Přejít na výpis diskuzí

Andrea Bocelli

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evelina

krásné narozeniny

Milý Andreo, moc obdivuji tvojí houževnatost, tvůj kráský zpěv. Jsi nádherný chlap. Dnes máš slavný den, hodně úspěchů do dalšího života. *14*
  • Jak to je

*5* Hezký den všem,
    rád bych osvětlil pár faktů v této diskuzy, protože si myslím, že Andrea a i jeho fanoušci si zaslouží správne informace.

1. Nenarodil se slepý, ale následkem zeleného zákalu oslepl ve 12 letech.

2. Alba pořídíte na Vltava.cz či u Popronu za příznivé ceny.

3. Andrea Bocelli nežije v Monte Carlu, miluje moře a hlavně svoje Toskánsko, je to velký patriot a z Toskánska by se nikdy neodstěhoval, ale to ví každý, kdo se o něj aspoň trochu zajímá.

4. Andrea Bocelli žije ve Forte Dei Marmi, provincii Lucca, La Toscana, Italie, různé apartmány koupené kdekoliv nijak neukazují, že někdo někde žije.

5. Andrea Bocelli nezpívá jen árie, ale popové skladby.

Souhlasím s lidmi co tu říkají, aby jste si nejdřív promysleli, co napíšete a pak to napsali, tím myslím paní co rozhlašuje, že AB bydlí v Monte Carlu, každý Bocelliovec by ho rád někde potkal nebo viděl. No, chudák, kdo by ho hledal tam, koupit někde apartmán neznámená žít tam. Taktéž nemám rád, když někdo vykládá lži jen rpoto, že nezapne hlavu.
    • cariba200

Re: Jak to je

Miluju Bocelliho písničky.Zajímalo by mě,jestli,když mu lidi posílají e-maily,jak si je čte?Asi je mu někdo čte a on potom diktuje odpověď.Bocelli taky chová velice drahé koně,jestli to nevíte.A je velice dobrý jezdec.Zamilovala jsem si jeho album Romanza. *3*
    • Re: Jak to je

Zdravim.Vazeny pane,nevim o co Vam jde,na co si hrajete.Kazdy mame narok na svuj nazor,a ja mohu rict,ze pan Bocelli je uzasny clovek,je velmi mili a velmi moudry.Je takovy jaky je,na nic si nehraje.Setkani s nim pro mne byl a vzdy bude velmi silny zazitek.Neni az tak dulezite kde zije,ale jaky je.Jeho dusevni krasa je uzasna,je to muz se srdickem na spravnem miste,je to vyjmecny clovek a takovych uz dnes moc neni.Vzdyt kdo z nas dnes dokaze jen tak,bezzistne rozdavat radost jinyn tak jako pan Bocelli.Ja osobne nikdy nezapomenu na setkani s nim.Je to zazitek na celi zivot.Kdo to nezazil,nepochopi.To se proste slovy neda vyjadrit,to se musi zazit.Verte,ze to stoji za to.Pan Bocelli byl,je,a vzdy bude pro mne nej clovicek s tim nejuzasnejsim hlasem ktery dokaze rozdavat radost milionum lidicek na celem svete.Adelka
      • Re: Re: Jak to je

Proč hned na Candle Winda útočíte, neřekl přece nic špatného jen se snažil uvést věci na pravou míru. Mám za to, že toto je velmi talentovaný spisovatel a jeden z největších učenců Bocelliho moudra, nemyslí si o sobě nic velkého, ale píše nádherné knihy a vidí srdce jako pan Bocelli. Není důvod proč útočit. My Italové jsme, ne my Toskánci jsme hrdí, že náš rodák má nejkrásnější hlas na světě a že u nás žije. Vám je to možná jedno. Ale místo pobytu patří do Bocelliho životní filozofie. Nedělejte s Candle Winda nafoukaného blbce, není namyšlený ani blbec. A Bocelliho hlas miluje nejvíc ze všeho z hudby. Ale je to vlastně Toskánec, jak by jste se dávali na to, kdyby jte byli fanouškem Karla Gotta a někdo tvrdil, že žije v Austrálii. Zbytečně se zlobíte na člověka, který jen chtěl dát věci do pořádku. Opravdovým fanouškům AB není jedno co se o něm kde říká a že tvrdí tyto nesmysli. AB miluje Toskánsko a taky tam žije a vždy bude. I kdyby měl 50 apartmánů po celém světě neznamená to že tam žije. Znamená to jen, že tam koupil apartmán. Kod tvrdí, že je to jedno nepochopil jeho životní filozofii ani to že se považuje za součást Toskánska. Kdo tohle ví asi cítí že jako nespravedlivé kdo tvrdí něco takhle nesmyslného. Tak pardon že někdo cítí národní hrdost a řídí se Bocelliho slovy a vidí srdce a brání své soukmenovce. Tohle vy asi neznáte.
      • Re: Re: Jak to je

Souhlasím s Vámi...
  • Fanklub

Ahojte,
    jediný český fanKlub AB, který existuje s jeho vědomím a požehnáním.
    Najde ho na http://bocelli.webgarden.cz
    • Re: Fanklub

Tak jsem se na to koukla. Přijde mi trapné ten "andělský" look, jak ho zobrazujete. Anděl on určitě nebude, i když má dar od Boha (hlas). *13*
      • Re: Re: Fanklub

Taky si myslím, že na fanských fotomontážích není nic špatného. Představy nejskalnějších fanoušků jsou někdy sentimentální, ale to je u všehc osobností. Ať je to anděl či ne, jak víte milá slečno, že to tak tvrdí, třebas to je jen umělecký záměr. Mne se to jejich hrnaí s fotkami líbí. Je vidět jak mají Andreu rádi. A navíc to je moc moudrý člověk. A zpívá jako anděl nebo snad ne?
      • Re: Re: Fanklub

Já tam teda žádný andělský luk nevidím. *3* A to jsem členem kolik let.

Ann, England
        • Re: Re: Re: Fanklub

Pokud ovšem nemyslíš ty fotomontáže, to je přece jenon fanouškovské hraní z grafickým programem, na tom fakt nic trapného nevidím.
  • millagros115

POzvánka

Dovoluju si vás pozvat do nově otevřeného diskuzního fóra na lidé.cz. Najdete nás v sekci lidé od hudby *3*
  • millagros115

Mám dotázek..

nebo spíš prosbičku.....
    Sháním jeho alba. jenže to je nadlidskej výkon..nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi je přeposlala?? *4*
    • Re: Mám dotázek..

podivej se tady ma Andrea skoro vše *4*
      http://www.deezer.com/#music/artist/3201/1 *3* *3* *3*
      • Re: Re: Mám dotázek..

ja myslela ze jsem sama z CR kdo je deezerak :-)
  • proč oslepl?

Ahoj!Já jsem četla, že oslepl ve 12, protože měl nějákou chorobu!!Jakou to vám nepovim.Mám Bocelliho ráda.

Mám blog o Sarah brightman - JISTĚ ZNÁTE TIME TO SAY GOODBYE (TO SPÍVÁ SE SARAH)
    dyštak se jukněte

www.sarah-brightman.blog.cz *4*
    • Re: proč oslepl?

měl zelený zákal a ve 12 letech úraz ve škole při sportu a to oslepl úplně. Škoda, dnes už je zelený zákal léčitelný.
      • Re: Re: proč oslepl?

Jsem zdravotní bratr a zelený zákal lečitelní není, jen když je brzo, hodně brzo podchycený, to znamená v naprostěm začátku. Operabilní je šedý zákal. Bože tohle je fórum. Ani lidi po sobě nečtou příspěvky, a ptají se na to co bylo odpovědzeno nebo odpovídají na to co už někdo vysvětlil, samé nepravdy a dohady. To si Andrea teda nezaslouží. Kolem toho Monte Carla, to je fakt síla. Tak sem teda fakt chodit nebudu. Konečně nahoře je uvedena adresa fanklubu tam je všechno pěkně popsané a informace ověřené.
        • Re: Re: Re: proč oslepl?

