Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alan ... =)

Alan je úžasněj ...
  • jaj

Nevim jestli je to jenom můj dojem...ale v programu kin sem Snow cake našla jenom v programu pražskýho Atlasu (na Florenci) *13*
    • Re: jaj

Taky to nemužu nikde najít, nechápu, proč to nedaj do nějakých multikin, to mi fakt nejde do hlavy a docela mě to .....
  • Alan

Alan Rickman patří k nejvíc sexy hercům vůbec!A jako Snape je naprosto nepřekonatelný!Kam se hrabou všichni Pittové apod.!Je to typ muže,z něhož se mi podlamují kolena a takových je dost málo.Když ho Rowlingová popisovala jako mladého...(až na ty mastný vlasy,že..)tak já nevím,ale já bych po něm okamžitě vyjela.Vždycky jsem nesnášela trapné hezouny a frajírky,jejichž jediným přínosem je pravidelná tvář a sportovní nadání, a kterým se proto všechno odpustí... *10*
    • Re: Alan

Souhlasím s tebou podlamujou se mi kolena,je to charizmatický a velmi nadaný muž,vypadá sexi a integentě.Moc bych ho chtěla vidět na jevišti divadla a v mé ........... *4* *5*
    • Re: Alan

Hej uplně s Tebou souhlasím...vzala jsi mi slova z pusy...naprostá pravda!!!!!
  • Báječný

Alan je nejúžasnější herec, co znám!! Umí zahrát naprosto cokoli, veřila bych mu i naprostou kravinu, jen kdyby mi to řekl tím sexy hlasem :) Fakt ho miluju, okamžitě bych ho brala. A ještě něco..Ten videoklip jsem viděla minimálně 10x a pokaždé z něj mám husí kůži. Taky bych chtěla, aby se mě Alan dotkl, abych cítila jeho dech na svém krku, abych se v jeho objetí cítila bezpečně. Všem ženám, které měly tu možnost, ať už ve filmu, nebo ve videoklipu či snad ve skutečnosti nesmírně závidím. *14*
    • Re: Báječný

Tak na tohle se nedá říct nic jinýho, než že to cítím naprosto stejně. *14* *14* když slyšim jeho hlas tak se ve mě vždycky "rozlije" takovej zvláštní uklidňující pocit, "odrovná" mě. *14*
  • konečně...

V kinech ČR 11.10.2007
    Snow Cake *3* *14* *5*
  • fotky

Tak jsem tam přidala, ty fotky z toho klipu. *14*
  • Verča

Ten klip jsem viděla a je...to ani nejde vyjádřit slovy, prostě mě to totálně dostalo a fakt mi z toho naskočila husí kůže, je to boží *14*
    • bobby

Re: Verča

jj:)
      *3*
    • Re: Verča

Ahoj, někde jsem sehnala nějaké fotky z toho klipu, tak je sem zkusim dát a uvidíme jestli je schválí. *3*
  • snape

Ahoj lidi, nevím, jestli zdání klame, anebo je Alan takový dobrák a sympaťák jak vypadá. Postavu Snape mám hrozně ráda, protože je hrozně zajímavá a tajemná, jenomže mi Rickman jako Snape vůbec nesedí. Protože Snape má být hnusný a slizký a Alan tak ve filmech přece vůbec nevypadá!!! A ano nehrál jenom Snapea. Líbí se mi od něj postava šerifa z Nottinghamu. Tam se mu nikdo nevyrovná. Strašná škoda, že tam nedostal mnohem více prostoru. Škoda, že se ten film jmenoval Robin Hood a ne Sheriff Of Nottingham. *9*
  • Snow cake

Jo a ještě jsem vám zapomněla říct, že jsem někde na netu viděla, že film Snow cake kde Alan samozřejmě hraje, by měl jít 11.10.07 do našich kin, tak ke konci září brouzdejte po programech kin. Já na něj tedy rozhodně půjdu, ikdyž se obává, že bude dabován a Alan je herec, kterému dabing jedině uškodí, ale mylsim, že kvůli tomu abych viděla Alana na té VELKÉ obrazovce to přetrpím. *14*
  • Alan

Z toho klipu vám bude běhat mráz po zádech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit