-
ach můj bože....
A.R. je jedno velký chodící charisma. Navíc je neuvěřitelně sexy. Obzvláště v roli prof. Snapea (co všechno udělá s člověkem černá paruka, co?). Nemůžu bohužel říct, že jsem viděla všechny jeho filmy, ale s klidem řeknu, že i těch pár, co jsem viděla stačilo na to, abych zjistila, že je to herec obrovských kvalit.Prostě - co film, to zážitek. Hrozně ráda bych ho viděla v divadle na jevišti. To teprve musí být zážitek!! Tak si říkám, kam se na něj hrabou seriáloví blonďatí mladíčci s perfektní postavou...!!!!! :-) -
-
Re: ach můj bože....
Perfektní postava? severus snape se popisuje jako vysoký, štíhlí, ósvalený, 3 let... *14* ... nu nebrala bys ho? *1*
-
-
Severus
Od začátků ságy Heryho se mi nejvíce líbila postava Severuse.Podle známých jsem nebyla normální a nechápali co se mi na něm líbí.Já odpovídala:Všechno .-).-)Ted jsem objevila tyto stránky a vidím,že nejsem sama .-)Dokonce se mi o něm i několikrát zdálo.A vůbec,měl by se natočit jiný film jen s jeho užasnou piostavou.Protože tak zajímavá,tajemná a rozporuplná postava se jen tak nevidí. -
-
Re: Severus
Naprosto souhlasím. Je v něm něco úžasného. Rozhodně by měli natočit film speciálně o něm,když už ho nechali tak hnusně umřít :'( Ten film by mohl začít třeba jeho mládím, třeba ty vzpomínky co při své smrti dal Harrymu, kdy on a Lily byly děti. ;-) -
-
Re: Re: Severus
Naprosto souhlasím!! Je to nejúžasnější postava celé ságy.. A kdyby někoho napadlo natočit jen jeho příběh, byla bych jedna z prvních Češek, které by si zabookovaly lístek do kina a to nejen jednou ;-) -
-
Re: Re: Re: Severus
Určitě by nás bylo tak moc, že bysme se všechny do kinosálu nevešly! ;-) Severus je borec! :) A to také díky úžasnému Alanu Rickmanovi, který ho tak dokonale ztvárnil! :)))
-
-
-
-
jako Snapeovi mu to sluší nejvíc
jaj..on je prostě skvělej..a ten jeho pohled... -
snape
Ahoj lidi, nevím, jestli zdání klame, anebo je Alan takový dobrák a sympaťák jak vypadá. Postavu Snape mám hrozně ráda, protože je hrozně zajímavá a tajemná, jenomže mi Rickman jako Snape vůbec nesedí. Protože Snape má být hnusný a slizký a Alan tak ve filmech přece vůbec nevypadá!!! A ano nehrál jenom Snapea. Líbí se mi od něj postava šerifa z Nottinghamu. Tam se mu nikdo nevyrovná. Strašná škoda, že tam nedostal mnohem více prostoru. Škoda, že se ten film jmenoval Robin Hood a ne Sheriff Of Nottingham. *9* -
Byl záhadný a tajemný, v jeho tváři se muselo číst velmi ctlivě abychom porozuměli,byl jednou z těch nejzářivějších hvězd,které vídáváváme na obloze a já si myslím, že ji budeme vídat stále.
-
Sweeney
Taky jsem konečně viděla Sweeneyho Todda a bylo to fakt super, nečekala jsem, že to dopadne, tak jak to dopadlo, všem vřele doporučuju a ty písničky neměly chybu, stejně jako Alan... *14* *1* -
Snapee
Severus Snape je úplně supeer... Alan... jak hrál v Love Actually... to bylo suprrr *1* *8* *15* prostě sqělej herec, noo.. *14* -
*9* *13* RIP. Je to škoda že po Davidovi Bowiem dnes odešla další osobnost.
-
VŠECHNO NEJ
VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
nadhernyyyyy Alan
aaaaa alan je boziiii cim vic stary tim vic je hezci vtipnejsi atd :) proste nadheraaa a nejlepe vipada v love actually - laska nebezka :) oblibila jsem si ho v harry potterovi a v love actually jsem se do nej zamilovala ... je proste bozky hezky .... inteligentni se smyslem pro humor .... a zarucene jsem rada ze nejsem jedina kdo ho zboznuje :) takze vam preji aby jste ho meli rady tak jako ja :) a doufam ze se s nim nekdy potkam byla by nahoda kdybych jela do anglie a on vystupoval v nejakym divadle pobliz domu kde bych bydlela ... ale o tom se mi muze pouze zdat ... :) aspon zatim :) *3* *14* *14* *14* *14* I ♥ Alan Sidney Patrick Rickman :) *14* *14*