Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klarajelenova

klarajelenova

úžasnej herec *14* *15*
  • bobby

Alan:)

alan je suprovej,už se nemůžu dočkat na předposlední díl HP:) *14*
  • Alan

27.12.budou dávat na ČT1 rozum a cit *4* *14*
    • Re: Alan

už se těším i když tenhle film mám doma tak se chci na něj dívat... je to takový hezký dárek k mým narozkám :)
      • Re: Re: Alan

a kdy máš narozeniny?
        • Re: Re: Re: Alan

zrovna toho 27.12. jo a v ten smý den dávaj na primě v 0.15.(myslím) Stopařův průvodce po galaxii, ale určo to bude s dabingem... a 23.12. Lásku nebeskou v 21.05 taky na primě
          • Re: Re: Re: Re: Alan

Tak to přeju předem všechno nejlepší k narozeninám. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Alan

díky moc *4*
  • Alan

Alan je vážně skvělí herec a hezkej chlap k pohledání. Je prostě nádhernej a já ho miluju.
    Ančo s tím ti neporadím, ale já tomu nevěřím. *3*
  • je to pravda?

Ahoj lidi!Jsem tady nová.Už jsem taky s Alanem viděla pár filmů a myslím si že je to skvělý heec a strašně moc ho miluju.Ale v jednom časopisu jsem četla něco co mi pořád vrtá hlavou.Četla jsem že Alan je asexuál a nevím jestli je to pravda.Co si o tom myslíte vy?Budu moc ráda když mi odepíšete.Tak zatim ahoj! *14* *4*
  • :)

Ahojky, jsem tady nová.. taky zbožňuju Alana, všimla sem si ho jako dost lidí teprve v HP.. nejdřív sem si říkala, že je to nějaká blbá vymyšlená fantasy pro děti a co na tom všichni vidí, ale jak sem uviděla jeden díl s ním a přečetla si knížku tak sem věděla, že postava Severuse Snapea je ta nej z celého HP.... a od té doby sem začala sbírat DVD s jeho filmy.. začala sem někdy před prázdninama tohoto roku a zatím mám všech 5 dílu HP,Dohola, Smrtonosnou past, Sněhový dort, Parfém, Sweeny Todda,Lásku nebeskou a to je asi vše... viděla sem Robina Hooda a Rozum a cit-tenhle film bych si strašně přála mít doma, ale nikde ho nemůžu sehnat.. měj te se všichni fandové Alana *3*
  • ferrerrka

...

Tenhle herec je suprovej..nejenom že hraje skvělě záporáky:)ale všimli jste si toho že má užasnej hlas??? *1*
    • polani02

Re: ...

popravdě jeho hlas se mi moc nelíbí, ale jinak hraje skvěle *3* hlavně teda v harrym a sweeneym :)
      • Re: Re: ...

hlas má náhodou božský... řekla bych, že dabing jeho hlasu škodí... já osobně mám u něj nejraději Procházku a Meduna se asi přiblížil docela originálu, ale originál je jen jeden (bohužel) *4*
    • polani02

Re: ...

popravdě jeho hlas se mi moc nelíbí, ale jinak hraje skvěle *3*
  • nina.w

Snapee

Severus Snape je úplně supeer... Alan... jak hrál v Love Actually... to bylo suprrr *1* *8* *15* prostě sqělej herec, noo.. *14*
  • Alan

Nene, tak v tom s váma nesouhlasím... Alan je mnohem hezčí v Harry Potrovy, jako Severus Snape, tam mu to strašně sluší a zamilovla sem se do něj!!! je mocccc krásnej!!! *14* *3* *4* *5* *4* *14* *14* *14* *14*
  • roselafendo

Alan

Dokonalý Severus Snape! Myslím, že nikdo jiný by tuhle postavu nezahrál lépe než Alan. Hraje výborně záporáky. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit