-
BLÁZNI!
Ste všichni blázni,*15* ale je mi velkým potěšením se přiznat, že k Vám taky patřím.*3* Nechápu, že některé z Vás nesnáší Snapea.*13* Vím, že je to strašnej hajzl, ale co naplat, má něco dosebe.*14* Buď je to tím, že je to hajzl nebo je to osobním kouzlem, které mu dává Alan.*8* Zdravím všechny blázny. *1* -
?
hele kde se tam hlasuje chci ju poslat hlas ae nevim kde pošli mi plosím mail s tim odkazem a s vysvětlením dikes papíko..=o) *14* -
Alan je vážně proklatě sexy chlap a máloco na tom změní fakt, že je mu šedesát... Jako Snape je vážně skvělej, charisma z něj jenom září, ale mě se stejně víc líbil jako Phil v Dohola... I když teď jak tu čtu komentáře pode mnou -budu se muset kouknout i na Rozum a cit aby to bylo objektivní... *1*
-
Alan je nej herec, kterýho znám.Když sem ho poprvý viděla jako Snapea, tak sem nevěřila, že je to on ale vypadal přesně tak jak sem si Snapea představovala, když sem četla knížku. Je fakt dost doobrej!!!!! *3*
-
Když jsem viděla Pottera tak jsem si řekla že Alan Rickman je nejjjj herec v tomhle filmu,a když jsem viděla Rozum a cit tak jsem se přesvědčila že není neeeeejjjj jen v Ptterovi ale i ve všech ostatních filmech. P.S.:S tou Snapeovou parukou mu to sekne! *14*
-
Všechno nejlepší k narozeninám Alane *14*
-
Zamilovaná do Alana...
Nazdar!! Ja jsem se do Alana zamilovala(Do hola! , Láska nebaská, Potter...) Mam stejně narozeniny jako on(21,2- ale mne je 16) Prosím všechny, co by mi mohly cokoliv poslat, at poslou!!!!!!!!!!!Please!!! *4* -
Čauky, můžu se přidat do vašeho fanklubu? Všechno, co bych chtěla říct na Alanovu adresu, už bylo řečeno.. Ale je úžasný, hlavně jako Snape, fakt božský, jsem ráda, že nejsem jediná, která si to myslí. Holt asi letím na "zlý kluky", ale postava Snapea mě fakt fascinovala. Navíc Rickman ji zahrál úžasně. ----------- potěší mě jakýkoli mejlík od dalších s podobnou "úchylkou" :-) *3*
-
Je absolutně skvělý!Viděli jste ho v Rozumu a citu?Jako plukovník byl absolutně k sežrání.Já bych tak chtěla být tou Marianne, kterou v tomto filmu miloval...
-
Alan je nejlepí herec na světě!!!!