Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krasavec

Je úúúúžasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Herecký Bůh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miluju ho,prostě ho zbožnuju a viděla jsem nedávno Alánka ve filmu Love Actually(Láska Nebeská)...DOPORUčUJU!!!!!Je tam úžasný!!!!Právě to vyšlo na Kazetách a DVD,tak ty,co ho žerou,at si to na 10000000000000000000000000000000procent pújčí!!!!Alane,I LOVE YOU!!!!!!!
  • Super

Čím je staršíé, tím je hezčí!!!!
  • Ahojky! Podle mě je Alan pořád úžasný a má dobrou postavu . A mimochodem máte pravdu, jeho filmy na ČT moc nedávají! Vždyť jen jak dlouho jim trvalo než dali Harryho Pottera! A byl skělý v Dohola i v Galaxi gwest, jeho filmy jsou skvělé jen mě mrzí, že jsem je všechny neviděla,(hlavně Rozum a cit)!
  • Je boží

Je zkvělej herec a ještě zkvělejší chlap
  • Miluju ho

fakt jo, je nejlepší!!!!!!!!!
  • ach můj bože....

A.R. je jedno velký chodící charisma. Navíc je neuvěřitelně sexy. Obzvláště v roli prof. Snapea (co všechno udělá s člověkem černá paruka, co?). Nemůžu bohužel říct, že jsem viděla všechny jeho filmy, ale s klidem řeknu, že i těch pár, co jsem viděla stačilo na to, abych zjistila, že je to herec obrovských kvalit.Prostě - co film, to zážitek. Hrozně ráda bych ho viděla v divadle na jevišti. To teprve musí být zážitek!! Tak si říkám, kam se na něj hrabou seriáloví blonďatí mladíčci s perfektní postavou...!!!!! :-)
    • Re: ach můj bože....

Perfektní postava? severus snape se popisuje jako vysoký, štíhlí, ósvalený, 3 let... *14* ... nu nebrala bys ho? *1*
  • Je úžasnej

Chtělo by to fotky
  • No všechno je pravda, je to sakra charismatickej chlap, nejenom v Harrym, ale i třeba v Smrtonostné pasti...
  • a co fotky k alankovi nebudou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit