Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D

Tak to je dobře,že i víc lidem hrabe:D:Da koukaji na to furt jako ja:D
  • shasie
    Pan Rickman byl, je a bude (předpokládám) mým nejoblíbenějším hercem. Kohokoli hraje, hraje ho bezvadně a jen pouhou svou přítomností vyšvihne film o level výš. Nevím jak to dělá - může za to ta trochu tajemná aura, kterou kolem sebe šíří, podmanivé oči, anebo hedvábný hlas? Těžko říct. Každopádně je v mých očích nejlepším hercem současnosti. Proto se připojuji a přeji mu VŠECHNO NEJLEPŠÍ A KRÁSNÉ NAROZENINY! *3*
  • Krasavec

To čubrníte,ccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooo???????????????
  • profesor..

Severus je prostě neodolatelný a výjmečný to se musí nechat,je dobře,že ho hraje Alan,ale Severus je prostě úžasný,ale bohužel neexistující a ještě lepší je Lucius Malfoy,jo mám zkrátka smůlu miluju vymyšlené postavy...
    • Re: profesor..

Tak to jsme na tom zhruba stejně.
      Jen já uznáívám Snapea*4* o něco málo víc, než Malfoye! *5* *14* *1*
  • antidicaprio

Web

Ahoj,mužu se zeptat kdo spravuje tuhle stránku?Popřípadně,jestli by nemohl být vložen můj web mezi weby? Momentálně se zaměřují spíše na Snapea ,ale pořád jsem v rozkvětu a na některých rubrikách teprve pracuju,..kdyžtak web:

http://dark-dragon.blog.cz/

A jak se jinak máte? Mě to tu připadá něaký mrtvý,když někdo příjde,tak jen proto ,že něco chce...Můžem rovést něaké diskuze:
    Třeba..hmm.. které místo je podle vás lepší pro smrt SS,chýše nebo loděnice? (vím morbidní,ale to bylo první co mě napadlo) Loděnice je asi lepší,ale stejně..

Jsem nedávno četla,že se spekulovalo nad tím(když se točil 1. díl) že by měl hrát SS Tim Roth , no ještě štěstí,že to nakonec dostal Alan.(ne že by mi ten herec vadil..i když :D)
    A jak se máte? :D
    • agnes1111

Re: Web

S tím místem... ani jedno. Chudák, to už ho rovnou mohli odpravit na skládce. x/ Kdyby aspoň nechali tu Chroptící chýše, nééé, Yates musí mít loděnici. I když díky Bohu za ta okna, vidět jeho smrt jen tak, tak to asi v kině nedávám.
    • Re: Web

Ještě že to dopadlo tak, že tu roli získal Alan, protože si v roli Severuse Snape nadokážu představit nikoho jiného. Ty jeho úžasné pohledy, co ve filmu házel mě naprosto dostávaly ;-) :) Pochybuju, že by to někdo dokázal zahrát tak jako on! :)
  • Dark Harbor

Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, kde bych mohla sehnat film Temný přístav (Dark Harbor). Pořád ho marně shánim.. Jinak ať žije Alan! Jsem moc ráda, že existuje někdo takový jako je on. Díky a ahoj
  • Herecký d´áblík

MILUJU HO,PROSTĚ HO MILUJU!!!!!!!!!!! Už jsem mu posílala i žádost o autogram.Nevyšlo to,dostala jsem omluvný dopis od Melanie-osobní asistentky ALÁNKA.Ten totiž natáčel zrovna film Parfém.Možná ho ještě natáčí.Nicméně se o to pokusím znovu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viděla jsem od Alánka skoro všechny filmy.Před několika týdny byla v tv Smrtonosná past.Dívala jsem se,to je přece jasný!!!!!!!!! Pozdravuju VŠECHNY nadšené fanynky,jako jsem JÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PÁPÁPÁPÁPÁ!!!!!!!!
  • Alan

mě osobně se hrozně líbí bez paruky normálně blonďák! je to bůh!!!! :-*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší! :-) :-)
  • Alan Rickman je prostě sexy chlap ať se to jistým lidem líbí nebo ne. Na to že mu je šedesát vypadá dosti dobře. Když ho vidím, hned mám na něj chuť. Zdárek a mějte se. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší