Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Severus

Alan je jeko Snape absolutne skvely!!!!!! Je strasne sexy padouch! *14*
  • harry 6

Ahojky, moc mne zklamal Snape kdyz zabil Brumbála, věřila jsem že je na dobré straně. Ted kdyz ho vidim je mi z nej zle protoze vim ze Brumbála nakonec zradi. Ale na druhou stranu kdyz vidím Alana jak hraje ve filmu Snapea tak se vždy usmívám a libuji si v tom. Je úžasnej... *14*
    • Re: harry 6

Taky se mi tomu nechtělo věřit,že Snape zabije Brumbála *9* Už mám ale přečtenej ilegální překlad tak vím že je ve skutečnosti na Brumbálově straně *3* Akorát mě našvalo,že nakonec umře *8*
      • Re: Re: harry 6

Už jsem si přečetla harryho7a jsem se dozvěděla že Snape umře tak sem celou noc nemohla usnout jak jsem byla smutná. *8*
  • Alan je super *14*
  • Alan

Když jsem ho uviděla poprvé v Harrym Potterovi tak jsem si řekla ,,Ježiš!Ten Snape je dokonalej!Naprosto nechutný!" Ale pak postupně jsem si říkala,že to není zase tak hrozný........na konci filmu jsem se už na něj usmívala...Během filmu na mě naprosto neuvěřitelně zapůsobil.Snažila jsem se zjistit jak se jmenuje.No a teď mám počítač zaplácaný jeho fotkama...Mám na to hroznou smůlu.Když si všimnu v nějakém filmu nějakého herce,tak je mu obvykle přes 40 nebo 50....alanovi je šedesát...to je vše...ON může jít příkladem pro mladé herce,které se natřásají před kamerami a myslijou si jak jsou sexi,ale nejsou..chybí jim totiž charisma a to je hrozně důležité. *4*
  • BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • Alan Rickman je opravdu fascinující osobnost bohuzel jsem ho zaregistrovala az v roli Snapea.Díky jeho hereckému výkonu jsem se rozhodla přečíst si knihuHarry Potter..Myslím,že jeho Snape nakonec vyjde jako kladný hrdina rozhodně je mi mnohem sympatičtější než Harry který se chová jako idiot
  • Charizma

Myslím, že už jsem našla ideální příklad člověka, na kterém by měli vysvětlovat výraz charizma.Rickman není ani moc hezký, koneckonců - je mu 60, ale prostě vyzařuje takové to těžko "uchopitelné" osobní kouzlo. Fandím mu, je vážně super herec.Skvělý výkon podal v Robinu Hoodovi z roku 1991.Kevin Costner alias Robin Hood se může jít zahrabat.Ať žije Šerif z Nottinghamu v podání Rickmana.Ukázkový psychopat! *1*
  • Sexy!!!

Já jsem si prohlížela jeho historii a fotečky a zjistila jsem,že jeho vlasy jsou opravdu vlasy a né žádná paruka a musim uznat,že je fakt sexy na to,že mu je 60!!! *14* *14*
  • Alan Rickman je prostě sexy chlap ať se to jistým lidem líbí nebo ne. Na to že mu je šedesát vypadá dosti dobře. Když ho vidím, hned mám na něj chuť. Zdárek a mějte se. *14*
  • jo, alan rickman je vazne drsnej- videla sem filmu s nim- amrtonostnou past, lasku nebeskou, pottry, dohola, rozum a cit, je fakt moc sympatickej- a na drsny chlapy ja ulitavam, no fakt komu se alan nikdy ani trochu nelibil, neni normalni. *16*
    • Re:

asi ty nejsi normalni,protoze na stary,sedesatilety dedky faakt nejsme,i rupert grint(ron...kdybys nevedela)je hezci a to uz je co rict!!!!!!!!!!! *16* *16* *15* Jinak zdarec...lulu a koki *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit