-
Všechno nejlepší
Alanovi k dnešním 62 narozeninám hodně štěstí, zdraví, lásky a moře dalších zajímavých postav.... *14* *3* -
Konečně
Dneska jdu konečně na film Sweeney Todd, doufám, že mě Alan nezklame - i když to se ještě nikdy nestalo.... *15* -
Alan
Alan je faj i kdyz je trochu morous ale mam ho rad. -
Sqelý chlap
mno myslím že mu to hoooodně sluší hlavně jako sevíkovi:-*,ale jinak je good chlap pár jeho filmů jsem vyděla a je to dobrý.mno prostě severus snape 4ver much :-* *14* *14* *15* -
-
Re: Sqelý chlap
přesně....sevík je neodolatelnej
-
-
je to pravda?
Ahoj lidi!Jsem tady nová.Už jsem taky s Alanem viděla pár filmů a myslím si že je to skvělý heec a strašně moc ho miluju.Ale v jednom časopisu jsem četla něco co mi pořád vrtá hlavou.Četla jsem že Alan je asexuál a nevím jestli je to pravda.Co si o tom myslíte vy?Budu moc ráda když mi odepíšete.Tak zatim ahoj! *14* *4* -
Alan
Alan je vážně skvělí herec a hezkej chlap k pohledání. Je prostě nádhernej a já ho miluju.
Ančo s tím ti neporadím, ale já tomu nevěřím. *3* -
klarajelenova
úžasnej herec *14* *15* -
Robin Hood
18.1. budou na nově v 14:20 dávat Robina Hooda *4* -
-
Re: Robin Hood
to je supr! se budu dívat! jinak ten film dávali myslím minulý týden na HBO, jenže nemáme doma satelit...
-
-
Happy b-day! *8* *14*
-
Alanek :))
Je to super herec. Má hezký hlas - hlavně když zpívá *14* A vůbec není namyšlenej, je to frajer. Čekám na autogram, psalal jsem mu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Alanek :))
Tak pak napiš jak to dopadlo *3*
-