Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alan

Ahoj všichni, myslim že řikat že Alan je naprosto ÚŽASNEJ nemusim protože to ví každá z nás, nic se nevyrovná jeho užasnýmu hlasu. Jen jsem vám chtěla říct, že jestli ho milujete teď, tak se podivejte na www.youtube.com a tam si vyhledejte alan rickman - in demand. je to klip od skupiny Texas a Alan v něm hraje, a mužu vám říct, že si do konce života budete přát být tou zpěvačkou. Čert vem věk, on bude úžasnej do konce svýho života.
  • sympaťák :P

Snapea jako takovýho ráda nemám ale ve filmu je alan naprosto úžasnej *1* a navíc snapeovi má bejt něco okolo 40-ti a alanovi je 60.. WOW *15*
  • alan

Je to celkem sympatický a talentovaný herec mě osobně docela zaujal *3*
  • pro martinu

zdravime martinu...1)mas trapnej mail i my mame velke lasky a neni jich malo *1* ale nechovame se tak blbe a naivne....jo a jeste neco snape je pekna svine!!!!!!ZABIL BRUMBALA...A TO NAS NASRALI *16* *5* *5* jses uchylna a na to,ze ti je 30 se chovas jak dite-mozna,ze se tak nechovas...mozna ze jsi *16* *5* *8* *15* jinak zdravime lulu a koki *13* *13*
    • Re: pro martinu

jste trapny ... nezalezi na tom co ve filmu udelal on mel takovy scenar !!!! ale zalezi na tom jak to zahral !!! neviiim kdo se chova jak maly .... spravne receno matlaci ... takze jedine vy se chovate jak maly .... *13* *13* *9* *8*
    • Re: pro martinu

Ani nevíte proč Brumbála zabil tak mlčte matláci,,,, *16*
      • Re: Re: pro martinu

Ale kdybi ste si přečetlui relikvie smrti až do konce debilové tak pochopíte že brumbála zabil severus na jeho(brumbálův)příkaz tak radši mlčte!!
  • Zdravím

Ahoj, všechny vás zdravim. Jako většina, jsem taky Alaln zaregistroval až v potterovkách a docela mě to štve, Teď se můžu přetrhnout, abych sehnala nějaký starší filmy. To harisma, který z běj vyzařuje opravdu neuvěřitelný. Brala bych ho jako dědečka:-)i kdyby byl chladnej a nesympatickej jako Snape, to se mi totiž líbí *14*
  • Láska na první pohled

je to úúúžasný a slizoučký herec... *1* slizoučký myslím teda jen v Harrym, protože tohle je role, kde si jiného podobně slizoučkého herce nedovedu představit... *3* prostě a jednoduše WOW !!!
    • Re: Láska na první pohled

moje rec je bozsky nadherny :) proste boziiii *14* *14*
  • jako Snapeovi mu to sluší nejvíc

jaj..on je prostě skvělej..a ten jeho pohled...
  • Neoficiální fanklub

http://www.rickman.webgarden.cz/ rádi vás uvitáme všechny! *5*
  • MOJ SNAPE

SISUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR R *14*
  • Hlasujte pro Alana

tady můžete pro Alana hlasovat
    http://www.hellomagazine.com/vote /mostattractiveman/index.html?prese ntar=ver&reciente=false&reciente=tr ue&error=-2

díky.
    můžete hlasovat každých 15 minut, zatím vede, ale nemusí to vydržet, když mu nepomůžete
    přesvědčte se ale, že se váš hlas správně zadal. že se přičetl.
    • Alan

Alan je úplně úžasnej. Je strašně sexy! Mám ho ráda už strašně dlouho. V roli Snapea je naprosto neuvěřitekný. Prostě je nejlepší, to se nedé popřít. Miluju všechny filmy s ním. A ten jeho hlas.... hmmmmm..... tomu se fakt nedá odolat! Ani tomu nádhernému, pohledu. Vždycky mě odrovná... a já šílím blahem *14*
      závidím všem co ho znají, nebo ho mohli alespoň jednou spatřit na vlastní oči. Kéž bych já moha taky... Prostě Alan je naprosto nepřekonatelný, krásný a sexy *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit