-
Sweeney Todd
Tak včera jsem byla na Sweeney Todd a musim říct, že ten film je hodně zvláštní,je to prostě film od Tima Burtna, nebudu řikat děj posuďte sami. Teď ale k Alanovi, moc často se tam nevyskytuje *9* , hraje tam lechece pervérzního soudce a protože je to muzikál, tak tam dokonce i zpívá. Nejlepší okamžik z celého filmu pro mě ale bylo, když se tam poprvé objevil a promluvil.
*14* -
-
Re: Sweeney Todd
pro mě byla nejlepší chvíle když sweeny podrříznul toho první do me začla tlemit na celý kino *15* ...a ještě jak ho mlátil tou konví fakt fokonalý!! *4* -
-
Re: Re: Sweeney Todd
přesně..lidi se na mě dívali jak na debila
-
-
-
České stránky
Zdravím Alanovy fanynky *3*, nejnovější info, obrázky a spoustu materiálů najdete na www.alanrickman.cz *5* -
Sweeney Todd
Kdyby tohle někdo našel v programu kin tak dejte vědět =) hraje tam i Alan a v čr by to mělo bejt asi od 7.2.08 *3* -
Alan
Já si myslím že Alan je strašně moc hezký.Rozhodně je hezčí než Harry Potter. -
-
Re: Alan
To jo *1* On je hezčí než všichni kouzelníci i mudlové dohromady *14*
-
-
Alan
*14* Je krásnej *14* -
-
Re: Alan
Byla bych ráda kdyby Snapeovský sestřich nosil pořád hrozně mu to sluší!!!!! *14* *15*
-
-
ALAN
Já si myslím,že Alan je určitě skvělý chlap.... *1* Je fakt děsně ,,přitažlivý" *4* Mě zaujal ve všech filmech takže je to jednička u mě na prvním místě.. *14* *14* -
Alan
Je to jeden z nejvíc talentovanejch herců a já osobně si myslim že by časem mohl nahradit některý přední hollywoodský herce typu Nikolas Cage -
Sněhový dort
Tak sem na něm byla v tom kině =) a řeknu vám..byla by škoda nejít tam..osobně bych si to dlouho vyčítala...Alan tam působí fakt jak obyčejnej chlap(heslem= nobody"s perfect) *7* =)) -
.
já myslim že zas tek hezkej ani sexy neni ale ty jeho gesta sou prostě nepřekonatelný -
-
Re: . alan
Náhodou je fakt pěkt pěknej as kvělej herec k tomu! já ho mám mooooooooooooooooooocccccccccc ráda! *4* *14* -
-
Re: Re: . alan
přesně taaak !!! xD neznám hezčího a lepšího herce než je Alan
-
-
-
MULUJU HO!!
Alan je prostě strašně sexy *3* *14* *14* *14*