Přejít na výpis diskuzí

Aleš Cibulka

OSOBNOST 23.7.2007 
119 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hurvinkovamorticie9

😇😍😇

• Pane Aleši, vážím si Vás jako člověka i jako oblíbeného moderátora ale přesto Vám chci vytknout jednu jedinou vadu na "vaši" kráse.Příliš často líbáte ženy a možná,že jste si ani v tom fofru nevšiml,že některé ženy nejsou tak nadšené jak si myslíte.Omezte tuto věc opravdu jen a jen na vyjímečné události a bude to vše v pořádku.Je to sice jen zatím můj názor ale určitě budete ještě více oblíbenější.Díky. Oldřich
  • Dobrý den pane Cibulka,
    chtěla jsem se zeptat zda by jste neměl zájem seznámit se s
    jednou 90letou paní, která se osobně znala s Natašou Gollovou
    a má na ní moc milé a zajímavé vzpomínky, na jejich společné čaje na
    Ještědu. Pokud by Vás to zajímalo, prosím kontaktujte mě na
    email: kata.dvorakova@seznam.cz nebo přímo na telefon 723291072 ráda Vás s paní seznámím.
    Přeji krásný den Lenka Tůmová Tanvald *3*
  • Gay mají svá práva sny tužby.Aleš je skvělí moderátor a je člověk sluníčko.Z manžele Michalem jsou výborní a usměvávý lidé.Mě by bylo ctí je mít za sousedy a kamarády.
  • Ctěla bych Vám sdělit, že malý herec Vladimír Jedlička (hrál s Hugo Hasem,a jinými hlavně ve Fričových filmech) ještě žije na Rakovnicku.
    Pokud by jste měl zájem prosím ohlaste se
  • dobry den pane cibulka mužete mi poradit nedaři se přihlasit do vaši soutěže česka tajenka mužete mi poradit co mam udělat nebo jestli už mate plno nedaři se to vice lidem KDYŽ NAPIŠI EMAIL TAK SE VRATI JAKO NEDORUČENY
  • Dobrý den pane Cibulko. Rád bych se zeptal, zda se nechystá akce ke 100-letému výročí narození Vaší oblíbené herečky Natašy Gollové? Nevíte o tom, prosím, něco? Mohl byste mi odpovědět na mail martin.adler@volny.cz?
    Děkuji a přeji hezký den.
    Petr Tasáry z Litvínova
  • hurvinkovamorticie9

😍😎😇

• Ahoj Aleši,moc Tě obdivuji již od začátku Tvé kariéri/jsem z Ostrova/.Dnes když jsem poslouchala/jako každý týden Tobogán/,který byl moc hezký,ale napadlo mně,že by Ti možná slušelo trochu pokory pana Viktora Praise. *3*
  • Vzkaz pro Aleše

Ahoj Aleši,
    sice jsem zatím jediná Tvoje fanynka
    na tomto serveru, ale doufám, že
    se počet fanoušků co nejdříve rozroste.
    Přeju ti hodně štěstí, zdraví, pohody
    a úspěchů v práci i životě. Ať se Ti
    vše daří a splní se ti vše, co si přeješ.
    Měj se krásně *3*
    Monita
    • Re: Vzkaz pro Aleše

aleš cibulka bajo jen taK DAL OČEŠTINĚ S IVANKOU.A AZBYŠKEM PANTUČKEM
      • Re: Re: Vzkaz pro Aleše

Úplně s Vámi souhlasím,Aleš je osobnost a je škoda,že už ho neslyšíme na ČRoz.2.Tam ho opravdu nahradili osobnosti!Na jeho pátky jsem vždy těšila z rozhlasu opravdu mluvil někdo!Za to teď někdy se to nedá poslouchat ta arogance s jakou jistý mluví s lidmi.Myslela jsem,že když se to nahoře vymění tak zase dostane rozum prostor,ale velká mílka.Ještě jednou díky *4* *16*
      • nika1979

Re: Re: Vzkaz pro Aleše

aleši tady dalši faninka na moravskem severu nebo planetě nebojte čauky *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit