Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako Snape je hrozně sexy!
  • Jo.

Toho herce mám ráda, i když ne nijak šíleně. Ale líbí se mi víc jako padouch, než jako klaďas. I když je fakt, že Snape se snaží být děsně zlej (vždyť šéfuje Zmijozelu), ale nakonec se z něj vždy vyvrbí klaďas. No, proč píšu. Hledám informace, které by byly nosnější, než prosté konstatování "Ach, Alan..."
  • Snape je 100% miláček

Zdravím, při podrobnějším pročítání a dívání se na filmy o HP, jsem se zamilovala do postavy profesora Snapea. Mimo jiné, jak to jde dále a dále, tak to bude 100% kladná postava / dle mého názoru / a asi skončí jako obětní beránek pro Harryho záchranu. Nějak je mi ho líto. Protože celou dobu padouch, ale vlivem snad zamilovanosti do Lilly, nakonec Pottera má stejně rád. Ale to jenom tak na začátek. Prostě zamilovaná do postavy prof. Snapea. Začala jsem se pídit po tom, kdo ho vlastně hraje. Jelikož si doma pořád něco lovím na internetu, tak jsem najela i na šílenou spoustu stránek s Alanem Rickmanem. Je prostě jako prof. Snape - SUPER!!! A je to živý člověk!!! Ne jenom postava.Miluju ho, ale dál budu prožívat příběhy HP a hlavně se těším na 7.díl, kde se všechno vysvětlí. Doufám, že prof. Snape nezemře... ale je to na 99% nepravděpodobné. Jakákoliv fanynka nebo fanoušek, ať mi napíší mail. Jinak také sháním poměrně dost filmů s Alanem Rickmanem. Díky za případné nabídky. Martina z Prahy / 30 let /
  • prosba

Nevíte někdo prosím, kde by se daly sehnat filmy Rasputin, Closet land a Fallen Angels? (nejlépe DVD) Děkuji za odpověď.
  • Herecký d´áblík

MILUJU HO,PROSTĚ HO MILUJU!!!!!!!!!!! Už jsem mu posílala i žádost o autogram.Nevyšlo to,dostala jsem omluvný dopis od Melanie-osobní asistentky ALÁNKA.Ten totiž natáčel zrovna film Parfém.Možná ho ještě natáčí.Nicméně se o to pokusím znovu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viděla jsem od Alánka skoro všechny filmy.Před několika týdny byla v tv Smrtonosná past.Dívala jsem se,to je přece jasný!!!!!!!!! Pozdravuju VŠECHNY nadšené fanynky,jako jsem JÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PÁPÁPÁPÁPÁ!!!!!!!!
  • ZDRAVIM CECHY

Hi. Moji agenti mi sdělili,že se zde nachází diskuzní fórum a přeložili mi pro vás několik vět. Velice Vám děkuji za Vaši přízeň,budu se snažit Vás nezklamat a pro vaše potěšení budu hrát jen ve vybraných filmech ty nejlepší role.Všechyn Vás moc zdravím. Cheerio
  • Alan

Alan Rickman je jeden z nejlepších herců,které znám a na svůj věk vypadá ještě hezky.
  • Netuším, to jaké míru mohu skutečně objektivně posoudit herečkou kvalitu rolí Alana Rickmana, nicméně musím konstatovat, že jeho ztvárnění Severuse Snapea se mi zdá mimořádně povedené.Viděla jsem Rickmana i v další roli - Šerifa z Nottinghamu - v Robinu Hoodovi - i tam mi přišel absolutně the best.Zkrátka a dobře má v sobě takové to typicky anglické charizma.
  • Alan

Tezko mohli na roli Severuse Snapa najit nekohojinyho nez je Alan Rickman. Je to jeden z nejlepsich hercu a navic se na tu roli hodi.
  • Dark Harbor

Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, kde bych mohla sehnat film Temný přístav (Dark Harbor). Pořád ho marně shánim.. Jinak ať žije Alan! Jsem moc ráda, že existuje někdo takový jako je on. Díky a ahoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit