-
Je bozi...
Nejen hlas bozi z Dogma byl bozi. Ten dokaze nazhavit, je tak sexy, ze i socha svobody nad New Yorkem zavira pred nim oci,aby se ji nezapalovala lytka! -
Snape??
Podle mě je hezčí v realu, a ne když má černou paruku a kouzelnickou hulku v ruce. I když tam je taky pekny, ale mnohem vic se mi libi normalne. V Harrym zanika jeho šarm a sexepíl. *14* -
-
Re: Snape??
*14* Souhlasím. *14* Alan je hezčí v reálu, skrátka je to šarmantní chlapík se srdíčkem na pravém místě... *3* -
-
Re: Re: Snape??
Hloupost... Alan nemůže být hezčí v reálu, protože ať je v jakémkoliv filmovém kostýmu či tzv. v civilu, pořád je to ten nejvíce sexy muž na téhle planetě *14* Jeho hlas, jeho oči, jeho tvář... On celý je prostě Pan dokonalý *14* *1*
-
-
-
Sweeney
Taky jsem konečně viděla Sweeneyho Todda a bylo to fakt super, nečekala jsem, že to dopadne, tak jak to dopadlo, všem vřele doporučuju a ty písničky neměly chybu, stejně jako Alan... *14* *1* -
Sqelý chlap
mno myslím že mu to hoooodně sluší hlavně jako sevíkovi:-*,ale jinak je good chlap pár jeho filmů jsem vyděla a je to dobrý.mno prostě severus snape 4ver much :-* *14* *14* *15* -
-
Re: Sqelý chlap
přesně....sevík je neodolatelnej
-
-
Alan
Alan je faj i kdyz je trochu morous ale mam ho rad. -
Přání
Protože sem zapomněl tak se moc omlouvám ale jinak vše nejlepší ALANE!! *4*
Už se těšim na ten novej film Sweeny todd -
Konečně
Dneska jdu konečně na film Sweeney Todd, doufám, že mě Alan nezklame - i když to se ještě nikdy nestalo.... *15* -
vše nejlepší
Vše nejlepší ALANE *3* *3* *3* *3* *3* -
Všechno nejlepší
Alanovi k dnešním 62 narozeninám hodně štěstí, zdraví, lásky a moře dalších zajímavých postav.... *14* *3* -
:(
jak se vam muze libit 60-ti letej dedek...................a predpokladam ze ted se na me vrhnou vsechny fanynky do toho:)roztrhejte me -
-
Re: :(
mno ten 60 letý deděk je fajn chlap co na tom že je mu už tolik to mě se třeb líbil gérard depardieu a je mu te´d 59 a nikdo ho nepomlouval ale jinak je to tvůj názor jo mno takže dobrý ale brzdi *13* *3* -
Re: :(
Jani, proč se nám líbí 60-ti letý dědek, tak za prvé dědek není nemá děti *3* nu a za druhé je charizmatický, přitažlivý a hlavně hodně talentovaný herec *4* (rozhodně se na tebe nevrhám a hlavně netrhám *4* )- nechápu že reaguju, nikdy to nedělám, ale vyjímka potvrzuje pravidlo, že jo! *5* -
-
Re: Re: :(
No a já zase miluju Ozzyho Osbournea..a je mu 59...no a *1* ? -
Dědek sice nemá děti ale má přítelkyni ...možná ženu ....a navíc pochybuju že se někomu z čech podaří vubec jenom ho vidět a popovídat si s nim ... *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: :(
Ano žije s Rimou Horton od roku 1977 v Notting Hillu aniž by se vzali. Bohužel Vás musím sklamat, ale pár dívek z ČR mělo tu možnost se sním krátce pobavit, dokonce vyfotit v říjnu minulého roku *4* ( http://www.alanrickman.cz/fancentru m/fan_setkani_28.10.07.htm ), doporučuji stránky www.alanrickman.cz *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
a některá měla i tu možnost strávit s ním opravdu nádherný víkend.....
Obyčejná česká holka.... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
.....hmmm opravdu zajímavé! Blahopřeji *4*
-
-
-
-
:-) -
-
Re: Re: Re: :(
I kdyby měl děti tak co? Můj pohled na něj to nijak nezmění možná by byl dokonce i lepší *3* .
Ne ale já mám Alana ráda má v sobě jakýsi šarm,důstojnost,eleganci,vystupov ání. Alespoň z filmů a fotek tak na mě působí.Na svůj věk rozhodně nevypadá,typovala bych mu tak o 5 až 10 let míň.Moc filmů jsem s ním zatím neviděla spíše jen ukázky.Ve filmu Rozum a cit se mi líbil však moc.A....prostě to shrnu je úžasnej *14* *14* *4*
-
-
-