Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • roselafendo

Alan

Dokonalý Severus Snape! Myslím, že nikdo jiný by tuhle postavu nezahrál lépe než Alan. Hraje výborně záporáky. *3*
  • Alan

27.12.budou dávat na ČT1 rozum a cit *4* *14*
    • Re: Alan

už se těším i když tenhle film mám doma tak se chci na něj dívat... je to takový hezký dárek k mým narozkám :)
      • Re: Re: Alan

a kdy máš narozeniny?
        • Re: Re: Re: Alan

zrovna toho 27.12. jo a v ten smý den dávaj na primě v 0.15.(myslím) Stopařův průvodce po galaxii, ale určo to bude s dabingem... a 23.12. Lásku nebeskou v 21.05 taky na primě
          • Re: Re: Re: Re: Alan

Tak to přeju předem všechno nejlepší k narozeninám. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Alan

díky moc *4*
  • mishana

Happy Birthday

The best wishes for your birthday. *14*

from Mishana *14*

Jinak všechno nelpešík k narozenínám Alane, I love you.
  • gringer

Happy Birthday

Všechno nejlepší Zlato ... *14*
  • Alan

Rickman je fakt dobrej!!! *1*

Mě se Alan líbí hlavně jako Snape můzete si ho prohlídnout i na www.alanrickman.cz mějte se hezky a ahoj
  • He\'s so HOOOTY boy!!!

;) Ahojky! Rickaman se mi taky líbí. Je úžasný. Chtěla bych ho vidět hrát v divadle! To musí být něco ;))) A ten jeho herecký výkon, když hrál Snapea je taky úchvatný ;) Ani se nedivím, že ho hodně lidí zbožňuje! Skvělý byl v Galaxy quest ;)
  • gorilka

Je proste nejlepsi

Je proste uzasny :-D Neznam chlapa,ktery by mel vetsi charisma.A v tech jeho ocich je neco stasne mileho.
    *14*
    • Re: Je proste nejlepsi

Je pravda že Alan je naprosto nejlepší z celého Pottera,ale když píšeš,že neznáš jiného tak charismatického herce,tak zkus Benedicta Cumberbutcha,hraje Sherlocka Holmese,na čt 1 teď dávali tři díly.Velmi podobná role jako Snape,velmi inteligentní,arogantní,černovlas ej,prostě dokonalý!!!Naprosto mě dostal. *14*
  • Alan Rickman je nejlepší herec na světě, a jejodvážnější postava v HP. *14* *4* *4* *3* *15* *14* *14* *14* *14*
  • Alan

Tezko mohli na roli Severuse Snapa najit nekohojinyho nez je Alan Rickman. Je to jeden z nejlepsich hercu a navic se na tu roli hodi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší