Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HAPPY BIRTHDAY!

Všechno NEJ NEJ NEJ k narozkám, profesore Snape! *14* *5* *4*
  • maryka13
    Pripada mi, jakoby to bylo vcera, co slavil sve 62. narozeniny..nyni uz mu je 67.. *9* ale i tak, chci mu poprat vsechno nejlepsi a spoustu dalsich skvelych filmu!! :) *3*
  • Happy birthday

taky se přidávám ke gratulantům vše nej nej nej, Alane!! *4*
  • Ahoj lidi mohla bych poprosit o Alanovu adresu??? nechci ji pro sebe ale pro svou mladší sestru je velkou fanynkou SEVERUSE a já bych jí chtěla dát právě autogram ale neznaám jeho adresu, tak jestli by jste byly tak hodní a pomohly mi udělat radost mé sestřičce *1* . prosím o zaslání adresy na tento email - euriketa@seznam.cz . Díky mooooooc *3* *15* *2* *1*
    • mamba
      najdeš ji na adrese "Neoficiálního fanklubu Alana Rickmana" www.alanrickman.cz *14*
  • pajanike

Happy Birthday =o)

Všechno nej nej nejlepší k narozeninám!!! Hlavně zdraví a spoustu dalších filmových rolí, na které se můžeme těšit *4*
  • paitn

happy Birthday

Všechno nejlepší k narozkám, hlavně spoustu nových filmových rolí, alespoň tak dobrých jako doposud *14*
  • otter

!!!

Také se přidávam ke gratulaci,tak vše nej a spoustu dalších úžasných filmů!!!!!! *14*
  • endy.b

kdo ví kde stahovat Alanovo filmy

už se stím lopotím asi týden
    • severka

Re: kdo ví kde stahovat Alanovo filmy

Zkus Uloz.to, nějaké Alanovi filmy tam rozhodně najdeš *3*
  • popolcek

(A)

najlepší z anglických akcentov a hlasov :) *14* *14* *4*
  • Web-prosba

Mohla by ch mít prosbu? nemáte někdo odkaz na něakou stránku o novinách z HP ,nebo přímo o Severusi Snapeovy(Alan Rickman) Kromě : alanrickman.cz a snapeova.blog.cz(tyto stránky mám očíhlé)
    Nezáleží na tom,v jakém jazyce stránky jsou..budu ráda za cokoli.Kdyžtak se prosím ozvěte na dark-dragon.blog.cz (tam trávím nejvíce času) děkuji.

ještě něco,nevíte jak je možné,že když se přihlásím tady na osobnostech na svůj profil..tak při přidání příspěvku se mi to automaticky odhlásí?
    • thepetrinka
      měla jsem s přihlašováním stejnej problém, ale pak jsem zjistila že po napsání nicku a hesla nesmím potvrdit přihlášení enterem ale musím prostě mechanicky kliknout na přihlásit.. od tý doby mi to funguje úplně normálně :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit