Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1093 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • něco špatně děláte, což nemyslím jako urážku nebo provokaci. Znám spoustu malých hospůdek s malým obratem a EET pro ně problémem v žádné případě není. Docela mne to zajímalo, tak jsem se leckde na evidenci tržeb hospodských ptal. Téměř všichni odpověděli, že strach byl naprosto zbytečný a všechno běží dál, jako dřív. Náklady na pořízení se přece všechny promítnou do nákladů a navíc to není až tak drahá záležitost. Dokonce i pár zatvrzelých známých odpůrců EET, kteří chtěli zavřít hospodu jedou i s ET dál.
  • Žiju v Čechách, stejně jako vy. Zrak mám v pořádku, sluch taktéž a paměť mi taky dobře slouží. Pracuji a daně odvádíme poctivě. Pravidelně sleduji dění v tomto státě, scházím se s přáteli, kterých mám opravdu hodně, a to ve všech společenských vrstvách. Svůj názor na současnou politickou situaci vidím tak jak jsem popsal a velká většina mých přátel a známých to vidí podobně. Nikomu své názory ani svá přání nevnucuji, pouze konstatuji. Toť vše. Přeju vám pěkné dny.
  • To se mi moc libi. Souhlasim.
  • Chci se zeptat kde pan Otto zije. Ja v Cechach. Mam dojem ze on nekde jinde, protoze je uplne mimo misu nebo je slepy a hluchy.
  • V čem podnikáš???
  • Pane kolego,nevím,co mu vadí na mě,musel jsem zavřít kvůli EET hospodu,náklady byly neúnosné.Daně jsem platil,mladistvým jsem nenalejval,tak co mu na mě vadilo?
  • Souhlas,takový marast jsme tu,neměli ani za komoušů.Bojuje,musí,jinak celé ANO půjde k šípku.Potom se otevřou poklady-proto stůj co stůj chtějí zůstat ve vládě,ač byla porušena koaliční smlouva,to je dost podivné.Ale ne zas tolik,kdyby místo nich nastoupil někdo jiný,asi by jsme se divili.
  • My jsme dávno multikulturní země kde je to samej Rumun,Bulhar,tatar,úkáčko,půlka Asie a odpad Evropy.Tady je to dávno zaprodané a žádnej bača na bílém koni to nespasí.Naopak zasadí KO úder.Země oplývající chemií a řepkou olejkou.To se máme opravdu výborně!
  • Ten je tak čistej že ani nedokáže vysvětlit jak ke svému majetku přišel estébák čobolskej!
  • Asi moc čtete, chce to ale taky trochu víc přemýšlet. Naštěstí víc než 30% voličů již prozřelo. Je zajímavé, že před 3,5 lety pan podnikatel Babiš, nikomu z politiků jak koaličních, tak opozičních v pozici ministra financí nevadil. Do politiky už se svým Čapím hnízdem, dluhopisy, dotacemi i ostatními kauzami spojenými s jeho podnikáním vstoupil a vše bylo tehdy O.K., pan ostražitý a za všech okolností křišťálově čistý Sobotka, si svého partnera zvolil sám. Všechno se začalo kazit, až v okamžiku, když začaly ANO narůstat volební preference, nejprve při krajských volbách a po nich ještě markantněji. Je celkem jasné, že všechny strany náhle začaly panikařit a vytahovat a hledat na Babiše kdeco, aby ho zbrzdily a úplně nejlépe z politiky odstranily. Úspěch se v našich končinách neodpouští, ale hlavně, co by všichni ti pomalu 30 let na jedné židli sedící poslanci a senátoři najednou měli jít dělat, velká část z nich, nikdy nepracovala, pokud by je mělo vystřídat početné osazenstvo z ANO, to nemohou připustit, to se za žádnou cenu nesmí stát. Osobně si myslím, že v politice je daleko větší špína než v podnikání. Pevně věřím, že pan Babiš tu štvanici přečká ve zdraví a nenechá se zahnat do kouta, kde ho všichni potřebují mít. Bude to pro něj rozhodně moc těžké období, i když je ve výhodě, protože se má na rozdíl od všech politiků z povolání, kam vrátit. Držíme jemu i sobě palce.
  • Vážený pane, když to myslíte s českým lidem dobře / jak tvrdíte /, tak by jste měl odejít z politiky, neboť pouze tříštíte jednotu lidí. Rozhodně se v politice a ve své funkci nedržíte jen proto, že chcete pomoci lidem. Je zajímavé, o kolik se vám zvedl zisk za dobu, co děláte ministra financí. Na internetu je i článek z německých novin, kde píší jaké jste čerpal dotace, jejichž výše není běžná. Takže přestaňte oblbovat lidi. Jste stejný jako všichni politici, i když máte pracovní výsledky, nezapomenete si také hrábnout.
  • p. Sobotka prohlásil: Vláda podává demisi,přitom žádný ministr a demisi
    nevěděl. Když p.Sobotka podává demisi,tak jde do prdele(je spousta
    daleko schopnějších) a ministři ať zůstanou, pracují dobře.
  • Souhlasím s p.Milanem vaším a jeho názorem pousta lidí sou ovlivněny médií.
  • Vážení,co tady tlacháte uvědomte si že to co pro tuhle zemi udělal Babiš ještě od revoluce neudělal nikdo tak se prosím zdržte jakékoliv kritiky,protože nevíte nic a jen čerpáte ze zkorumpovaných médií.Andreji držím palce Bojuj a nenech se ovlivnit nějakým NEDĚLKOU.
  • Chtěl bych touto cestou vyjádřit podporu panu Babišovi.Je neúplatný drží se zákonů které jeho advokáti pečlivě kontrolují.A bylo by zajímavé kdyby své majetky a příjmy prokázaly i ostatní minystři a poslanci jak je nabyly za jejich vlády.A p.Babiše nesnáší jen ti podnikatelé kterym vadí elektronické evidence tržeb a kteří často v různých obchodech skupují ,laciné produkty hlavně potraviny které prodávají za daleko vyšší fandím p.Babišvi
  • Dobrý den souhlasím s panem Babišem i s EET je to správná věc.P.Babiš je seriózní člověk vede svou práci správně a svědomitě nemá zapotřebí se na něčem obohacovat.Je to čestný člověk narozdil od jiných politiků kteří jsou skorumpovani a nečestni.Panu Babišovi přeji jen to nej a fandím mu.
  • Babiš je větší zloděj, jak všichni dohromady!!! *16*
  • To je celkem jasné, že zloději budou stále krást, protože morálka tohoto národa se dostala až na úplné dno. Kontroly tržeb už tady měly být v okamžiku, kdy se u nás začalo s podnikáním. Naštěstí minimálně 30% voličů má rozum a Babišovi své hlasy dají. ODS, ČSSD, TOP, KDU už
    nikdy, tyto strany tady promrhaly tolik miliard, že Babišovo dotace a dluhopisy od Kalouska, jsou proti tomu naprosto směšné šprdlíky.
  • A stejně se bude krást ty hňupe slovenskej
  • On se nevzdá,z toho mít strach nemusíte.Vybyste se dobrovolně pustila svého koryta?Ten má ten čumák tak ponořen ve šrotu,že si ani na špičku nevidí z toho,jak lže!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit