-
ali je naprostá hvězda sice neumí česky ale snažíse ne jak ten blbej jankovič tomu nejde rozumět ani slovo
-
*14* *14* *14*
-
pro aliho
ahojky alíčku, seš moc super a fandím ti nesnáším lidi, který o tobě říkaj, že seš gai. Držím ti palce, ať to vyhraješ, seš skvělej a roztomilej pa katuška z Orlických hor -
alík
Alík je nejlepší a ty mi Čili řekni, pod čím si zapsaná!!!!Kari@ -
Alíček
Ahoj Ali moc ti přeju aby si Superstar vyhrál.Jseš moc sympatický kluk a jsi moc moc moc moc moc moc moc moc moc krásnej.Měj se příště.Tvá Verunka -
*********p***********************p*********u****** *d*************************g**************f******* ***j*******
-
Shanim informaci!!
Alimu moc fandim a prosim o pomoc,v někde na netu jsem ho viděla s portrétem trojrozměrným jako těžítko nezná někdo firmu v Praze která to dělá nějak mi to uniklo díky za pomoc -
Si nejlepsi!!!
:)) -
zajímavej
je možná zajímavý tou exotikou,ale unylý zpěv a přeslazený.Jak když jste v cukrárně obklopeni samýma dortama -
ALI AMIRI
JE FAKT SKVĚLEJ A MYSLÍM ŽE SE DOSTANE DO 3 NEJLEPŠÍCH!!!!!!!PÁČ JE GÁBA A FORET LEPŠÍ!!!!!ALE NA DRUHOU STRANU SVÝM VYSTOUPENÍM JE NAPROSTO NEJLEPŠÍ ZE VŠECH!!!!!PÁČ TAKHLE TO NIKDO PODAT NEUMÍ!!!:-)