Přejít na výpis diskuzí

Aleš Cibulka

OSOBNOST 23.7.2007 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je poměrně chytrý gay.

• Dobrý den,Prosím vás o pomoc jako znalce naší filmového. Prosím vás nevíte. Jaky obraz.-koho zobrazuje..-visí v pokoji správce pivovaru ve filmu postižiny? Pepín pod nim prosí bratra o odpuštění, když si Krásná spravovat zlomila nohu po tanci s nim.pustila jsem si film několikrát. Ale nemohu to jméno přečíst. Děkuji moc.
  • Dobrý den mám prosbu proč se v češtině Je žena Smetana A né Smetanová a cizí sportovkyně mají koncovku z ová nerozumím tomu prosím o vysvětlení děkuji za odpověď Vondra www.josef.vondra1@gmail.com
  • Ten příspěvek pode mnou má pravdu.
  • alvinka
    *14* *14* *14* *14* love
  • Ty dva příspěvky pode mnou mají pravdu.
  • Zdravím pane Cibulko. Marně hledám nějaký přímý kontakt na Vás. Mám několik starých předválečných časopisů z hereckého prostředí. Možná by se Vám to líbilo. smutny4@seznam.cz Zdravím Vás Zdeněk *3*
  • Ty tři příspěvky pode mnou mají pravdu.
  • Ty čtyři příspěvky pode mnou mají pravdu.
  • Vážený pane Cibulko, předem Vám chci popřát hodně zdraví a pěkných pořadů, které rádi s manželkou posloucháme. Chtěl jsem Vás poprosit o email Vašeho p. otce s kterýn jsem chodil na průmku v Děčíně. Na posledním setkání spolužáků jsem nebyl,protože jsem byl po operaci srdce a ztratil jsem kontakt s Vaším otcem, bylo by možné zkontaktovat na emailu jena.knotek@seznam.cz. Moc děkuji a přeji další pěkné pořady. Jan Knotek.- *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit