Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1093 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • POMOC

Dobrý večer.
    Já už jsem už na pokraji zhroucení a někdy pomýšlím i na práškami , které by mě zbavily mých starostí. Nutně a již urgentně potřebuji
    peníze na splacení kredit.karet,které jsem si myslela že nikdy nepoužiji. Ale vzhledem k situlaci kdy šlo opravdu o život v rodině,jsem přistoupila i na toto řešení. Bohužel nyní se dostávám do platební neschopnosti tyto docela velké splátky hradit a nerada bych se dostala ještě dál .Peníze scháním již 4 měsícem a stále platím nějaké poplatky na 100% sliby,ale žádné skutky,a tak
    se více a více propadám do beznaděje,už nemám pomalu ani na jídlo.Ty peníze jsem použila mému tatinkovi na docela závažnou operaci a dlouhodobou léčbu,která byla snad "zatím" úspěšná"-nikdy toho litovat nebudu!!!Starám se o své rodiče.
    Jsem sice ještě vdaná ,ale doufám ,že před rozvodem ,jelikož manžel si šel užívat beztarostný život s ženou mladšího ročníku.Mám 2děti,které studují-syn na vysoké škole a dcera je ve 4.tém ročníku střední .Všude a za všechno se platí-obracím každou korunu.
    Každý večer myslím ,že kdybych ukončila můkj život , ukončila bych i moje trápení , ale myšlenka na děti a rodiče , kteří jsou na mě docela závislí mě z toho vždy probere.Mám své stálé zaměstnání, a ještě občas beru brigádu po večerechjako je hlídání dětí , uklízení ,pokladna v Tescu apod,jenom abych to všechno zvládla.
    A tak všude prosím pokud můžete pomoc,pomozte-už nevím jak dál,ale ještě vás oberou o to málo co vám zbylo.Momentáleně mám na 14dní do výplaty ca 800kč.a prostě musím s tím nějak vyjit.Ale pořád a stále bojuji s tou ošklivou myšlenkou nebýt.
    Lenka
  • Babiš

no i ja sem mezi těma 18 :D já bych řek jedniny aby si šel skusit pan Babiš tu práci a uviděl by co to je každý den ráno stávat o půl druhý do děsíti a zase odpoledne jít od dvanácti do sedmi do večera za blbých 10 000tisíc on nebude mít určitě deset tisíc :D ja bych řek jednoduše to naše družstvo bych zavřel i tak jednou to tak dopadne si myslim určitě *1* *9* *16*
  • hledám

Hledám sponzora pro opravu kostela v Jedlce u Děčína z roku 1234, nebo alespoň příspěvek na opravu – za dva roky bude mít 777. výročí založení. Děkuji i za tip. Jaroslav
  • Penam

Pan Babiš ,by se mněl velice zajímat jak fungují jeho podniky Agr.Jsem zaměstnanec,ale nad některýma lidmi které zaměstnává zůstává hlava stát,nebojte se pane Babiš,ti dělníci to nejsou,jsou ve vedoucích funkcí!!!!! *13*
    • Re: Penam

U nás na ,,jeho,, sile je to stejný, THP pracovníci (jak si rádi říkají) si tu žijí jako prasata v žitě. Mob. telefony, auta, do práce si choděj jak se jim zachce... no kde by se měli líp než u babiše *1*
      • To je v celém Penamu. THP pracovníci jsou Bozi a řadový zaměstnanec pleps. Pro kancelářské židle vše a někde tam dole to nikoho nezajímá.
  • obdiv

Dobrý den,
    Nevím jak Vy ale já náhodou pane Babiše obdivuju..Myslím, že toho hodně dokázal a kéž bych měla aspoň 40% schpností to co on..A jestli o něm píšete tak hrubě jak tu čtu tak mu jen závidíte..Je to hodně chytrý člověk a byla by čest pro mě se s ním někdy sejít..
    • Re: obdiv

Vážená paní, nejste náhodou jeho THP pracovnice? *1* Je to neřád, sám hrabe miliardy a dělníkům sebral i blbej příspěvek 3 tisíce na dovolenou *13*
  • Je ci neni?

Internacionalisti preci nepotrebuji narodnost jom staci prasule a no charakter . Vsadim krk na to ze je to zid *1*
  • 25 miliard

nevim co je pravda, ale slysel jsem ze ma majetek v hodnote az 60 miliard, nikoliv 25...
    • no a??
  • podnikatel

Jsem jedním z těch 18ti tisíc zaměstnanců už 10 let a řeknu Vám že je to ,,podnikatel,, jako každej jinej v této zemi. Málo platí a hrabe jen pod sebe *3*
    • Re: podnikatel

Ano, ano, lidicky, kdo jste nespokojeni, zkuste to u jineho podnikatele a uvidite.. S p. Babisem nemam nic spolecneho, pracujeme s manzelem oba v jinych dokonce mezinarodnich firmach a taky nam ruzne pozitky, ktere jsme doted meli, zrusili.. Zkuste treba Vodafone, treba pojistovnu Allianz.. uvidime, kdo si ma na co stezovat.. I kdyz si myslime, ze krize je vykonstruovana, bohuzel stromecku se musi ostrihat vetevky, aby mohl znovu a lepe obrazit... to je ekonomika *4* *3*
    • Re: podnikatel

Se vší uctou být na vašem místě jsem rád, že jsem jeden z těch 18ti tisíc.Někteří jsou bez práce a tím pádem jsou na tom podstatně hůř než vy.Stačí si uvědomit to, že pokud by p.Babiš nedělal to co dělá a tak jak to dělá, tak jste asi bez práce i vy a stěžoval by jste si na stát jak malou podporu dostáváte.Nemám s p.Babišem nic společného a tímto ho nechci nijak hájit,ale pokud jsem s něčím nespokojen, stačí přeci odejít jinam *7* myslím že se najde dost lidí na vaši pozici, kteří za to i poděkují.S pozdravem a přáním lepších zítřků Lucas *5*
      • když všechno zkoupí, tak zase budete dělat u něho a na něho
  • EMAIL

babis@agrofert.cz

Dobrý den, je možné získat na pana Babiše e-mailovou adresu? Děkuji, Roman
    • Re: E-mail

Jeho email nemám,ale něco by o něm mohla vědět slečna Sayan Kerim.Zkus si to najít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit