Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alan

Když jsem ho uviděla poprvé v Harrym Potterovi tak jsem si řekla ,,Ježiš!Ten Snape je dokonalej!Naprosto nechutný!" Ale pak postupně jsem si říkala,že to není zase tak hrozný........na konci filmu jsem se už na něj usmívala...Během filmu na mě naprosto neuvěřitelně zapůsobil.Snažila jsem se zjistit jak se jmenuje.No a teď mám počítač zaplácaný jeho fotkama...Mám na to hroznou smůlu.Když si všimnu v nějakém filmu nějakého herce,tak je mu obvykle přes 40 nebo 50....alanovi je šedesát...to je vše...ON může jít příkladem pro mladé herce,které se natřásají před kamerami a myslijou si jak jsou sexi,ale nejsou..chybí jim totiž charisma a to je hrozně důležité. *4*
  • Alan je super *14*
  • V Harrym Potterovi ho sice jako postavu nemám moc ráda ale jinak je to fakt bajéčnej herec *14*
  • pro martinu

zdravime martinu...1)mas trapnej mail i my mame velke lasky a neni jich malo *1* ale nechovame se tak blbe a naivne....jo a jeste neco snape je pekna svine!!!!!!ZABIL BRUMBALA...A TO NAS NASRALI *16* *5* *5* jses uchylna a na to,ze ti je 30 se chovas jak dite-mozna,ze se tak nechovas...mozna ze jsi *16* *5* *8* *15* jinak zdravime lulu a koki *13* *13*
    • Re: pro martinu

jste trapny ... nezalezi na tom co ve filmu udelal on mel takovy scenar !!!! ale zalezi na tom jak to zahral !!! neviiim kdo se chova jak maly .... spravne receno matlaci ... takze jedine vy se chovate jak maly .... *13* *13* *9* *8*
    • Re: pro martinu

Ani nevíte proč Brumbála zabil tak mlčte matláci,,,, *16*
      • Re: Re: pro martinu

Ale kdybi ste si přečetlui relikvie smrti až do konce debilové tak pochopíte že brumbála zabil severus na jeho(brumbálův)příkaz tak radši mlčte!!
  • alan

Je to celkem sympatický a talentovaný herec mě osobně docela zaujal *3*
  • sympaťák :P

Snapea jako takovýho ráda nemám ale ve filmu je alan naprosto úžasnej *1* a navíc snapeovi má bejt něco okolo 40-ti a alanovi je 60.. WOW *15*
  • Všechno nejlepší *3* *4* *14* !!
  • ginnynka
    Happy B-day Alan :) *14*
  • veronicok
    všechno nej a ať se ti daří :*
  • Snow cake

Jo a ještě jsem vám zapomněla říct, že jsem někde na netu viděla, že film Snow cake kde Alan samozřejmě hraje, by měl jít 11.10.07 do našich kin, tak ke konci září brouzdejte po programech kin. Já na něj tedy rozhodně půjdu, ikdyž se obává, že bude dabován a Alan je herec, kterému dabing jedině uškodí, ale mylsim, že kvůli tomu abych viděla Alana na té VELKÉ obrazovce to přetrpím. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit