-
Alan
Dokonalý Severus Snape! Myslím, že nikdo jiný by tuhle postavu nezahrál lépe než Alan. Hraje výborně záporáky. *3* -
Alan
27.12.budou dávat na ČT1 rozum a cit *4* *14* -
-
Re: Alan
už se těším i když tenhle film mám doma tak se chci na něj dívat... je to takový hezký dárek k mým narozkám :) -
-
Re: Re: Alan
a kdy máš narozeniny? -
-
Re: Re: Re: Alan
zrovna toho 27.12. jo a v ten smý den dávaj na primě v 0.15.(myslím) Stopařův průvodce po galaxii, ale určo to bude s dabingem... a 23.12. Lásku nebeskou v 21.05 taky na primě -
-
Re: Re: Re: Re: Alan
Tak to přeju předem všechno nejlepší k narozeninám. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Alan
díky moc *4*
-
-
-
-
-
-
Happy Birthday
The best wishes for your birthday. *14*
from Mishana *14*
Jinak všechno nelpešík k narozenínám Alane, I love you. -
Happy Birthday
Všechno nejlepší Zlato ... *14* -
Alan
Rickman je fakt dobrej!!! *1* -
Mě se Alan líbí hlavně jako Snape můzete si ho prohlídnout i na www.alanrickman.cz mějte se hezky a ahoj -
He\'s so HOOOTY boy!!!
;) Ahojky! Rickaman se mi taky líbí. Je úžasný. Chtěla bych ho vidět hrát v divadle! To musí být něco ;))) A ten jeho herecký výkon, když hrál Snapea je taky úchvatný ;) Ani se nedivím, že ho hodně lidí zbožňuje! Skvělý byl v Galaxy quest ;) -
Je proste nejlepsi
Je proste uzasny :-D Neznam chlapa,ktery by mel vetsi charisma.A v tech jeho ocich je neco stasne mileho.
*14* -
-
Re: Je proste nejlepsi
Je pravda že Alan je naprosto nejlepší z celého Pottera,ale když píšeš,že neznáš jiného tak charismatického herce,tak zkus Benedicta Cumberbutcha,hraje Sherlocka Holmese,na čt 1 teď dávali tři díly.Velmi podobná role jako Snape,velmi inteligentní,arogantní,černovlas ej,prostě dokonalý!!!Naprosto mě dostal. *14*
-
-
Alan Rickman je nejlepší herec na světě, a jejodvážnější postava v HP. *14* *4* *4* *3* *15* *14* *14* *14* *14*
-
Alan
Tezko mohli na roli Severuse Snapa najit nekohojinyho nez je Alan Rickman. Je to jeden z nejlepsich hercu a navic se na tu roli hodi.