Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alan

Alan Rickman je jeden z nejlepších herců,které znám a na svůj věk vypadá ještě hezky.
  • ZDRAVIM CECHY

Hi. Moji agenti mi sdělili,že se zde nachází diskuzní fórum a přeložili mi pro vás několik vět. Velice Vám děkuji za Vaši přízeň,budu se snažit Vás nezklamat a pro vaše potěšení budu hrát jen ve vybraných filmech ty nejlepší role.Všechyn Vás moc zdravím. Cheerio
  • prosba

Nevíte někdo prosím, kde by se daly sehnat filmy Rasputin, Closet land a Fallen Angels? (nejlépe DVD) Děkuji za odpověď.
  • Snape je 100% miláček

Zdravím, při podrobnějším pročítání a dívání se na filmy o HP, jsem se zamilovala do postavy profesora Snapea. Mimo jiné, jak to jde dále a dále, tak to bude 100% kladná postava / dle mého názoru / a asi skončí jako obětní beránek pro Harryho záchranu. Nějak je mi ho líto. Protože celou dobu padouch, ale vlivem snad zamilovanosti do Lilly, nakonec Pottera má stejně rád. Ale to jenom tak na začátek. Prostě zamilovaná do postavy prof. Snapea. Začala jsem se pídit po tom, kdo ho vlastně hraje. Jelikož si doma pořád něco lovím na internetu, tak jsem najela i na šílenou spoustu stránek s Alanem Rickmanem. Je prostě jako prof. Snape - SUPER!!! A je to živý člověk!!! Ne jenom postava.Miluju ho, ale dál budu prožívat příběhy HP a hlavně se těším na 7.díl, kde se všechno vysvětlí. Doufám, že prof. Snape nezemře... ale je to na 99% nepravděpodobné. Jakákoliv fanynka nebo fanoušek, ať mi napíší mail. Jinak také sháním poměrně dost filmů s Alanem Rickmanem. Díky za případné nabídky. Martina z Prahy / 30 let /
  • Je to skvělý herec a navíc pro mě osobně dosti přitažlivý chlap.Ať hraje "Snejpa", nebo holiče.
  • Snape

Já ho tak miluju prostě miluju. Jak hraje toho nepříjemnýho profesora Snapea to je prostě úžasný a když nadává Potterovi nebo Nevillovi tak je tak sexy já si prostě nemůžu pomoct prostě ho žeru moc. Sbírám každou jeho fotku a nemůžu se ho nabažit je tak úžasnej JÁ HO MILUJU MILUJU MILUJU MILUJU chápe to někdo?????? Je prostě sexy hlavně jako prof. Severus Snape
  • jestli ho opravdu tak milujete tak mu dejte hlas na http://www.hellomagazine.com/vote/grand_finale2005 /hombreatractivo.html?pantalla=hombreatractivo
  • souhlasim, posilejte co muzete... :)
  • Alan je nejlepí herec na světě!!!!
  • Je absolutně skvělý!Viděli jste ho v Rozumu a citu?Jako plukovník byl absolutně k sežrání.Já bych tak chtěla být tou Marianne, kterou v tomto filmu miloval...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit