-
pro Snapeova
Severusovi přece má být kolem 40. -
Pozoruhodné ovšem je vzhledem k jeho hereckým kvalitám), jak moc ho naše ČT ignoruje. řadu filmů ani nikdy nedávali, případně jeho filmy dávají tak jeden dva do roka. například dokonce Markýza před nedávnem dávala Dark Harbor, naše ČT podle mě ne. dost mě štvou.
-
He\'s so HOOOTY boy!!!
;) Ahojky! Rickaman se mi taky líbí. Je úžasný. Chtěla bych ho vidět hrát v divadle! To musí být něco ;))) A ten jeho herecký výkon, když hrál Snapea je taky úchvatný ;) Ani se nedivím, že ho hodně lidí zbožňuje! Skvělý byl v Galaxy quest ;) -
České WWW stránky
tady máte VE o Alánkovi :) http://www.alanrickman.cz -
Alan je boží
Je vážně skvělej herec a hlavně se mi líbil v Harrym Potterovi -
Skvělej herec
Osobně jsem viděla Rickmana v filmech Láska Nebeská, Robin Hood:Král zbojníků a v trilogii o Harrym Potterovi.Sama za sebe říkám, že je skvělej herec. -
Charizmatický
Vážně je to skvělý herec, ale něco mi tu pořád chybí. Nezasloužil by si Alan také fotogalerii svých filmů?!... Myslím si,že je lepší než většina těch, kteří tu své fotky mají!. -
No, tak me se nejvic libil v rozum a cit, nebo dohola!. Je úplně překrásnej, sexy!!!!a je mi uplně fuk, kolik mu je... kez by byl v ČR:( jo, a hned se du pucit temný přístav:))
-
Miluju....
jeho hlas:))) a všechno s ním spojené, je to fakt super herec a kdo chce o něm i o jiných věcech pokecat ať mi písne..zatím zdárec Maťa. P.S.: Fotky! Fotky! Fotky! -
on je proste tak SEXY. uplne se mi podlamuji kolena kdyz se podivam na nektery jeho fotky.. a v jednom jeho filmu ("Dark Harbor", USA 1999) je i svleceny.. ;-) kdyby mu nebylo sedesat, stehuju se do anglie! (jen jsem zvedava, co by tomu rekl muj manzel :)