Ahoj.Jsem rada ze je zde konecne nekdo rozumny.Jsem sice jen detska lekarka,nmam sice jen dva roky praxe,ele souhlasim s Vami.Zeleny zakal je opravdu lecitelny jen v uplnem zacatku a i tam lecba neni vzdy stoprocentni.Miluji pana Bocelliho,jeho uzasny zpev,jeho nadherny hlas,ktery pohladi na dusi,zahreje u srdicka.Opravdu si nezaslouzi aby o nem byly neustale psany nejake hlouposti.
    • Re: proč oslepl?

Andrea se narodil s poškozeným zrakem ale viděl,vrozený zelený zákal.Ve škole pro slabozraké,hrál fotbal dostal míčem s plíškem mezi oči,za nedlouho oslepl úplně(12let)
      Ostatní v knize(Hudba ticha)Nyní žije v Monte Carlu.Bude-li zájem,knihu zašlu za 100kč.

Dobrý den, četla jsem příspěvek, kde zmiňujete knihu Hudba ticha. Pokud je ještě možnost, měla bych o tu knihu zájem. Napište,prosím, na můj e-mail.Dík.

V monte Carlu jo? :-D kde jsi to sebral, bydlí ve Forte Dei Marmi. Lidi co to tu píšete za blbosti. Nejdřív se ověřte co šbletnete než to sem napíšete. Jedna kravina vedle druhý a tohle je fakt jedna z největších blbostí, to si říkáš Bocelliovec? I malé Bocelliatko ví, že žije Forte dei Marmi v Toskánsku *13* Pak lidi žíjí v nevědomosti. To jsi četl tu knihu? No já ti nevím. Ale rozhodně řeknu kamarádovi žijícímu v sousedním městě Forte co to tady rozhlašuješ. Monte Carlo... to sis rovnou mohl vymyslet Australii.

Ahoj,
          na osobnostech.cz uvídíš, že Andrea Bocelli žije v Monte Carlu, než plácneš nějakou blbost tak si to ověř. Větší hovadinu jsi plácnout nemohl/a. Andrea Bocelli žije blízko svých dětí, i s učitelem (a dokonce i Zuccherem) ve Forte dei marmi. To si říkáš Bocelliovec? To těžko. Nikdy by Toskánsko neopustil a žije v tomhle letovisku už pěkne dlouho. Měl by ses nad sebou zamyslet. Máme v sousedním městě dokonce známého, samo toto město to má v informacích, tisk mluví o tom jak v tomhle městě spolu ze snoubenkou jezdí na kole. V dokumentu ze 1999 toto město dokonce bylo jmenované, na netu seženeš i adresu a ta vyzkoušená osobně a je do tohle města. Takže, Bocelli žije ve Forte dei marmi. Nepleť jeho fanoušky blbostmi a zamysli se nad sebou.

David Bagler

Davy
          ředitel neoficiálního fanklubu Eltona Johna
          Nikita.CZ
          • Re: Re: Re: Re: proč oslepl?

Tak nejak nechapu o co Vam stale jde,proc ty neustale dohady.Neni snad jedno kde pan Bocelli zije a s kym.Vzdyt i on ma snad narok na sve soukromi tak jako kazdy z nas.Proc neustale resite nejake malichernosti kolem jeho osoby.Neni snad mnohem dulezitejsi ze je tady,ze svym zpevem rozdava radost nam vsem.Vzdyt tak uzasnych,moudrych a vymecnych lidicek jako je on v dnesni dobe uz moc neni.
            • Re: Re: Re: Re: Re: proč oslepl?

Nejlepší názor.
          • Re: Re: Re: Re: proč oslepl?

Vážený pane,moc Vám děkuji za ochotu s jakou jste opravil mou chybu a zároveň se omlouvám případným čtenářům.Né však Vám,přestože jste zřejmě neoficiálního fanklubu a podle vašeho stylu vyjadřování zároveň jediným členem.Vášnivá posluchačka Bocelliho,né však ředitelka zeměkoule.
            Každý zpěvák je určitě rači za ochotné slušné posluchače,než ochotné,slušné urážeče jiných.(Tato blbost za kterou jste mě napadl je z knihy A.B.naklad.Plejáda z r.2000 kde píší že Andrea B. koupil apartmán v Monte Carlu nikoli v Austrálii.

