Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Báječný

Alan je nejúžasnější herec, co znám!! Umí zahrát naprosto cokoli, veřila bych mu i naprostou kravinu, jen kdyby mi to řekl tím sexy hlasem :) Fakt ho miluju, okamžitě bych ho brala. A ještě něco..Ten videoklip jsem viděla minimálně 10x a pokaždé z něj mám husí kůži. Taky bych chtěla, aby se mě Alan dotkl, abych cítila jeho dech na svém krku, abych se v jeho objetí cítila bezpečně. Všem ženám, které měly tu možnost, ať už ve filmu, nebo ve videoklipu či snad ve skutečnosti nesmírně závidím. *14*
    • Re: Báječný

Tak na tohle se nedá říct nic jinýho, než že to cítím naprosto stejně. *14* *14* když slyšim jeho hlas tak se ve mě vždycky "rozlije" takovej zvláštní uklidňující pocit, "odrovná" mě. *14*
  • Všetko najlepšie :) *14*
  • jaj

Nevim jestli je to jenom můj dojem...ale v programu kin sem Snow cake našla jenom v programu pražskýho Atlasu (na Florenci) *13*
    • Re: jaj

Taky to nemužu nikde najít, nechápu, proč to nedaj do nějakých multikin, to mi fakt nejde do hlavy a docela mě to .....
  • všechno nejlepší *4*
    • Modranka
      Jen tak dal holka a nenech si zkazit dobry vkus. *4* S tim co si napsala muzu jedine souhlasit.
  • Alan ... =)

Alan je úžasněj ...
  • Alan

Je to jeden z nejvíc talentovanejch herců a já osobně si myslim že by časem mohl nahradit některý přední hollywoodský herce typu Nikolas Cage
  • ALAN

Já si myslím,že Alan je určitě skvělý chlap.... *1* Je fakt děsně ,,přitažlivý" *4* Mě zaujal ve všech filmech takže je to jednička u mě na prvním místě.. *14* *14*
  • Alan

*14* Je krásnej *14*
    • Re: Alan

Byla bych ráda kdyby Snapeovský sestřich nosil pořád hrozně mu to sluší!!!!! *14* *15*
  • Všechno nejlepší si nejlepší herec doufám že se dožiješ ještě mnoha svých úspěchů a nejmíň 80let *3* *4* *14*
  • :(

jak se vam muze libit 60-ti letej dedek...................a predpokladam ze ted se na me vrhnou vsechny fanynky do toho:)roztrhejte me
    • Re: :(

mno ten 60 letý deděk je fajn chlap co na tom že je mu už tolik to mě se třeb líbil gérard depardieu a je mu te´d 59 a nikdo ho nepomlouval ale jinak je to tvůj názor jo mno takže dobrý ale brzdi *13* *3*
    • Re: :(

Jani, proč se nám líbí 60-ti letý dědek, tak za prvé dědek není nemá děti *3* nu a za druhé je charizmatický, přitažlivý a hlavně hodně talentovaný herec *4* (rozhodně se na tebe nevrhám a hlavně netrhám *4* )- nechápu že reaguju, nikdy to nedělám, ale vyjímka potvrzuje pravidlo, že jo! *5*
      • Re: Re: :(

No a já zase miluju Ozzyho Osbournea..a je mu 59...no a *1* ?

Dědek sice nemá děti ale má přítelkyni ...možná ženu ....a navíc pochybuju že se někomu z čech podaří vubec jenom ho vidět a popovídat si s nim ... *3* *3* *3* *3* *3*
        • Re: Re: Re: :(

Ano žije s Rimou Horton od roku 1977 v Notting Hillu aniž by se vzali. Bohužel Vás musím sklamat, ale pár dívek z ČR mělo tu možnost se sním krátce pobavit, dokonce vyfotit v říjnu minulého roku *4* ( http://www.alanrickman.cz/fancentru m/fan_setkani_28.10.07.htm ), doporučuji stránky www.alanrickman.cz *4*
          • Re: Re: Re: Re: :(

a některá měla i tu možnost strávit s ním opravdu nádherný víkend.....
            Obyčejná česká holka.... *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :(

.....hmmm opravdu zajímavé! Blahopřeji *4*

:-)
        • l.enik

Re: Re: Re: :(

I kdyby měl děti tak co? Můj pohled na něj to nijak nezmění možná by byl dokonce i lepší *3* .
          Ne ale já mám Alana ráda má v sobě jakýsi šarm,důstojnost,eleganci,vystupov ání. Alespoň z filmů a fotek tak na mě působí.Na svůj věk rozhodně nevypadá,typovala bych mu tak o 5 až 10 let míň.Moc filmů jsem s ním zatím neviděla spíše jen ukázky.Ve filmu Rozum a cit se mi líbil však moc.A....prostě to shrnu je úžasnej *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit