-
ali
je hrozny.. -
vzkaz pro janu
můžeš mi prosím tě říct co ta aneta dokázala zhruba takpřed rokem?!taky hovno a kde je teď docela dobře vysoko tak nehápu co ji sem pleteš -
Ahoj Ali v jedno z medailonků, které se vysílají před každým vašim vystoupením v soutěži mě velmi zaujala tvá poznámka, která se týkal tvé možné partnerky a tvých nárků na ni.Vyjádřil si přání o respektu a uznání bez podvodů(nevěr) lhaní apod. Musím přiznat, že jsem to nečekala a velmi mne to potěšilo, že i v současném světě jsou uži, kterým záleží na teplu rodinného krbu. s pozdravem Alča
-
Čau Ali. Seš fakt dobrej.Líbíš se mi nejvíc z celé osmičky. Čau Petra
-
nic proti nemu nemam ale neni tak krasnehj
-
tz
-
Alísek
Ahojky Alísku ;o) Jsí božíííí a k sežráníííí ;o) -
Ali
Jsi nádherný citlivý člověk, tvůj zpěv je také takový, vždycky se těším na tvé vystoupení a vždycky příjemně překvapíš.Jsi svůj, věríš tomu,co zpíváš. Jen tak dál. Dík za krásné prožitky. -
Taky proti němu nic nemam, ale podle me je to ceska Superstar a on tam nema co delat.
-
ali je fat užasnéj,ale míša foret je lepší,protože soutěž je snad :ČESKO HLEDÁ SUPERSTAR,ne? a nikoli ČESKO HLEDÁ ARABY,ČERNOŠKY,A ÍRÁČANY.nemám nic proti jiným rasám to né vůbec!chran bůch abych byla sarkastická!,ale fakt je,že 2.česká superstar by měla být bílá!!!!!