No Pan Werner je cizinec a ty jsi taky moc dobře nenapsal jeho jméno, ty se zase nauč po sobě číst. A bude to ok, ne každý je dokonalý ani ty ne.

ten pan Wernwr by se napřed měl naučit gramatiku, než začne poučovat. ředitel zeměkoule je moc trefné. *15*

Ano, skutečno. Pocházím z této oblasti (nikoli ze Monte Carlo) a absulutno nechápu napadání pana David Bagler ani držení se věty o koupení apartmánu jako faktu, že to hned znamená žití tam.

Vážená paní,
              Neoficiální fanklub EJ jehož řediteĺ spolu s asitentem ragovali na váš článek má více než stovky členů a Davy Bagler je vemil sympatický a srdečný pán a rozhodně zdílím jeho rozhočení. Držete neoficiálních informací, nijak nepodložených, to by ještě nevadilo, ale zbytečně urážíte a rozstrubujete blbosti. Mít někde apartnám neznamená žít tam. *1* Mám s toho až záchvat smíchu. Již nejméně 10 let žije Andrea Bocelli, tudíž 99 procent roku bydlí ve Forte Dei Marmi, to je prosím pěkně v Itálii, v Toskánsku, určitě taky máte chalupu někdě jinde, třeba na vesnici nebo podobně a taky se nedá o vás říct, že tam bydlíte. Ne? V techto chvílích se Andrea jistě koupe v bazenu či jezdí na koni, ale ve Forte Dei Marmi, a jsem naprosto předsvědčený, že právě tam má nahlášený pobyt. Ať už má apartmán kde chce, žije ve Forte Dei Marmi, kde členového našeho fanklubu (jsou i ze zahraničí a o klubu Andrea ví) jej potkali a tak dále. Myslím, že klidně můžete si tam zajet pokud nevěříte člověku držící ho se faktů přímo od Andrei. *1* kdyb nebylo Davyho Baglera a Andel.andrewa tak by jste dál motala hlavu blbostmi lidem, kteří chtějí vědět přesné informace o AB. *13* Scela souhlasím s panem ředitelem nejfc Davidem Baglerem než něco plácnete na veřejném foru: Promyslete si co napíšete a zda jsou informace proveřené. Chudáci výkendový chalupáři si zapomněli přehlásit stálý pobyt, protože podle vás paní ředitelko země koule to znamená že na chalupě žijí. *1*

S pozdravem a přáním hezkého dne
              Thomas Werner
              ředitel FC Andrea Bocelli
              Pegasus.CZ
              bocelli.webgarden.cz
      • berzde

Re: Re: proč oslepl?

Dobrý den(ahoj).Četl jsem Tvůj příspěvěk o Andreovi a měl bych zájem o tu knihu á 100Kč.Ozvi se popř.na meil-policaci@seznam.cz.Domluvíme více *3*
        Díky Zdenek. *15*

Knihu Ti velice ráda pošlu.Poslala jsem Ti mail...
  • Pan zpěvák

Obdivuji ho!
  • 16kacule

Andrea

Mám ho velmi ráda s jeho písničkama jsem doslova vyrůstala. Má nádherný hlas *3*
    • 101ivanek

Re: Andrea

písničky?! snad árie ty písničko! Písničky zpívají tak děcka ve školce *16*
  • 101ivanek

je to bůh

jeho hlas je nejen sexy, ale je,alespon pro mě lék nad léky. Prožila jsem si dost špatný období, jeho arie mě držely nad vodou a hned se zdálo všechno veselejší Andreo děkuji, za to že jsi
  • evelina

narozeniny

Andrea má nádherný hlas a je to i velmi pěkný mužský. Přeji mu k dnešním 50.narozeninám mooooc štěstí a nám, kdo ho máme rádi, aby mu to stále tak krásně zpívalo. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit