-
persky princ
ali moc me mrzi ze si vypadl ze superstar moc jsem ti fandila,ale to nevadi stejnak si byl nejlepsi a si stale nejlepsi.doufam ze brzy vydas cd abych si ho mohla co nejdrive koupit.Byl si nejlepsi a stale budes nejlepsi. -
aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
-
a to si jako myslíte ze sem chcodi cist ci vase vzkazy nebo co ?
-
518 611 205-to je ta babča,která ti v létě posílala balík sušenek a cukroví,který jsi si nevyzvedl.Byla z toho velmi smutná.TY TY TY!Také tě zvala na Vánoce na kačenu.Přijeď prosím tě alespoň na Velikonoce.Čau,vnučka Peťula.
-
DEBIL
Ahojky zdravím všechny co nesnáší Aliho Amiriho je to debil jeho přízvuk mi dělá blbě jen když ho slyším zvédá se mi žaludek uf ještě že nevyhrál soutěž ČESKO HLEDÁ SUPERSTAR vyhrál to sice Vlasta Horvát ale fandila jsem Gabliele al Dghábbě ale bohužel byla bronzová ten kdo si mylsí že má Ali Amiri hezkej hlas je jako on taky je debil tak kdo souhlasí at sem napíše mám pravdu já je to debilek nějakej z ciziny at se vrátí do Arabu nebo odkud je a tam baví ty svoje pošuky Arabsky a vodi je na velbloudu AhOj Lucík.... 👿 -
Ali je dokonalej a já mu držím pěsti!!!!!
-
to vypada jako cekan
-
ja videl obraz a on je jako mexicky kriminal
-
alík
je to jedníčka a je lepší než sámer sámer jenom pomlouvá ale za to on ach jo je proste suprrrrrrrrrr -
je fajn
je prostě fajn a doufám že mě nazklame !!! u mě má už 100% 1hlas !!!