-
Nádhernej
Je mi 25 a já bych ho brala i když by mohl být mým otcem. Berou mě tak charismatičtí a nedostupní chlapy jako je on. Vypadá tak, jak má chlap vypadat. Elegantní, sexy a nepřístupný. Jedině takoví chlapy mě doopravdy rajcujou.Asi mu napíšu. Možná si připadá staře a se mnou by sakra omládl, že holky? -
SUPER
Přesně já jsem ho vůbes netypovala na tolik kolik mu je. Ale komu to vadí on je prostě SUPER!!!!! -
Úžasný
Myslím si,že je to skvělý herec a hezký chlap,kterému nechybý cit a smysl pro humor.A mimochodem, když jsem ho poprvé viděla jako Severuse Snapea,tak jsem mu hádala tak 35let,na 59 vážně nevypadá. Tak pá,zase někdy!...Alánku posílam ti pusu!. -
MY HO MILUJEME NEJVÍÍÍC!!!!!!!
-
Myslím, že by to chtělo přidat víc Alanových fotek..!
-
ja si myslim,ze je vyborny herec,mozno na veku nezalezi,ale kedze mam 15 za manzela by som ho asi nechcela,ale na 58 by som ho netipovala,mate pravdu ze vyzera mladsie(tak 40az45)
-
Alan je prostě cool man a že mu je tolik kolik mu je. Mějte se a zase někdy napište ahoj Alánku.
-
..
Jo taky doporučuji ty stránky... a i když mu je 58.. tak je úžasnej .. a já si myslím, že na věku nezáleží, pro nás bude vždycky úžasnej a svobodnej.. -
Mě se Alan líbí hlavně jako Snape můzete si ho prohlídnout i na www.alanrickman.cz mějte se hezky a ahoj -
Krasavec
To čubrníte,ccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooo???????????????