lásce nebeské, okamžitě jsem ho poznala. Ty rty, oči, nos a hlavně jeho hlas jsou naprosto nezaměnitelné. Velice ho obdivuji a přeji mu co nejvíce úspěchů v jeho už tak velmi úspěšné kariéře. Nevíte, jestli je ženatý, nebo jestli má děti?
  • Jo.

Toho herce mám ráda, i když ne nijak šíleně. Ale líbí se mi víc jako padouch, než jako klaďas. I když je fakt, že Snape se snaží být děsně zlej (vždyť šéfuje Zmijozelu), ale nakonec se z něj vždy vyvrbí klaďas. No, proč píšu. Hledám informace, které by byly nosnější, než prosté konstatování "Ach, Alan..."
  • narozeniny prof. Snapea

Dneska 9.1. slaví náš oblíbený professor Snape narozeniny. Tak ať dlouho žije :)))) Happy Birthday Doufám, že se dožije i dalších dvou a pak ještě několika mnoha dalších
  • Neoficiální fanklub

http://www.rickman.webgarden.cz/ rádi vás uvitáme všechny! *5*
  • mamba
    už jsem tu dlouho nebyla, takže opožděná gratulace ke sňatku. Moc Vás oba obdivuji a oběma gratuluji *14*
  • To je neuveritelne. Pripada mi to jako vcera, kdyz Alan slavil jeste sve 62.narozeniny :) od te doby uplynulo uz 4 roky. Jak rychle to utika..ale i tak..preju mu vsechno nejlepsi, hodne zdravi a spustu dalsich krasnych roli ve filmech a divadlech :))
  • Přeji vše nej ...... Alan byl je a bude nej herec na svĕtĕ. Doufám že natočí ještĕ hodnĕ dobrých filmů. Bez nĕj by všechny filmy v kterých hrál nestály za nic. Je nej. *2* *2*
  • České stránky

Zdravím Alanovy fanynky *3*, nejnovější info, obrázky a spoustu materiálů najdete na www.alanrickman.cz *5*
  • Všechno nejlepší! :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit