-
Martině, co psala, že miluje Severuse
martine, jak se ti může líbit, když na někoho řve? A ještě k tomu na Nevilla.... =( Alan je hodně dobrej herec, ale nesnáším tu roli... Dobře je zlej, protože život byl na něj zlej, ale když někdo zabije někoho tak nevinnýho jako byl Albus Brumbál...nechápu... No tak ahoj Hermiona Longbottomová -
snape je největší parchant na světě ale alan ricman je nejlepší chlap na světě
-
Alan
mě osobně se hrozně líbí bez paruky normálně blonďák! je to bůh!!!! :-* -
narozeniny prof. Snapea
Dneska 9.1. slaví náš oblíbený professor Snape narozeniny. Tak ať dlouho žije :)))) Happy Birthday Doufám, že se dožije i dalších dvou a pak ještě několika mnoha dalších -
souhlasim, posilejte co muzete... :)
-
já mu posílám hlasů fakt káždejch 15 minut ale pořád je druhý prosím každýho polílejte mu co nevíc hlasů prosííímmm ať to nevyhraje ten teplej Orlando
-
jestli ho opravdu tak milujete tak mu dejte hlas na http://www.hellomagazine.com/vote/grand_finale2005 /hombreatractivo.html?pantalla=hombreatractivo
-
Miluju Severuse
Taky tak milujete Alana? Já ho hrozně žeru jako Profesora Severuse Snapea protože když se zlobí je takový roztomilý a hrozně sexy sexy sexy fakt moc sexy já ho prostě žeru. Chápete to? Doufám že jo protože ho MILUJU MILUJU -
Snape
Já ho tak miluju prostě miluju. Jak hraje toho nepříjemnýho profesora Snapea to je prostě úžasný a když nadává Potterovi nebo Nevillovi tak je tak sexy já si prostě nemůžu pomoct prostě ho žeru moc. Sbírám každou jeho fotku a nemůžu se ho nabažit je tak úžasnej JÁ HO MILUJU MILUJU MILUJU MILUJU chápe to někdo?????? Je prostě sexy hlavně jako prof. Severus Snape -
Je to skvělý herec a navíc pro mě osobně dosti přitažlivý chlap.Ať hraje "Snejpa", nebo holiče.